"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas wszystko ok dzidzia nadal jest chłopcem waży już całe 173 g, wszystkie pomiary w normie łożysko przesunelo się na tylna ścianę więc te "smyrania" które od paru dni czuje mogą być wierceniem dzidzi.
calanthe, ladybag, Marteczka93, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnusias wrote:Marlena24 jakie miałaś objawy endometriozy, miałaś w ogóle jakieś?
Okres w 1 dniu był obfity potem skąpy więc też nie taki jak opisują przy endomendzie.
-
Hejo
Calanthejak dobrze Cię czytać fajnie,że u Was wszystko okey
Słuchajcie wczoraj rozmawiałam z koleżanką z klasy liceum.. po latach się spisałyśmy na fejsie Napisała mi ,że 6 lat się starali o dziecko.. i się udało Także głowy do góry Uwierzcie,że prędzej czy później się udaCaro, calanthe, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej dziewczyny jestem tu nowa, mam 27 lat staramy się od pół roku i nic. Opadam już z sił i myślę żeby troszkę odpuścić może wtedy się uda. Chodziłam do gina ale tych wizyt było sporo i nie dało się wtedy nie spinać i nie myśleć o staraniu. Więc postanowiłam odstawić na jakiś czas i z luzem do tego podejść. Gin przepisywał mi tabletki na jajeczkowanie - które miałam bo czułam i progesteron bez badań jego poziomu . To łykanie tabletek było straszne... Teraz zostałam przy witaminach Ovarin . A jak u was, długo się starałyście ? Lepiej odpuścić i wtedy się uda ? Ja już sama nie wiem
-
Hej :**
Ojojojo, chyba dzisiaj szykuje się jakaś zmiana pogody bo gęste chmury wiszą na niebie, słońce niby się przebija, ale wieje tak że hu hu..
magdzia noo wiem właśnie, że pewnie nosidło to nie to samo.. I dlatego też się zastanawiam co zrobić Mam kilka "za" chustą i kilka "za" nosidłem Gratuluję udanej wizyty! Super wieści No i może faktycznie czujesz już ruchy! W drugiej ciąży podobno wcześniej można je wyczuć
calanthe no żebyś wiedziała! Lato minie, zacznie się jesienny czas i ani się obejrzysz a będziesz na porodówce! A ja to mam wrażenie, że teraz to mi czas przyspieszył No i u Ciebie już II trymestr pełną gębą. Pięknie A u Nas dobrze Tośka chyba będzie bokserką A Małż właśnie maluje jej pokój
Gaduua noo widzisz!! Takie historie są naprawdę budujące
veritaserum TRZYMAM KCIUKI
Karola
Ona Anusias myszkaka Malinka ladybag Marteczka Yoselyn co u Was?
Samara jak sobie radzicie?
Monia jak się czujesz? Jak tam z tym progesteronem? :*
Barbia halo halo! Co tam u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 10:01
magdzia26, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
kaate wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa, mam 27 lat staramy się od pół roku i nic. Opadam już z sił i myślę żeby troszkę odpuścić może wtedy się uda. Chodziłam do gina ale tych wizyt było sporo i nie dało się wtedy nie spinać i nie myśleć o staraniu. Więc postanowiłam odstawić na jakiś czas i z luzem do tego podejść. Gin przepisywał mi tabletki na jajeczkowanie - które miałam bo czułam i progesteron bez badań jego poziomu . To łykanie tabletek było straszne... Teraz zostałam przy witaminach Ovarin . A jak u was, długo się starałyście ? Lepiej odpuścić i wtedy się uda ? Ja już sama nie wiem
Kochana, po pierwsze jeżeli gin przepisywał Ci jakieś leki bez badań no to powinnaś go zmienić, bo może wcale Ci nie były potrzebne. Zwłaszcza, że mówisz że "czułaś", że z owulacją jest wszystko ok. Ovarin jest ok. Samo jego branie fajnie stabilizuje i wzmacnia jajeczka. A miałaś robione jakiekolwiek badania hormonalne? Tarczyca itp?
Powiem Ci, że złotego środka co do staranek to chyba nie ma.. I każda z Nas w pewnym momencie łapie doła. Ale jesteśmy tu po to by się nawzajem wspierać, więc jeśli masz ochotę to możesz tu z Nami zostaćpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
CARO dziękuję za odpowiedź, jasne że z Wami zostanę bardzo mi miło Miałam robione badania na tarczycę i wszystko ok miałam też badania prl - prolaktynę i też wszystko ok . Mamy w planach zbadać nasienie mojego ale to może w przyszłym miesiącu. Kurcze tak się ciągnie to staranie, człowiek chce to się nie udaje ... Co do gina podobno jest bardzo dobry, opinie super, poleciła mi go znajoma ale też dla mnie to dziwne z tymi tabletkami ileż to można się faszerować. Wczoraj dostałam @ , teraz nic tylko czekać na dni płodne Ale postanowiłam na luzie, chciałabym też kilka kg zrzucić to chyba nie przeszkadza w staraniu się ? mała dieta i ćwiczenia
Caro lubi tę wiadomość
-
kaate wrote:CARO dziękuję za odpowiedź, jasne że z Wami zostanę bardzo mi miło Miałam robione badania na tarczycę i wszystko ok miałam też badania prl - prolaktynę i też wszystko ok . Mamy w planach zbadać nasienie mojego ale to może w przyszłym miesiącu. Kurcze tak się ciągnie to staranie, człowiek chce to się nie udaje ... Co do gina podobno jest bardzo dobry, opinie super, poleciła mi go znajoma ale też dla mnie to dziwne z tymi tabletkami ileż to można się faszerować. Wczoraj dostałam @ , teraz nic tylko czekać na dni płodne Ale postanowiłam na luzie, chciałabym też kilka kg zrzucić to chyba nie przeszkadza w staraniu się ? mała dieta i ćwiczeniaFabian Cyprian Tymuś
-
kaate wrote:Super, dziękuję. Nawet nie wiedziałam że są takie tabletki dla mężczyzn ale super kupimy i będzie łykał a co ja łykam ovarin lepsze są te które polecasz ?Fabian Cyprian Tymuś
-
ok dzięki przyda się to skład ovarinu , czytałam opinie podobno dobry jest ale dodamy jeszcze te tabletki dla plemniczków Nie nastawiam się na nic ale poczekamy zobaczymy . Teraz tylko czekać na dni płodne
Składniki Zawartość w 1 tabletce Zawartość w dziennej porcji
Inozytol 550 mg* 1100 mg*
Kwas foliowy 200 mcg (100 % RWS) 400 mcg (200 % RWS)
Witamina D 12,5 mcg - 500 IU (250 % RWS) 25 mcg - 1000 IU (500 % RWS)
Witamina B6 0,7 mg (50 % RWS) 1,4 mg (100 % RWS)
Kwas pantotenowy 3 mg (50 % RWS) 6 mg (100 % RWS)
Witamina B12 1,25 mcg (50 % RWS) 2,5 mcg (100 % RWS)
-
Hej. Ja od dwóch dni nadrabiam odpoczynek, leniuchuje jak tylko mogę, bo przez ostatnich kilka dni było fatalnie w tym temacie. Na szczęście praca mgr już obłożona i złożona do dziekanatu. Teraz tylko czekać równo tydzień na obronę
Witam nową koleżankę kaate
Ja brałam m.in. ovarin, myślę że w jakimś stopniu pomógł na pewno
Ściskam was wszystkie bardzo mocnoKarolina2787, Caro lubią tę wiadomość