karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też bym wolała, żeby @ wróciła. Wiedziałabym, w którym dc jestem i mogłabym zacząć się starać. A tak to tylko testy owu mi zostały, które nic nie pokazują
Ja z kolei liczę na tandem i ta zmiana smaku mleka mnie przeraża
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Ja też bym wolała, żeby @ wróciła. Wiedziałabym, w którym dc jestem i mogłabym zacząć się starać. A tak to tylko testy owu mi zostały, które nic nie pokazują
Ja z kolei liczę na tandem i ta zmiana smaku mleka mnie przeraża -
Dziewczyny dajecie mi wiarę że jest szansa na ciążę podczas karmienia od wczoraj planie więc jak @sie rozwinie będzie to nasz 3cs karmiac. Bylam w piątek u gina on twierdzi że owulacji nie mam (29dc jak sprawdzałam) i w ogóle gościu bardzo na nie co do karmienia podczas ciąży. W tym cyklu idę na monitoring do innego i zobaczymy czy będziemy musieli odstawić karmienie przynajmniej 2tyg czekania
Szyszka1 lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Hej dziewczyny!
Jak fajnie, że znalazłam taki wątek
Mam 17 miesięcznego synka, karmię piersią cały czas i staramy się z mężem o drugiego Bączka. Na razie niestety coś nie wychodzi. Właśnie zaczynamy 4 cs, zaczynam powoli się denerwować, no bo ileż można czekać Przy naszych pierwszych staraniach szczęśliwym okazał się 7 cs
Ostatnie dwa cykle miałam monitorowane-w jednym była owulacja, w poprzednim pęcherzyki nie urosły. Ginka z racji karmienia piersią nie może dać mi żadnych wspomagaczy, zaleca odstawienie synka od piersi. Dodam, że karmię w zasadzie tylko rano i wieczorem/w nocy. Wróciłam do pracy, więc syn je normalne posiłki, a dopiero jak wracam to na mnie "wisi"
Używamy z mężem żelu Conceive plus, ja piję Inofem, biorę Vitaminer Prenatal +DHA, mąż łyka Fertilman. Jakich Wy używacie wspomagaczy? Może jakieś rady dla staraczki ??
Przesyłam Wam mocne uściski, niechże się zazieleni
NiecierpliwaKarolina: no jasne, że widzę !!! Jest kreska Gratuluję !NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nieśmiało dziękuję nie wiem czemu, ale nie czuję tej ciąży. W poprzedniej wiedziałam od razu, że jest i że jest wszystko ok. A teraz mimo jakiś tam objawów po prostu tego nie czuje. Także czekamy na wizyte u lekarza.
Muchaolucha witamy a mierzysz temperaturę? Prowadzisz wykres?
Annie, u mnie karmienie: rano po przebudzeniu (coraz rzadziej) jakieś 3 minuty, czasem (też coraz rzadziej) w ciągu dnia do drzemki i wieczorem wiszenie na cycu do zasypiania. To tyle