karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
W piątek test pokazał dwie grube krechy praktycznie od razu. Okres miał przyjść w weekend ale nie przyszedł. Poszłam dziś rano na betę jednak bo jakoś tak ciągle nie wierzę. Czekam na wyniki. Siedzę jak na szpilkach bo wyniki mogą być w każdej chwili....
-
urocza wrote:Witam!
Niecierpliwa znów się spotykamy
U nas też karmienie na całego,jak mnie nie ma to młody nawet nie wspomni o cycu,a jak jestem to wisi prawie bez przerwy. Cykl wrócił dopiero po 13msc. Teraz będzie trzecie podejście, mam nadzieję, że tym razem nie będziemy czekać tak długo jak na pierwszego dzieciaczka.
Kochana, jaka miła niespodzianka
A ile razy karmienie Ci wychodzi mniej wiecej?
Trzymam kciuki za szybkie dwie kreseczki -
Witam, moja mala jutro konczy 4 miesiące:) okresu na razie nie mam, na owulakach vizir;) bedziemy sie starac o drugie, pewnie nam troche zejdzie bo kp dosyc często, ale pozwolcie, ze sie do Was przylacze:)
Annie1981, karolinams lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Farmaceutka. U mnie podobna sytuacja. Moja mała też jutro kończy 4 miesiące, też nie mam @, tyle że na testach owu cień cienia. Twoja córeczka urodziła się 18 września?
Robilam test ovu popołudniu i jakis nikly cien jest:) ale rano vizir jakies wyrzuty lh sa ale bardzo male -
Dziewczyny nie wiem jak to możliwe, ale jestem w ciąży. Dziś rano test pokazał bardzo wyraźną kreskę. Nie mam pojęcia, który to może być tydzień. Wczoraj od rana kiepskie samopoczucie i myślę sobie a kupię test i rano zrobię. I tu taka niespodzianka. Do lekarza umowilam się dopiero na kolejny czwartek wcześniej nie było terminów. Jeszcze to do mnie nie dociera.
farmaceutka77, Annie1981, Allmita, Carolline, Kocimietkaa, karolinams lubią tę wiadomość
-
paulka86 wrote:Karolina nie miałam jeszcze okresu. W ciągu dnia około czterech razy. Natomiast w nocy loteria raz dwa razy a czasami nawet co godzinę. Moim marzeniem już od jakiegoś czasu to karmienie w tandemie może się uda.
Wooooow.... no to tym bardziej gratuluję i zazdroszczę
Też bym chciała tak karmić! Ale najpierw trzeba zajść -
Paulka super...zdaj relacje co tam u lekarza..powiem szczerze ze troche stresujace jest tak jakby sie nie ma jeszcze @ i wlasciwie nie ma rzadnych wskaźników ze sie @spoznia itp...ja-mimo ze sie z mezem nie staramy-ci jakis czas "wkrecam" sobie ciążę....bo a tu slaba jestem, a tu mnie zemdlilo... pewnie przez to ze w I ciazy mialam bardzo malo objawow a wiadomo jak cos ti wolalabym ciazy nie przegapic... w rezultacie od poczatku kp juz zrobilam 3 testy.. juz wolalabym zeby ta @ wrocila przynajmniej wiedzialabym w ktorym momencie cyklu jestemhttps://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Paulka86 niesamowita historia! Daj znać po wizycie u lekarza co i jak
Ja jeszcze nie byłam u lekarza żeby potwierdzić ciążę, idę dopiero za tydzień, będzie wtedy 6t+3d. Na razie z objawów zaczęły mnie boleć od kilku dni sutki podczas kp. Karmię wieczorem, w nocy 1-2 razy, rano i czasami do drzemki w dzień. Nie widzę siebie jako tandemowej mamy więc troszkę liczę że Młody się odstawi. Ale coś czuję że ten zawzięty ssak tak łatwo z cyca nie zrezygnuje więc pewnie i tak skończy się na karmieniu dwójki