"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
a gdzie margaretka też miała testować !
kozamonianie łam się ! wszystkie czekamy na to samo.. jak nie teraz to przy następnym cyklu się uda
OF mnie wkurza na potęge też.. od rana się niecierpliwie czy ktoś testował i jakie sa wyniki a tu przerwa i przerwa wściec się można...
ja dziś znalazłam na papierku w sluzie niteczkę krwi... nie wiem co to znowu może być.. dzisiajszy test owu też pozytywny... nie wiem co myślećzapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Hej hej
a gdzie margaretka też miała testować !
kozamonianie łam się ! wszystkie czekamy na to samo.. jak nie teraz to przy następnym cyklu się uda
OF mnie wkurza na potęge też.. od rana się niecierpliwie czy ktoś testował i jakie sa wyniki a tu przerwa i przerwa wściec się można...
ja dziś znalazłam na papierku w sluzie niteczkę krwi... nie wiem co to znowu może być.. dzisiajszy test owu też pozytywny... nie wiem co myśleć
może pękło jajco? -
Gaduaaa - jajko się uwolnilo chyba
super!
Margaret - Czekamy na testa
Monia - dobrze, ze napisałaś, może się jakoś zreflektuja. W ogóle tyle się mówi o niżu demograficznym i w ogole. Moim zdaniem normalnie powinny być dopłaty z rządu i Premium dla wszystkichrodziloby się więcej dzieci niż po 500 plus Heha
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny, ale ja chyba już nie mam co liczyć że się uda
Po prostu nie jest mi to pisane. Ostatni cykl będziemy próbować, a potem na jakiś czas odpuszczamy. Musimy nauczyć się żyć na nowo. Mamy już jednego skarba i to nam musi wystarczyć.
To wszystko nie ma sensu -
Margaretka89 wrote:Dziękuje dziewczyny, ale ja chyba już nie mam co liczyć że się uda
Po prostu nie jest mi to pisane. Ostatni cykl będziemy próbować, a potem na jakiś czas odpuszczamy. Musimy nauczyć się żyć na nowo. Mamy już jednego skarba i to nam musi wystarczyć.
To wszystko nie ma sensu
może warto odpuścić żeby potem życie nas mile zaskoczyło? tak czy inaczej życze Ci teraz dużo siłyi powodzenia na najbliższe cykle
nie przekreślaj wszystkiego
Margaretka89 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś