"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny :**
Samara Maluszek Lilith postanowił wyprzedzić Stasia, bo doczytałam na fioletowym wątku że Lilith odeszły wody i pojechała rodzić oj Staasiu, Stasiu
Ona a pewnie że słyszałam o tej sprawie!! Takie to wszystko dziwne.. Siedzę w domu to sobie szperałam i słuchałam różnych nagrań a także takich różnych przeróbek jak to ktoś uzyskuje dźwięk podczas którego ona mówi że ją zgwałcili.. Straszne to bynajmniej. Potępiam to że pojechała sama, bo ja bym nigdy tak nie zrobiła ale nie musiała od razu umierać.. No ludzie. Co tam się wydarzyło tak naprawdę to pewnie i tak pozostanie zagadką.. A szkoda.
Klaudys ooo witaj :** Co u Mikiego? Na FB widzę że to przedcudny chłopak Do schrupania! Jak Ty się w ogóle czujesz w roli Maminki?
Malina Marteczka no to idziecie łeb w łeb:-P
Posok dziękuję za wybaczenie Ja wiem wiem spacerki już były zapewne, ale teraz tak się ciepło zrobi już niedługo (mam nadzieję) i tak można Maluchowi świat pokazać
KarolaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 09:46
zapachmalin, magdzia26, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
A gdzie reszta? Chociaż po jednym meldunku poproszę!
Anusias
calanthe
kozamonia
magdzia
Yoselyn
Sniezka
veritaserum
ladybag
myszkaka
Barbia
Judka
Oooo! Jak kogoś pominęłam to przepraszampoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro - no to trzymamy kciuki za lilith. Stasiek to taki uparciuch po matce. Im bardziej się go o coś prosi tym bardziej się zapiera...
Dziś mam wizytę u gin, może pocieszy mnie, że jest choć niewielkie rozwarcie.
Ja w ogóle nie ogarniam tematu tej Magdy. Tyle wątków, sensacji, że w zasadzie to nie wiem już o co w tym wszystkim chodzi, oprócz tego, że zginęła.
No ja też uważam, że głupio postąpiła, że wybrała się tam sama. Wiadomo przecież, że tam blondynki mają przekichane, latają za takimi ze zwieszonymi jęzorami.
Meldować się reszta...32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
zapachmalin wrote:Lilith kciuki z całych sił
Właśnie czekam na busa, jadę na wizytę. Mam mega stresa.
Będzie dobrze :** Daj znać!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Hej dziewczyny Caro jeśli pytasz co u mnie to u mnie nic nowego czas leci juz niedługo lato przeziębienie mnie męczy.
Poza tym to wszystko po staremu.
Litih Powodzenia szybkiego porodu ☺
Caro Tobie gratuluję córeczki☺
Magdzia a Tobie synka ☺Powodzenia dziewczyny i Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 12:35
magdzia26, Caro lubią tę wiadomość
-
Caro aaa bo ja zarobiona jestem Czasu nie mam.
I dobrze, bo jak Lilith już rodzi to muszę się sprężać żeby się ze wszystkim wyrobić
Malinka - kciukacze zaciśnięte - zobaczysz to będzie radosna wizyta - daj znać poCaro lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny,
Trochę Was zaniedbałam ale chyba popadam w obsesję.
Zaczęłam dieta i o dziwo jest ok, do tego jem witaminy- może zacznę ćwiczyć ale chęci to ja zawsze mam.
Ostatnio coraz więcej akcji "dzień mamy" a mi pęka serce ze smutku choć wiem, nie powinno ale jakoś tak. Do tego mój mąż zdążył już wygadać się całej rodzinie, że nie możemy mieć dzieci więc każdy patrzy i pyta z politowaniem...
Jedyny puls, że jeszcze kruszyna siostry daje nadzieję taka nasza kruszynka!
A jak u Was? Jak fasolki rosną ? Jak wiosenne nastawienia ?Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
Caro mikołaj rośnie w oczach juz ma 3 miesiace:)
Cudny chłopak a jaki grzeczny
Dopiero do mnie dochodzi ze jestem mamą,tym bardziej ze dziś wygaworzyl jakimś cudem mama,od razu się popłakałam.
A u ciebie Caro co słychać?
Gadula co tam u ciebie opowiadajPosok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Caro mikołaj rośnie w oczach juz ma 3 miesiace:)
Cudny chłopak a jaki grzeczny
Dopiero do mnie dochodzi ze jestem mamą,tym bardziej ze dziś wygaworzyl jakimś cudem mama,od razu się popłakałam.
A u ciebie Caro co słychać?
Gadula co tam u ciebie opowiadaj
u mnie okey,... rosnę,rosnę... i rosnę... i mam niskie ciśnienie i nic mi się już nie chcę...Fabian Cyprian Tymuś -
Hej dziewczyny melduje się po wizycie. Dziękuję za kciuki mój groszek wg poprzedniego usg powinien być dzisiaj 8t5d a wg dzisiejszego usg ma równo 9t0d. Poprzednio miał 0.92cm dzisiaj 2.34cm. Termin porodu... 29 grudnia. A wg dzisiaj 27 nawet. Hihi. Ale w książeczkę ciąży mam wpisane 29.12 ogólnie wszystko jest super, serduszko bije jak dzwon następna wizyta za 2 tygodnie. Jedynie moje ciśnienie szaleje i musze brać 3x1 tabletki. Ale dla dzidziusia wszystko byle zdrowo rósł...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 16:58
Posok82, Caro, Samara, magdzia26, ladybag lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Mnie to dziś mąż zagial tak że najchętniej bym mi do tyłka nakopala byliśmy w pracy i tam klientka do niego mówi że brodę zapuścił no w mode idzie ale jej się nie podoba bo postarza go a on na to do niej : a Pani kochana ja tam się tym nie przejmuje żonę mam dziecko niedługo będzie co mi więcej trzeba no i kobieta od razu no gratuluje super jest Pani w ciąży no super nawet dojść mi do słowa nie dała a ja czerwona jak burak co on wogole mówi- wiadomo miał na myśli to że się staramy że zaniedługo ciaza bedzie ale każdy zrozumiał by to inaczej
Lilith niech pójdzie gładko i szybko:-)
Malinka super duuuuzo urósl
A co do historii też ja śledzę jak pojawi się coś nowego słucham odtwarzam myślę mąż mi już zwraca uwagę daj już na luz zostaw to / ja niech spoczywa w spokoju
Dla mnie również to zrozumiałe że ja nawet ciemnej urody nie pojechalabym sama jednak zresztą który ż naszych mężów by nas puścił już nie mówię o Egipcie ale gdziekolwiek na wczasy SAME macie jakieś swoje teorie ?
No kupiłam sobie hula hop japierdziele dzis pierwszy raz krecilam noga mnie boli stopa plecy brzuch boki katastrofa całą poobijana jestem haha i pół mieszkania nim sobie przypomniałam jak to się kręciło:-P
Ale czuje że przy takim scisku mięśni efekty będą ba samo uderzenie tłuszcz rozbija
No i wkoncu sie zmierzylam
A tak dzień jak co dzień godzinę temu ż pracy wróciłam za godzinę lecę na siłownię przyjdę prysznic i spać bo rano trzeba wstawać
Karola gdzie Ty ???????
Gaduuu nie zrobiłam tych badań- nakrzyczna mnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 17:40
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie melduje się i ja.
Niestety wszystko nadal hermetycznie zamknięte i szyjka dłuuuga... Z wielkim bólem udało się wykrzesać aż 1 cm rozwarcia (dzięki bolesnemu masażowi szyjki).
Jeżeli do 1-06 nic nie ruszy mam się zgłosić na oddział...
Uparty Stach.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05