"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
ladybag wrote:Tak pomyślałam jak to pisałam - a co ma powiedzieć Samara
Hihi
Jeszcze Lilith mogłaby nam napisać odczucia
ale Samara no kobito czas najwyższy już na Ciebie !Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Lilith już się szykuje .. brzuch jej opadł po same kolana ostatki
ale Samara no kobito czas najwyższy już na Ciebie !
i obciera się o ziemię
a tak na poważnie... to napięcie rośnie z każdym dniem a z racji faktu, iż mam cukrzycę ciążową to jedno jest pewne, do 9/10 czerwca Mały będzie z nami. Jeśli do 5 nic się nie zadzieje, będzie próba indukcji porodu.
-
Ona29 - 11.06
ZAFASOLKOWAŁY
Samara ==> PTP: 26.05.2017 W brzuszku rośnie Staś
LILITH.P ==> PTP 09.06.2017 W brzuszku rośnie Michałek
ladybag ==> PTP: 22.07.2017 W brzuszku rośnie Adaś
Gaduaa ==> PTP: 14.08.2017 W brzuszku rośnie Tymon
Caro ==> PTP: 12.10.2017 W brzuszku rośnie Antosia
magdzia26 ==> PTP: 02.12.2017 W brzuszku rośnie Synek
calanthe ==> PTP: 17.12.2017r W brzuszku niespodzianka
zapachmalin ==> PTP: 25.12.2017 W brzuszku niespodzianka
Marteczka93 ==> PTP: 29.12.2017 W brzuszku niespodzianka
Barbia
FORUMOWE MAMUŚKI
Nats 02.02.2017 ==> ZUZIA 3500g i 53 cm szczęścia!
Posok82 12.03.2017 ==> PRZEMEK 3640g i 52 cm szczęścia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 21:44
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Hej Dziewczyny :**
Samara ale tam Stasiowi dobrze u Ciebie Może jakaś rundka po schodach + firanki + serducho? Może coś podziała
Lilith brzuszek naprawdę opadł? Uuuulala, to może jeszcze wyprzedzisz Samare w tym wszystkim hehe.
Yoselyn najważniejsze, że wszystko się zagoiło dobrze i nie ma żadnych niepotrzebnych problemów. A widzisz czyli wynik histo nic nie pokazał. Naczyj dobrze, że nie pokazał żadnego zapalenia itp. Teraz przed Wami wycieczka więc mam nadzieję, że się odstresujecie troszeczkę A sprawę z adopcją popychacie dalej? Jak tam w ogóle sprawy się mają?
Karolka jak tam? Odezwij się! :**
Anusias a co u Ciebie?
Ona na listę wpisana i kciuki zaciśnięte:*
Gaduua noo Ty zaraz 3 z przodu, ladybag już zaczęła z 3, więc zbliżacie się nieubłaganie ku końcowi
Co do pogody to mi też jest duszno non stop i ciśnienie mam niskie i dziwne ale ciśnieniomierz od jakiegoś czasy pokazuje mi arytmię. Muszę się gina zapytać czy to coś groźnego czy jakoś to sprawdzić.
Póki co mogę Wam trochę potęczować?
Czuję Tosinkowe ruchy już na całegomagdzia26, Posok82, LILITH.P, zapachmalin, ladybag lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro, opadł, opadł. Michał wstawiony w kanał rodny. Dało się wyczuć główkę podczas badania szyjki palcami. Na USG też widać było, że jest nisko. Zresztą czuję, że się obniżył. Wczoraj takie klucia, że ledwo ze spaceru wróciłam. Także stawiamy, że do końca maja będziemy już we 3.
Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:i obciera się o ziemię
a tak na poważnie... to napięcie rośnie z każdym dniem a z racji faktu, iż mam cukrzycę ciążową to jedno jest pewne, do 9/10 czerwca Mały będzie z nami. Jeśli do 5 nic się nie zadzieje, będzie próba indukcji porodu.
Lilith najlepszy termin jaki może być to 5 czerwca. mój synek przyszedł na świat dokładnie 5-tego 3 lata temu trzymam kciuki żebyś się wyrobiła ale oczywiście bez presjiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 18:34
-
zapachmalin wrote:Lilith najlepszy termin jaki może być to 5 czerwca. mój synek przyszedł na świat dokładnie 5-tego 3 lata temu trzymam kciuki żebyś się wyrobiła ale oczywiście bez presji
Wg dzisiejszego usg... Termin na 5 zobaczymy... Synek nieco nam podrósłzapachmalin, Caro, Posok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Do końca maja to też całkiem spoko jak ten czas zaiwania to taka tykająca bomba trochę pamiętam jak ja siedziałam pod koniec maja i głaskałam się po brzuchu pytając synka kiedy wyjdzie. A ile razy patrzyłam w kalendarz i zastanawialam się kiedy już będzie z nami. A to takie nie do przewidzenia. Bo u mnie ciach- wizyta 3 czerwca, jutro na 7 do szpitala a 5 cięcie. I już nie było czasu myśleć. właściwie najbardziej przerażające było to, że jak wchodziliśmy tam z mężem to zdaliśmy sobie sprawę że wyjdziemy już we troje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 18:41
Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Posok ! Ale mam klapki! Dopiero Cię dojrzałam hahah Matko jedyna ale kalafior super fotki ale Maluszek już urósł! Najważniejsze że powolutku się nawzajem docieracie Teraz powolutku pogoda się robi, to i spacerki się szykują
Posok82 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro - codziennie chodzę na kawkę do szwagierki spacerkiem na drugi koniec miasta, wdrapuję się do niej na 3 piętro, serducha z małżem też są, okna pomyłam, a Staś uparciuch siedzi i ma gdzieś usilne prośby matki żeby już wyszedł.
Jak do środy nie wyjdzie to przyjdzie mi ostatni raz wybulić na wizytę u mojego gina...
Lilith - To się Twój mały rozpędza... Uważaj bo faktycznie mnie wyprzedzisz na mecie
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Samara wrote:
Lilith - To się Twój mały rozpędza... Uważaj bo faktycznie mnie wyprzedzisz na mecie
eeee.. znajoma przed chwilą urodziła, termin na 1 czerwca... straszyli Ją dużym dzieckiem, waga tydzień temu 3600 g, a dzisiaj jak już wyszedł...3260 g -
nick nieaktualnyOooo to coś szybko pochudl
Hej kobietki;-)
No kurde ciężko coś pisać bo wy tu tak o tych brzuszkach i maluszkach mogę jedynie napisać- ZAZDROSZCZĘ
No ale od tego miesiąca staramy się na nowo:-P bez spiny jak będzie ochota będzie seks
U mnie powoli wraca wszystko do normy szukamy jakiegos domu na spokojnie jak się trafi okazja to spierniczamy
No mnie jeszcze zostało 4 miesiące do laparoskopi na szczęście miesniaki nie dają o sobie znać nie ma krwawien nic nie boli miesiączki mam liche ( czyli takie jak były) więc nie jest źle
No i zamówiłam sobie dziś hula hop chce się trochę pobawić pokrecic- słyszałam że wzmacnia mięśnie kręgosłupa więc spróbuje bo u mnie z nim licho:-/
I tak z innej beczki dziewczyny wkrecilamsię w historię Magdy Żuk, powiedzcie co o tym sądzicie? Ja wiem że sama dziewczyna kraje arabskie wiele się słyszy po co pojechała sama ma za swoje no ale jednak zginął człowiek to nie powinno mieć miejsca...
Sama byłam w hurgadzie ogólnie nie miałam problemu bo mam prawie ich urodę ale nie obyło się bez zaczepek czy wyuczonych przez nich polskich 5 słów których znaczenia pewnie nawet nie znali ... mam tylko cicha nadzieję ze nie zamiota tego pod dywan
No i czerwiec tak piękny miesiąc już niedługo a mianowicie 6 - ego strzeli mi 30 - stka nic tylko płakać -
Caro wrote:Posok ! Ale mam klapki! Dopiero Cię dojrzałam hahah Matko jedyna ale kalafior super fotki ale Maluszek już urósł! Najważniejsze że powolutku się nawzajem docieracie Teraz powolutku pogoda się robi, to i spacerki się szykują
Caro lubi tę wiadomość