"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej a gdzie margaretka też miała testować !
kozamonianie łam się ! wszystkie czekamy na to samo.. jak nie teraz to przy następnym cyklu się uda
OF mnie wkurza na potęge też.. od rana się niecierpliwie czy ktoś testował i jakie sa wyniki a tu przerwa i przerwa wściec się można...
ja dziś znalazłam na papierku w sluzie niteczkę krwi... nie wiem co to znowu może być.. dzisiajszy test owu też pozytywny... nie wiem co myślećzapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Hej hej a gdzie margaretka też miała testować !
kozamonianie łam się ! wszystkie czekamy na to samo.. jak nie teraz to przy następnym cyklu się uda
OF mnie wkurza na potęge też.. od rana się niecierpliwie czy ktoś testował i jakie sa wyniki a tu przerwa i przerwa wściec się można...
ja dziś znalazłam na papierku w sluzie niteczkę krwi... nie wiem co to znowu może być.. dzisiajszy test owu też pozytywny... nie wiem co myśleć
może pękło jajco? -
Gaduaaa - jajko się uwolnilo chyba super!
Margaret - Czekamy na testa
Monia - dobrze, ze napisałaś, może się jakoś zreflektuja. W ogóle tyle się mówi o niżu demograficznym i w ogole. Moim zdaniem normalnie powinny być dopłaty z rządu i Premium dla wszystkich rodziloby się więcej dzieci niż po 500 plus Heha3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny, ale ja chyba już nie mam co liczyć że się uda Po prostu nie jest mi to pisane. Ostatni cykl będziemy próbować, a potem na jakiś czas odpuszczamy. Musimy nauczyć się żyć na nowo. Mamy już jednego skarba i to nam musi wystarczyć.
To wszystko nie ma sensu -
Margaretka89 wrote:Dziękuje dziewczyny, ale ja chyba już nie mam co liczyć że się uda Po prostu nie jest mi to pisane. Ostatni cykl będziemy próbować, a potem na jakiś czas odpuszczamy. Musimy nauczyć się żyć na nowo. Mamy już jednego skarba i to nam musi wystarczyć.
To wszystko nie ma sensu
może warto odpuścić żeby potem życie nas mile zaskoczyło? tak czy inaczej życze Ci teraz dużo siły i powodzenia na najbliższe cykle nie przekreślaj wszystkiegoMargaretka89 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś