"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Kurde ... może zadzwoń zapytaj lekarza !
Za dużo masz nerwow i stresów
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Dzisiaj całe szczęście lepiej tylko 2 skurcze chyba po prostu się przeforsowalam w weekend bo byliśmy na grzybkach w piątek i sobotę i później czyszczenie ich, gotowanie i marynowanie swoje zrobilo... najgorsza była noc z soboty/niedziele...teraz bardziej już na siebie uważam
To dobrze:-)
Ohhh te grzyby wszyscy grzyby:-P
Odpoczywaj dużo -
Noooo grzyby to zloooo ale takie piękne były Rydze że no nie mogłam ich zostawić ale mam już zapas na całą zimę chyba że 25 pół litrowych sloiczkow grzybkow marynowanych mogę się objadac chociaż teraz to mam smaka na kapustę kiszona... mhhh
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Noooo grzyby to zloooo ale takie piękne były Rydze że no nie mogłam ich zostawić ale mam już zapas na całą zimę chyba że 25 pół litrowych sloiczkow grzybkow marynowanych mogę się objadac chociaż teraz to mam smaka na kapustę kiszona... mhhh
To tak jak moja siostra kiedyś mi pisze
Pada świeci słońce pada i tak na okraglo zaraz fb będzie zajebane zdjęciami tęczy
Hahaahahaah powiem Ci uśmiałam się z tego smsa jak nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 14:47
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia wszystko się wyjaśniło
@ przyszła!! Bardzo ale to bardzo bolesna !!
W nocy dziś mnie budziła 2 razy tak potworny ból:-/ cały czas jadę na tabletkach przeciwbólowych
Pozatym mam tylko cichą nadzieję że nie porobiły się u mnie po tych zabiegach żadne wzrosty
Caro ? ? ? Wszystko ok ? -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny :**
Ale jestem Czopasek.. Napisałam posta dwa dni temu i go nie wysłałam Hehe.
Ona kurczę.. Pojawiła się normalnie w mojej głowie iskierka dla Ciebie jak czytałam, że coś tam wyszło. U mnie ogólnie po zabiegu krwawienie/plamienie trwało ok 9/10 dni, a pierwsza Małpa przyszła w 33dc (gdzie normalnie cykle miałam 28dniowe). Potem w kolejnym cyklu krwawienie trwało aż 11dni i kolejna Małpa w 30dc, no i w kolejnym cyklu wszystko się uregulowało, Małpa trwała 5 dni (tak zazwyczaj miałam, ok 4/5dni) i wtedy pojawiła się Tosia
magdzia Kochana.. Ahh te Chopy. Mam nadzieję, że u Was lepiej. A jak Ty się czujesz?
Karola co u Ciebie? :**
Yoselyn veritaserum Sniezka zaglądacie tu czasem Co u Was?
Ogólnie we wtorek miałam wizytę i Mała waży 3180g! Taka Kluseczka Kochana Od wczoraj oddycham spokojniej, ciąża jest donoszona. Uff.. Załączył się za to lekki stresik, który wzrasta z dnia na dzień wraz z ekscytacją, bo ostatecznie cc ustalone na 8.10 i będzie je przeprowadzał mój ginWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 18:09
Karolina2787, magdzia26, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)