"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona super ze beta rosnie, oby tak dalej. Ale opieka medyczna pozostawia wiele do zyczenia!! wracaj do polski i idz do swojego gina
Myszkaka gratuluje trzymam kciuki za wizyte
Caro bede podchpdzic do AZ czyli adopcji zarodka.
Dziewczyny po jakim czasie od odstawienia duphastonu powinien przyjsc @? czy jest to mozliwe ze jak ktos ma cykle ok 35 dniowe a dupka bral od 14dc przez 10 dni ze to moze po prostu dla niego tzn dla organizmu za wczesnie zeby pojawila sie @? moze przyjdzie @ ale w okreslonym momencie? czy to ma znaczenie i okres musi sie pojawic wczesniej jak sie bralo leki?myszkaka, Caro lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Yoselyn ja biorę dupka od 16 do 25dc i @ przychodzi zawsze do 3 dni od odstawienia. U mnie cykle były najdłuższe 29 dniowe więc lekarz dobiera tak dc by @ wyrównało u mnie akurat cykle po dupku się uregulowały do 29 dni
a mi kazal brac od 13dc jak sie okazalo ze pecheryzki nie rosna dalej i ze trzeba wywolac okres. Bralam 10 dni i juz czekam tydzien na @ i nie moge sie jej doczekac.. nie mialam tak zebym musiala tyle czekac. Zacczynam sie martwic czy to normalne.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja przy luteinie plamienia miałam już gdzieś od 7-8 dnia jej brania, a @ przychodziła dokładnie w dzień odstawienia, aż do szczęśliwego cyklu.
Dziś lekarz. Rok temu dokładnie 5.5tc poroniłam, a w szpitalu na usg lekarz nie widział pęcherzyka ani nic. Mam nadzieję, że dzisiejszy 5.5tc będzie szczęśliwy. Chociaż nie nastawiam się na zobaczenie serduszka, bo jeszcze trochę wcześnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem w drodze do Polski od 10 w aucie, około północy powinniśmy być w domu
Myślę że już jutro wystartuje choć mój gin prosił o wizytę w poniedzialek twierdzi że skoro wczoraj nic widać nie było jutro też może nie być widać....
Niewiem co robić ... martwię się a jednoczesnie wkrecam ze ciąża jest bardzo wczesna dlatego nie widoczna....
-
nick nieaktualnyBarbia dziękuję że pytasz
Wróciłam szczęśliwie jestem w domu około północy dotarłam;-)
Co do lekarza dzwoniłam kazał czekać do poniedziałku dziś liczyłam sobie od terminu miesiączki wyszło mi 6tydzien 2 dzień ale możliwe że mi się przesunela owulka o około tydzień, bo miałam plamienie różowe tydzień po spodziewanej @ więc możliwe że moja ciąża ma dopiero około 5 tyg
Wszystko takie wskazujące że miałam później owu bo i tescior tydzień po był blady jak ściana krecha ledwo widoczna ...
Tak bardzo bym chciała żeby tak było
Boli jako tako nie mam czuje jedynie naprzemian takie delikatne gniecenie w jajnikach i lekkie rozciaganie w pachwinach nóg i dziś poprostu czuje jakby mi jedzenie okołkiem stawało w gardlemagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ona29, bardzo możliwe że Ci się owulacja przesunęła. Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści
Magdzia, widzę że imię dla dziewczynki też w miarę wybrane kiedy będzie coś więcej wiadomo? Za ile czasu usg?
Ja wczoraj i dzisiaj przespałam całe popołudnie. Wracam z pracy, robię obiad i idę spać.. Budzę się koło 22, ogarniam i mogę się kłaść znowu. Dziś mnie jeszcze głowa bolała od około 14, wypiłam dużo wody, ale chyba dopiero drzemka pomogła. -
Hej :**
Ona noo opieka pozostawia wiele do życzenia.. Najważniejsze, że jesteś już w PL. Teraz zleci sb, ndz i wszystkie będziemy kumulować kciuki w poniedziałek:* Na którą masz wizytę? A takie gniecenie, rozciąganie itp to wszystko może być ciążowe więc póki nie ma plamień i innych niepokojących objawów to tylko się cieszyć
magdzia noo musi się ujawnić! Maminka przecież musi zacząć robić wypraweczkę
Myszkaka jeszcze raz gratuluję:** To na kiedy belly wyznacza Ci termin TP?
Karola co u Ciebie słychać Kochana?
Yoselyn to rozumiem, że podchodzicie teraz w tym cyklu tak? To trzeba się jakoś specjalnie przygotować do tego zabiegu?
Miłego weekendu :**początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu u siostry przy okazji oddałam krew do badania sprawdzić betę.... mam nadzieję że przyrosla prawidlowo
Ojej, a z siostrą wszystko w porządku?
To kiedy będziesz miała wyniki? Zaciskam kciukasy:**początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny