karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
- 

WIADOMOŚĆ
- 

A ja dzisiaj po wizycie, bobas ma się znakomicie Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci 
 Jednocześnie chciałam oznajmić, że moje roczne dziecko wysiedzialo w wózku GODZINĘ podczas wizyty. Tak tak, moja gin lubi tyle potrzymać. Jestem z niej bardzo dumna   farmaceutka77, Ove, Magduullina, Annie1981, Havana3, k878, smeg lubią tę wiadomość farmaceutka77, Ove, Magduullina, Annie1981, Havana3, k878, smeg lubią tę wiadomość
- 

Cudne wieści;*Casjopea wrote:A ja dzisiaj po wizycie, bobas ma się znakomicie Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci 
 Jednocześnie chciałam oznajmić, że moje roczne dziecko wysiedzialo w wózku GODZINĘ podczas wizyty. Tak tak, moja gin lubi tyle potrzymać. Jestem z niej bardzo dumna  Casjopea, Havana3 lubią tę wiadomość Casjopea, Havana3 lubią tę wiadomość 
- 

Casjopea wrote:A ja dzisiaj po wizycie, bobas ma się znakomicie Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci 
 Jednocześnie chciałam oznajmić, że moje roczne dziecko wysiedzialo w wózku GODZINĘ podczas wizyty. Tak tak, moja gin lubi tyle potrzymać. Jestem z niej bardzo dumna 
 gratulacje Mamusiu super wiadomości A godzina w wózku dla roczniaka to kosmos A godzina w wózku dla roczniaka to kosmos Musiał maluszek być nieźle zajęty Musiał maluszek być nieźle zajęty 

a Smeg jak tam?👱♀️2004
 👱♀️2008
 cb 04.2016
 puste jajo 9t*
 👱♂️2018
 cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
 cp 11.2020 6t💔
- 

Dziewczyny ja wiem jeszcze za wcześnie ale jak któraś zobaczy jakieś bociany to dajcie znać ...niecierpię zimy!!!!   Magduullina, k878 lubią tę wiadomość
                                👱♀️2004 Magduullina, k878 lubią tę wiadomość
                                👱♀️2004
 👱♀️2008
 cb 04.2016
 puste jajo 9t*
 👱♂️2018
 cp 11.2020 6t💔
- 

CudownieCasjopea wrote:A ja dzisiaj po wizycie, bobas ma się znakomicie Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci Moja gin stwierdziła, że mam organizm stworzony do rodzenia dzieci 
 Jednocześnie chciałam oznajmić, że moje roczne dziecko wysiedzialo w wózku GODZINĘ podczas wizyty. Tak tak, moja gin lubi tyle potrzymać. Jestem z niej bardzo dumna  Każda z nas chciałaby usłyszeć taki 'komplement' od ginekologa! Każda z nas chciałaby usłyszeć taki 'komplement' od ginekologa!
 A jaka grzeczna malutka Ja jak poszłam po porodzie do fizjoterapeuty z moim maluszkiem, to babeczka badała mi bliznę i brzuch jednocześnie bujając nogą wózek ze stękającym dzieckiem, które domagało się uwagi Ja jak poszłam po porodzie do fizjoterapeuty z moim maluszkiem, to babeczka badała mi bliznę i brzuch jednocześnie bujając nogą wózek ze stękającym dzieckiem, które domagało się uwagi 

Edka, Sheerah, witajcie! piszcie z nami nie czekając na @ - być może ona w najbliższym czasie nie nadejdzie, tylko od razu zaskoczy ciąża (czego Wam, sobie i wszystkim innym serdecznie życzę!)   Havana3 lubi tę wiadomość Havana3 lubi tę wiadomość
- 

Edka. Witaj. Jeżeli karmisz na żądanie, nie używając smoczków i butelek, to raczej przez 6 miesięcy nie powinnaś dostać @. Jeżeli używasz, to możesz w każdej chwili. Ja też juz 3 miesiące po porodzie zaczynałam konkretnie myśleć o kolejnych staraniach. Okres dostałam po 7 miesiącach. Mała ma już 15 miesięcy i niestety próbujemy dalej. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie to poszło szybciej 

Sheerah. Witaj. Miło słyszeć, że podjeliscie taką decyzję Trzymam kciuki za pierwszą @. Trzymam kciuki za pierwszą @. Havana3, Magduullina lubią tę wiadomość Havana3, Magduullina lubią tę wiadomość 

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
- 

karolinams wrote:Witam nowe mamusie

Casjopea super wieści

Havana ejj kochana piękny śnieg dopiero spadł daj się nacieszyć , bociany niech nam dzieci przyniosą
 Nooo doooobra   karolinams lubi tę wiadomość
                                👱♀️2004 karolinams lubi tę wiadomość
                                👱♀️2004
 👱♀️2008
 cb 04.2016
 puste jajo 9t*
 👱♂️2018
 cp 11.2020 6t💔
- 

Havana chyba dołączam się do prośby Po dwóch dniach koszmarnych wiatrów nadeszła i do nas piękna zima. Słoneczko, lekki mrozik.. Rewelacja Po dwóch dniach koszmarnych wiatrów nadeszła i do nas piękna zima. Słoneczko, lekki mrozik.. Rewelacja Dzisiaj spędziłam pół dnia na dworze pomimo lekkiego przeziębienia, bo w końcu mogłam nadrobić trochę spraw gospodarskich (młoda w żłobie) i od razu poczułam się świetnie Dzisiaj spędziłam pół dnia na dworze pomimo lekkiego przeziębienia, bo w końcu mogłam nadrobić trochę spraw gospodarskich (młoda w żłobie) i od razu poczułam się świetnie   Havana3, Magduullina lubią tę wiadomość Havana3, Magduullina lubią tę wiadomość
- 

Casjopea wrote:Havana chyba dołączam się do prośby Po dwóch dniach koszmarnych wiatrów nadeszła i do nas piękna zima. Słoneczko, lekki mrozik.. Rewelacja Po dwóch dniach koszmarnych wiatrów nadeszła i do nas piękna zima. Słoneczko, lekki mrozik.. Rewelacja Dzisiaj spędziłam pół dnia na dworze pomimo lekkiego przeziębienia, bo w końcu mogłam nadrobić trochę spraw gospodarskich (młoda w żłobie) i od razu poczułam się świetnie Dzisiaj spędziłam pół dnia na dworze pomimo lekkiego przeziębienia, bo w końcu mogłam nadrobić trochę spraw gospodarskich (młoda w żłobie) i od razu poczułam się świetnie 
 Dziewczyny skontaktowałam się z kim trzeba i bociany zawracają Tylko co z tymi dziećmi  dopiero na wiosnę? :-0
                                👱♀️2004 Tylko co z tymi dziećmi  dopiero na wiosnę? :-0
                                👱♀️2004
 👱♀️2008
 cb 04.2016
 puste jajo 9t*
 👱♂️2018
 cp 11.2020 6t💔
- 

Casjopea wrote:Ja widziałam trzy dni temu bociana u sąsiadów w stawie. Poważnie! 
 O matko może został na zimę :-0 Luubię patrzeć na boćki   Magduullina lubi tę wiadomość
                                👱♀️2004 Magduullina lubi tę wiadomość
                                👱♀️2004
 👱♀️2008
 cb 04.2016
 puste jajo 9t*
 👱♂️2018
 cp 11.2020 6t💔
- 

Cześć nowe staraczki dajcie swoim organizmom trochę czasu na regenerację dajcie swoim organizmom trochę czasu na regenerację w ciąży czasem zdarza się, że mleko zanika, więc jeśli starsze dziecko jest młodsze niż rok, może być konieczność przejścia na mm. No i moim zdaniem wychowanie dzieci rok po roku to hardkor, ale moja pierworodna sama w sobie nie należy do najłatwiejszych w ciąży czasem zdarza się, że mleko zanika, więc jeśli starsze dziecko jest młodsze niż rok, może być konieczność przejścia na mm. No i moim zdaniem wychowanie dzieci rok po roku to hardkor, ale moja pierworodna sama w sobie nie należy do najłatwiejszych te 2 lata różnicy to dla mnie minimum te 2 lata różnicy to dla mnie minimum 

U mnie wszystko spoko, bez zmian, bo kolejna wizyta dopiero 24 stycznia czuję się trochę zmęczona, ale poza tym wszystko świetnie. jakoś pod koniec miesiąca planuję powiedzieć w pracy o ciąży, żeby jakoś zaplanować przekazanie obowiązków. Na szczęście za wiele ich nie nagromadziłam pd listopada czuję się trochę zmęczona, ale poza tym wszystko świetnie. jakoś pod koniec miesiąca planuję powiedzieć w pracy o ciąży, żeby jakoś zaplanować przekazanie obowiązków. Na szczęście za wiele ich nie nagromadziłam pd listopada od dziś adaptuję córkę u nowej niani, a raczej w miniżłobku z 2 innych dzieci. Jesli jej się spodoba, to będę miała trochę wytchnienia w bardziej zaawansowanej ciąży, nawet jak już będę na zwolnieniu od dziś adaptuję córkę u nowej niani, a raczej w miniżłobku z 2 innych dzieci. Jesli jej się spodoba, to będę miała trochę wytchnienia w bardziej zaawansowanej ciąży, nawet jak już będę na zwolnieniu trochę się czuję wyrodną matką, ale trudno trochę się czuję wyrodną matką, ale trudno   Magduullina lubi tę wiadomość Magduullina lubi tę wiadomość 

Gdańsk, 31 l., kp 
- 

Wow, a który to tc? Myślałam że siara najwcześniej w połowieCasjopea wrote:Z ciekawostek karmiącej ciezarnej: karmię od dawna już tylko jedną piersią. Od kilku dni w drugiej robią mi się "świeczki" na brodawce i jak nadusze to wypływa gęsta, żółta taka jakby siara  drugie planujesz karmić obiema? drugie planujesz karmić obiema? 

Gdańsk, 31 l., kp 
- 

Młodą karmilam obiema gdzieś do 9 miesiącasmeg wrote:Wow, a który to tc? Myślałam że siara najwcześniej w połowie drugie planujesz karmić obiema? drugie planujesz karmić obiema?  Teraz też będę obiema. Teraz też będę obiema.
 Dopiero 12 tc. Ale w pierwszej ciąży też miałam strasznie szybko takie coś. Siara to to nie jest, ale tak jakby jej zapowiedź