"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnusias nie martw się na zapas bo znam dziewczyny co miały pęcherzyk przerośnięty i myślały że nic z tego nie będzie a teraz są w ciąży także wiesz nigdy nic nie wiadomo i nie skreślaj jeszcze tego cyklu ja nadal kciukam za zielony finał u Ciebie
Anusias lubi tę wiadomość
-
Anusias nie martw się na zapas i nie skreslaj cyklu. Trzymam kciuki
dziewczyny a jakie mialyscie objawy na poczatku ciazy? i zanim zobaczylyscie dwie kreseczki na tescie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hejka....
Witam nowe koleżanki,cieszę się, że Ona się odezwała i ma się okey, przykro że Judi spotkała jakaś przykrość.. mam nadzieję, że wróci
Za wszystkie trzymam mocno kciuki ... aaaa i gratulację dla Madzia
Podczytuje Was w wolnej chwili, ale brak mi czasu na pisanie.. za miesiąc Komunia Fabiana, więc powoli jeżdżę,załatwiam ... Jeszcze oboje moi chłopcy mają urodziny przed Komunią... do tego powoli zbieram wyprawkę.. no i całe weekendy pracuję..
Pozdrawiam ! :* i kibicuję wszystkimKarolina2787, magdzia26, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Yoselyn82 wrote:Anusias nie martw się na zapas i nie skreslaj cyklu. Trzymam kciuki
dziewczyny a jakie mialyscie objawy na poczatku ciazy? i zanim zobaczylyscie dwie kreseczki na tescie?
Żadnych
Czułam się normalnie jak na okres
Pierwsze objawy dopiero kolo 7-8 tyg
Gadi uważaj na siebie
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Ladubag dziękuję ale wiesz u mnie większy stres powoduje to poronienie bo wtedy też nie miałam żadnych objawów i sobie tlumaczylam że każda ciąża inna itp... a jednak starcilam maluszka... boję się przez to
Komu jak komu ale mnie tego tłumaczyć nie musisz. Poprzednio z tymi objawami było różnie wiec jak widzisz nie ma reguły.
Wiem ze się boisz i żadne moje słowa Cię nie pociesza. Staraj się być dobrej myśli i dbaj o siebie teraz trzeba przeczekać
Caro jak tam?
Maluszek machal Wam na ekranie?magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Anusias wrote:Madzia cudownie!!!! Jeszcze raz gratuluję
Ja już po wizycie, która nie nastraja pozytywnie, bo gin mi powiedziała, że co prawda pęcherzyk pękł, ale najlepiej podawać prengyl jak pęcherzyk ma 17 - 18 a ja dostałam przy 20 więc trochę duży...a lekarz w zastępstwie, który mi robił monitoring kazał mi podać zastrzyk dopiero na drugi dzień, kiedy był jeszcze większy...więc ogólnie straciłam nadzieję na ten cykl...
Yyy powiem Ci, że bzdur Ci lekarz nagadał. Zastrzyk daje się jak pęcherzyk ma MINIMUM 18 mm. Ja dostawałam przeważnie jak miał już nawet 22 mm. Głowa do góry.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
magdzia26 wrote:Yoselin a czemu pytasz o objawy? Chcesz nam o czymś powiedzieć ?
mam na dniach testowac i zastanawiam sie, biust pobolewa, podbrzusze cos tam czuje... czekam cierpliwie...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny!
Piszę na szybko, oczywiście po nocy, bo wizyta była opóźniona jak zwykle Ale i tak uwielbiam mojego gina
A więc! Nasze Szczęście ma już 4,6cm! Cały czas twardo trzyma się w górnej siatce centylowej hihi. Maluch fikał przeróżne koziołki Ruchliwy jak cholercia Mamy nagrany filmik 3D I kilka naprawdę świetnych ujęć. Rośnie jak na drożdżach. Wg OM dzisiaj 10t5d a wg USG 11t3d (chyba suwaczek zmienie co by ogarniać który powinien teraz być heh, bo belly nie zmienie). Jutro muszę zadzwonić przełożyć prenatalne wcześniej. Gin zmierzył sobie sam z ciekawości też przeziernośc karkową i wyszła 0,8. Także idealnie
Z wieści mniej super to jest drobny krwiaczek nr 1 i krwiaczek nr 2 który jest już zorganizowany. Powinny się wchłonąć. Może to być tak że są od tego krwawienia, a przez Clexane ciężej i dłużej się wchłaniają. Nadal jak najwięcej leżakować i się oszczędzać. Mogę i te całe 9 miesięcy leżeć dla Mojej Fasolniki :*
Jestem najszczęśliwsza na świecie
Tęcza dla wszystkich do poduchyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 00:29
Karolina2787, Gaduaaa, magdzia26, Samara, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro super wieści
Bardzo się ciesze - teraz ten film to pewnie będziesz w kolko oglądać
Ja to co i rusz hihi
Fasolinko rośnij nam zdrowo
A suwaczek zostaw w spokoju bo to się będzie zmieniać
Ja na początku miałam om=usg potem wg usg starsze o 1 dzien, potem o 4, potem znów om=usg także ten zostaw lepiej jak jest
A mnie jakaś bezsenność dopadła nie wiem o co kaman :[Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 04:49
Caro lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny
Versarium, odpoczynek każdemu dobrze zrobi i Tobie i wojownicy męża się zregenerują a i psychicznie odetchniecie, bo każda z nas wie, że takie starania to obciążenie zarówno dla kobiety jak i mężczyzny. Ja miałam taki odpoczynek po hsg i dobrze nam to zrobiło
myślę, ze jak ten cykl się nie uda to może ze stymulacją spróbuję jeszcze jeden i na wakacje zrobię sobie odpoczynek, bo źle znoszę te leczenie. Z drugiej strony martwię się że szkoda czasu i takie o mam rozterki
Samara, dzięki, może moja lekarka jest dziwna, jak najbliższe dwa cykle nie uda się to prawdopodobnie zapiszę się do kliniki leczenia niepłodności, bo nie znam innego dobrego ginekologa - endokrynologa w Bydgoszczy, a to już nasz drugi lekarz, to już drugi raz, kiedy mnie zdołowała a to chyba nie o to chodzi. Nie ma mi wkręcać, że wszystko dobrze, ale niech niepotrzebnie nie odbiera mi nadziei jak sama nie ma pewności, że nic z tego
Madzia26 przesyłam pozytywne fluidy, nic się nie martw, chociaż wiem, ze łatwo się mówi, bardzo gorąco wierzę, ze będzie wszystko dobrze i tak trzeba myśleć Mocno tulam
Karolina2787 miejmy nadzieję dziękuję
Caro cudownie, cudownie, cudownie ))))))) !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 07:33
magdzia26, Caro lubią tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]