"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Samara wielkie gratulacje. Mega sprawnie Ci poszło. Najpierw czekałaś biedna kiedy młody się w końcu zdecyduje wyjść, w szpitalu też cała noc bez niczego a tu rachu-ciachu i w 5 minut i rozwarcie i poród Czyli wychodzi na to że było warto a maluszek piękny
-
Samara Gratulejszyns Miłego poznawania się z bobasem
Ja po tej szkole rodzenia miałam czuć się lepiej a jestem jeszcze bardziej przerażona
Także liczę, że za jakiś tydzień napiszesz nam, jak to maluszka sie łatwo prosto i przyjemnie - karmi, myje, przewija itd
Caro wrote:ladybag teraz Twoja kolej sesesesesese
Właśnie miałam pisać, że Oł em dzi teraz ja
Chyba, że Gadi postanowi mnie wyprzedzićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 23:14
-
Prześliczne dzieciaczki dziewczyny!!! Bardzo, bardzo Wam gratuluję i życzę wielu wspólnych cudownych chwil, pełnych miłości ze swoimi maluszkami!!!
LILITH.P lubi tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
nick nieaktualny
-
Ona Ty zrobiłaś te badania ?
Karolina Jak tam?
Czytam Was dziewczyny, czytam... ale ja nie wiem,.. nie mam siły pisać... jakaś taka zdechła jestem.. dziś to chyba dostanę odleżyn od leżenia.. i oślepnę od kompa...
Zeszły tydzień był busy, kupiliśmy nową furę dla Nas i dla Tymka też teraz patrzę za łóżeczkiem.. Dziś na belly pokazało mi że zostało 70 dni i wg nich dziś pierwszy dzień 8 miesiąca .. więc ja pierdziele.. za chwilę będzie ACTION!Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny co oznacza płyn w macicy po poronieniu? On się wchłonie czy wyleci z miesiączka? 2 tyg temu nie mialam a dziś mam.. Jak to możliwe? pobolewal mnie jajnik pare dni i myslalam ze owulacja wraca, wczoraj mocniej a dzisiaj nic..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
magdzia26 wrote:Yoselyn a gdzi dokładnie masz ten płyn? Ginek coś mówił? Ja wiem ze w zatoce daglasa (czy jak się to pisze) jak jest płyn to oznacza że jest po owu i to jest ok
pokazala mi na ekranie, ze w macicy jest cien i ze to ten plyn, mowila ze albo to sa resztki po poronieniu albo zbliza sie @.. wiec nie wiem juz nic. W piatek mam kolejna wizyte i zobaczymy
p.s a moze faktycznie owulacja, jajnik mnie pobolewal lewy, wczoraj ciut mocniej a dzisiaj nic nie czuje... hmm .. no okaze sieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 21:46
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
U mnie na którejś kontroli po pierwszym porodzie a było to cc ginek stwierdził w okolicy blizny po cc dziwne zaciemnienie powiedział że to prawdopodobnie niezrosnieta macica ( w skrócie dziura w macicy która jakby się potwierdziła musieliby w trybie natychmiastowym zszywac czyli czekalaby mnie operacja... okazało się że to jakiś pecherzyk z plynem... który nie wiadomo skąd się wziął (na usg to właśnie takie zaciemnione miejsce bylo) i sam się wchlona po miesiaczce...może u ciebie to tez się po @ usunie samo