karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj po wizycie, bobas ma się znakomicie Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci
Jednocześnie chciałam oznajmić, że moje roczne dziecko wysiedzialo w wózku GODZINĘ podczas wizyty. Tak tak, moja gin lubi tyle potrzymać. Jestem z niej bardzo dumnafarmaceutka77, Ove, Magduullina, Annie1981, Havana3, k878, smeg lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:A ja dzisiaj po wizycie, bobas ma się znakomicie Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci
Jednocześnie chciałam oznajmić, że moje roczne dziecko wysiedzialo w wózku GODZINĘ podczas wizyty. Tak tak, moja gin lubi tyle potrzymać. Jestem z niej bardzo dumnaCasjopea, Havana3 lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:A ja dzisiaj po wizycie, bobas ma się znakomicie Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci
Jednocześnie chciałam oznajmić, że moje roczne dziecko wysiedzialo w wózku GODZINĘ podczas wizyty. Tak tak, moja gin lubi tyle potrzymać. Jestem z niej bardzo dumna
gratulacje Mamusiu super wiadomości A godzina w wózku dla roczniaka to kosmos Musiał maluszek być nieźle zajęty
a Smeg jak tam?👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Dziewczyny ja wiem jeszcze za wcześnie ale jak któraś zobaczy jakieś bociany to dajcie znać ...niecierpię zimy!!!!
Magduullina, k878 lubią tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Jednocześnie chciałam oznajmić, że moje roczne dziecko wysiedzialo w wózku GODZINĘ podczas wizyty. Tak tak, moja gin lubi tyle potrzymać. Jestem z niej bardzo dumna
A jaka grzeczna malutka Ja jak poszłam po porodzie do fizjoterapeuty z moim maluszkiem, to babeczka badała mi bliznę i brzuch jednocześnie bujając nogą wózek ze stękającym dzieckiem, które domagało się uwagi
Edka, Sheerah, witajcie! piszcie z nami nie czekając na @ - być może ona w najbliższym czasie nie nadejdzie, tylko od razu zaskoczy ciąża (czego Wam, sobie i wszystkim innym serdecznie życzę!)Havana3 lubi tę wiadomość
-
Edka. Witaj. Jeżeli karmisz na żądanie, nie używając smoczków i butelek, to raczej przez 6 miesięcy nie powinnaś dostać @. Jeżeli używasz, to możesz w każdej chwili. Ja też juz 3 miesiące po porodzie zaczynałam konkretnie myśleć o kolejnych staraniach. Okres dostałam po 7 miesiącach. Mała ma już 15 miesięcy i niestety próbujemy dalej. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie to poszło szybciej
Sheerah. Witaj. Miło słyszeć, że podjeliscie taką decyzję Trzymam kciuki za pierwszą @.Havana3, Magduullina lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
karolinams wrote:Witam nowe mamusie
Casjopea super wieści
Havana ejj kochana piękny śnieg dopiero spadł daj się nacieszyć , bociany niech nam dzieci przyniosą
Nooo doooobrakarolinams lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Havana chyba dołączam się do prośby Po dwóch dniach koszmarnych wiatrów nadeszła i do nas piękna zima. Słoneczko, lekki mrozik.. Rewelacja Dzisiaj spędziłam pół dnia na dworze pomimo lekkiego przeziębienia, bo w końcu mogłam nadrobić trochę spraw gospodarskich (młoda w żłobie) i od razu poczułam się świetnie
Havana3, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Havana chyba dołączam się do prośby Po dwóch dniach koszmarnych wiatrów nadeszła i do nas piękna zima. Słoneczko, lekki mrozik.. Rewelacja Dzisiaj spędziłam pół dnia na dworze pomimo lekkiego przeziębienia, bo w końcu mogłam nadrobić trochę spraw gospodarskich (młoda w żłobie) i od razu poczułam się świetnie
Dziewczyny skontaktowałam się z kim trzeba i bociany zawracają Tylko co z tymi dziećmi dopiero na wiosnę? :-0👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Casjopea wrote:Ja widziałam trzy dni temu bociana u sąsiadów w stawie. Poważnie!
O matko może został na zimę :-0 Luubię patrzeć na boćkiMagduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Cześć nowe staraczki dajcie swoim organizmom trochę czasu na regenerację w ciąży czasem zdarza się, że mleko zanika, więc jeśli starsze dziecko jest młodsze niż rok, może być konieczność przejścia na mm. No i moim zdaniem wychowanie dzieci rok po roku to hardkor, ale moja pierworodna sama w sobie nie należy do najłatwiejszych te 2 lata różnicy to dla mnie minimum
U mnie wszystko spoko, bez zmian, bo kolejna wizyta dopiero 24 stycznia czuję się trochę zmęczona, ale poza tym wszystko świetnie. jakoś pod koniec miesiąca planuję powiedzieć w pracy o ciąży, żeby jakoś zaplanować przekazanie obowiązków. Na szczęście za wiele ich nie nagromadziłam pd listopada od dziś adaptuję córkę u nowej niani, a raczej w miniżłobku z 2 innych dzieci. Jesli jej się spodoba, to będę miała trochę wytchnienia w bardziej zaawansowanej ciąży, nawet jak już będę na zwolnieniu trochę się czuję wyrodną matką, ale trudnoMagduullina lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Casjopea wrote:Z ciekawostek karmiącej ciezarnej: karmię od dawna już tylko jedną piersią. Od kilku dni w drugiej robią mi się "świeczki" na brodawce i jak nadusze to wypływa gęsta, żółta taka jakby siara
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Wow, a który to tc? Myślałam że siara najwcześniej w połowie drugie planujesz karmić obiema?
Dopiero 12 tc. Ale w pierwszej ciąży też miałam strasznie szybko takie coś. Siara to to nie jest, ale tak jakby jej zapowiedź