"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:no niestety, po obliczeniu wszystkich kosztow towarzyszacych w stylu dojazdy,suplementy,dodatkowe badania to trzepie po kieszeni ostro, z Zus co miesiac z nas zdziera, masakra jakas to jest....
Właśnie Marny nasz los, albo raczej naszego portfela Ja na razie lecę, będę później. Miłego dnia dziewuszki -
Hej Dziewczyny!! Co się dzieje z tym ovu tej? Cały czas jakieś aktualizacje i przerwy... Jaaaa.
Ja po wczorajszym pozytywnym teście owu działałam, ale powiem Wam, że tak napierdzielał mnie jajnik, że myślałam że padnę W ogóle takie dziwne to jest, że to z tego prawego idzie. Baaaaardzo mnie to zastanawia... Hmmm..
Margaretka, tulę bardzo mocno. Nie załamuj się.. Patrz, każda z Nas jest w trakcie "oczekiwania". Jedne starają się krócej, drugie dłużej. Ale dążymy do tego samego.. Cel mamy taki sam. I przyznajmy się szczerze, każda z Nas załamuje się w dniu @, bynajmniej ja i to bardzo, ale później jakoś idzie.. I tak do owu, po owu czekanie i dwie drogi.. I tak w kółko do upragnionego zakończenia.
Będzie dobrze. Trzymaj sięMarteczka93, Margaretka89 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
zapachmalin wrote:Teraz tak patrzę. Po aktualizcji godzina jest prawidłowa. W sensie dodajesz post 25 i wyświetla się 25.
He!!!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Nats wrote:Ej malina
Nie ma małpy. Grochu się zagniezdza
Fajnie Ci tempka odbiła
No no fajnie by było. ale sądzę, że to @ wcześniej będzie. I to uczucie jakbym miała mokrą bieliznę. Masakra. Tak bym chciała już piątek, siknąć na spokojnie (jeśli @ nie będzie)... -
Caro wrote:Hej Dziewczyny!! Co się dzieje z tym ovu tej? Cały czas jakieś aktualizacje i przerwy... Jaaaa.
Ja po wczorajszym pozytywnym teście owu działałam, ale powiem Wam, że tak napierdzielał mnie jajnik, że myślałam że padnę W ogóle takie dziwne to jest, że to z tego prawego idzie. Baaaaardzo mnie to zastanawia... Hmmm..
Margaretka, tulę bardzo mocno. Nie załamuj się.. Patrz, każda z Nas jest w trakcie "oczekiwania". Jedne starają się krócej, drugie dłużej. Ale dążymy do tego samego.. Cel mamy taki sam. I przyznajmy się szczerze, każda z Nas załamuje się w dniu @, bynajmniej ja i to bardzo, ale później jakoś idzie.. I tak do owu, po owu czekanie i dwie drogi.. I tak w kółko do upragnionego zakończenia.
Będzie dobrze. Trzymaj sięFabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:No no fajnie by było. ale sądzę, że to @ wcześniej będzie. I to uczucie jakbym miała mokrą bieliznę. Masakra. Tak bym chciała już piątek, siknąć na spokojnie (jeśli @ nie będzie)...
Oj malinka
Coś tu się kroizapachmalin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:eeej ja mam to samo.. u nas też wczoraj poszło w dym... i dziś mnie podbrzusze nawala.. nie wiem który jajcor... czuje cały dół
Mnie idealnie wręcz prawa strona. Mogłabym podzielić moje podbrzusze na pół Ogólnie to już mi puszcza.. Więc się podziało. Dzisiaj jeszcze doleje oliwy do ognia i niech się dzieje wola BożaNats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
To plamienie to tylko takie byle co, dwie plamki raptem i tyle. Nie mam pojęcia co to i z czego. A ten skok temp to jakiś wypadek przy pracy, nie ogarniam, dwa dni w dole i zaś do góry ciekawe co będzie jutro. Ale sądzę, że @.
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde ja się zastanawiałam gdzie wszystkie pouciekały z naszego wątku, bo się nic tam już nie dzieje a wy tu szalejecie. Czemu nikt mi nic nie powiedział?;(
Witam dziewczyny których jeszcze nie znam i witam koleżanki:)Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość