Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 września 2017, 18:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro rośnie jak na drożdżach dzidzia :D już pewnie nie możesz się doczekać kiedy ją ujrzysz :) Jakby co proszę o fotkę ;) Cieszę się że u Was wszystko pięknie <3 Zdróweczka kochane <3

    U mnie oczekiwanie na @ i kolejny, mam nadzieję że już ostatni cykl z clo. Chociaż nie wiem czy to i tak ma jakiś sens bo okazało się że zabieg który przeszedł mój P. na ŻPN okazał się klapą i trzeba będzie zrobić laparo :( także czas straciliśmy a ja czuję że się cofamy zamiast iść do przodu...

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 września 2017, 19:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej to ona już duża i w sumie gotowa do przyjścia na świat:-)

    No ja no tak plamilam po zabiegu może 1 dzień nic więcej, okres też już mi się skończył bardzo bolesny 1.5 dnia obfity i to tyle...
    Martwi mnie to że mam tak krótkie @ i nikt nic z tym nie robi ... :-(

    No ale Ty to masz za to powod do radości <3
    Suuuper! :-)

  • Caro Autorytet
    Postów: 3139 3454

    Wysłany: 29 września 2017, 12:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj już czuję, że wzbiera się we mnie jakaś emocjonalna bomba. Radość, strach, wszystko się miesza. 9dni. Trzeba mnie serio codziennie szczypać, abym uwierzyła, że to nie sen..

    Karola oczywiście:* Jak tylko Tosina pojawi się na świecie podziele się z Wami informacją i fotką :-) A jak wyszło to że zabieg Męża okazał się klapą? Wyniki się nie poprawiły? A laparo u niego?? Kurczę no..

    Ona noo duża Kluseczka :-D Cieszę się, bo bałam się że będzie Kruszynką. Po zabiegu tylko 1 dzień? Hmm.. To ja miałam takie krwawienie przeplatane z plamieniem, no ale tak jak pisałam kilka dni i ten pierwszy okres to trwał wybitnie długo. A gin co mówił na to? Kurde może byś poszła na konsultację do jakiegoś innego gina? Niech zobaczy jak wygląda endometrium i w ogóle jak się sprawy mają. Nie musisz od razu gina zmieniać, ale niech ktoś spojrzy na Ciebie "świeżym" okiem? Co myślisz?

    Wh4np2.png
    lztLp1.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 września 2017, 16:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Oj już czuję, że wzbiera się we mnie jakaś emocjonalna bomba. Radość, strach, wszystko się miesza. 9dni. Trzeba mnie serio codziennie szczypać, abym uwierzyła, że to nie sen..

    Karola oczywiście:* Jak tylko Tosina pojawi się na świecie podziele się z Wami informacją i fotką :-) A jak wyszło to że zabieg Męża okazał się klapą? Wyniki się nie poprawiły? A laparo u niego?? Kurczę no..

    Ona noo duża Kluseczka :-D Cieszę się, bo bałam się że będzie Kruszynką. Po zabiegu tylko 1 dzień? Hmm.. To ja miałam takie krwawienie przeplatane z plamieniem, no ale tak jak pisałam kilka dni i ten pierwszy okres to trwał wybitnie długo. A gin co mówił na to? Kurde może byś poszła na konsultację do jakiegoś innego gina? Niech zobaczy jak wygląda endometrium i w ogóle jak się sprawy mają. Nie musisz od razu gina zmieniać, ale niech ktoś spojrzy na Ciebie "świeżym" okiem? Co myślisz?

    Jak w szpitalu mówiłam że już nic bo pytali to mówili- że dobrze wyczyszczona i to dobrze że nie krwawie
    Jak chodziłam po lekarzach ( w tym w klinice nie płodności) podobnie każdy przemilczal temat
    Aktualnie jestem umówiona do lekarza na 3-iego do innej - nowej gin
    Zobaczymy co powie

    A u Ciebie pewnie chwilę radości strachu zwątpienia jak to będzie:-) napewno będzie to trudny a jednocześnie najpiękniejszy czas Twojego życia:-) i pewnie nie pierwszy:-)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 września 2017, 19:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro nie robiliśmy b.nasienia ale mój był u urologa i po zbadaniu powiedział że żylaki są i jeszcze większe konieczna laparo. Wcześniej mój miał zabieg robiony jakąś nowoczesną metodą bo lekarze się uparli, a raczej chcieli mieć królika doświadczalnego. Urolog od początku był sceptycznie nastawiony do tej metody. Teraz musi być laparo. Szkoda tylko naszego czasu :(

    Bd czekać z niecierpliwością na focie Tosi i info od Ciebie kochana ❤

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 października 2017, 18:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroooo przeczytałam jeszcze raz Twój pamiętnik.... od początku do końca
    Przy początku wyłam jak głupia!!!! :-(
    Później Twoja walka o mała te krwawienia te problemy Matko
    Bóg Ci to wynagrodzil już w niedzielę ujrzysz swoją iskierke!! Tak bardzo Ci się należy!! <3 <3

    Caro lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 1 października 2017, 18:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadùuuuuuu potrzebuje Cię!!!

    O co chodzi z tym inr mam wyniki jest nieznacznie podwyższony gdy reszta odczynikow wydaje się być w normie
    INR 1.7 ( 0.9-1.3)
    Co powiedzieć lekarzowi żeby mnie nie zbyl
    Czy to znaczy że krew jest za gęsta czy za rzadka?

  • Gaduaaa Autorytet
    Postów: 10203 5350

    Wysłany: 2 października 2017, 14:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Gadùuuuuuu potrzebuje Cię!!!

    O co chodzi z tym inr mam wyniki jest nieznacznie podwyższony gdy reszta odczynikow wydaje się być w normie
    INR 1.7 ( 0.9-1.3)
    Co powiedzieć lekarzowi żeby mnie nie zbyl
    Czy to znaczy że krew jest za gęsta czy za rzadka?
    Kiedy robiłaś te badania ? Miałaś teraz biochemiczna? Czy coś ? Bo tu podczytywalam... podwyższony wskaźnik INR to krew za gęsta.. mogą Ci się robić skrzepy.. Na przykład :) moim zdanie pobadalabym się w tym kierunku :) pokaż inne wyniki plus cała morfologie

    Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet
    Postów: 10203 5350

    Wysłany: 2 października 2017, 14:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo laski 100lat mnie nie było :) pozdrawiam wszystkie gorąco !!

    Karolina2787, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

    Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 października 2017, 14:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wklejam wrzucę zdjęcie

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 października 2017, 14:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole to hej zagoniona mamusia!!
    W między czasie napisz co u Ciebie jak mały? Może byś nam to pokazała? :-)

    A co do mnie nie , lyzeczkowanie miałam w 6 tyg Ciąza nie rozwijala się prawidłowo beta zaczęła spadać...

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 października 2017, 14:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę Gadu

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b547d127a21f.jpg

  • Gaduaaa Autorytet
    Postów: 10203 5350

    Wysłany: 2 października 2017, 14:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    brałaś coś w tym czasie ? kiedy były badania robione?

    Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 października 2017, 14:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadua! Pokazuj tu szybko synka a nie ;) i pisz co u Was

  • Gaduaaa Autorytet
    Postów: 10203 5350

    Wysłany: 2 października 2017, 14:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pokaże ale nie cytujcie bo zaraz usunę ;)

    Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 października 2017, 14:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu ja otworzyć nie mogę bobo w pracy jestem i z tele pisze :( jak coś podeślij na priva plisss...

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 października 2017, 14:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jaki słodziak :-D Cudny jest! ❤

    Gaduaaa lubi tę wiadomość

  • Gaduaaa Autorytet
    Postów: 10203 5350

    Wysłany: 2 października 2017, 14:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to On.. złodziej mojego czasu ;)

    Karolina2787 lubi tę wiadomość

    Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 października 2017, 14:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ;) no a jakie ma piękne czarne oczka :)

    Gaduaaa lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 października 2017, 16:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu ja żadnego foto nie widzę:-/
    Aaaa ja nie nic nie brałam kompletnie
    A dlaczego pytasz ?

‹‹ 1107 1108 1109 1110 1111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego