"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia wrote:Kurde ja się zastanawiałam gdzie wszystkie pouciekały z naszego wątku, bo się nic tam już nie dzieje a wy tu szalejecie. Czemu nikt mi nic nie powiedział?;(
Witam dziewczyny których jeszcze nie znam i witam koleżanki:)Caro, Elunia, Lago lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:To plamienie to tylko takie byle co, dwie plamki raptem i tyle. Nie mam pojęcia co to i z czego. A ten skok temp to jakiś wypadek przy pracy, nie ogarniam, dwa dni w dole i zaś do góry ciekawe co będzie jutro. Ale sądzę, że @.
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Kurde ja się zastanawiałam gdzie wszystkie pouciekały z naszego wątku, bo się nic tam już nie dzieje a wy tu szalejecie. Czemu nikt mi nic nie powiedział?;(
Witam dziewczyny których jeszcze nie znam i witam koleżanki:)
Hej,
Ja też wleciałam "przypadkiem". Przeznaczenie?
Bardzo podobna mi się Twój podpis OBY!!!! TEGO CI ŻYCZĘ!Elunia lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyChyba już byłam troszkę przytłoczona rozmowami koleżanek zagroszkowanych..
Oczywiście cieszę się ich szczęściem ale tematy coraz bardziej zaczęły przypominać fioletową stronę..a ja jestem w zupełnie innym miejscu, wy chyba też. Więc coraz mniej się udzielałam bo w sumie nie było co pisać.
A tu wesolutko i ekscytacja, zołzolkowi teścik pikny wyszedł. No inny świat. Ależ się za wami stęskniłam!Zołza:), zapachmalin, kozamonia, Caro, Gaduaaa, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Chyba już byłam troszkę przytłoczona rozmowami koleżanek zagroszkowanych..
Oczywiście cieszę się ich szczęściem ale tematy coraz bardziej zaczęły przypominać fioletową stronę..a ja jestem w zupełnie innym miejscu, wy chyba też. Więc coraz mniej się udzielałam bo w sumie nie było co pisać.
A tu wesolutko i ekscytacja, zołzolkowi teścik pikny wyszedł. No inny świat. Ależ się za wami stęskniłam!
Doooooookładnie mam tak samo jak ty !
W pewnym momencie czułam się niewidzialna... na moje posty echo... i temat głównie zagroszkowanych... No to tu zagoscilam :pElunia, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:A to nie Caro teścior przypadkiem?
No powiem Ci, że doszłaś do tych samych wniosków co my jakiś czas temu
A no caro, zołza skomentowała i coś mi się pogmatwało. Widać co się dzieje jak człowiek nie jest na bierząco;)zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Urwalam się z pracy, pojechałam do tego lekarza i okazało się, że babka co mnie umawiala siew pomylila i wizyta była na jutro a nie dzisiaj ale na całe szczęście receptę mam, więc jakieś zabezpieczenie jest.
-
Odpisali mi! że już wszystko powinno działać, bo robili aktualizacje i oczywiście mój abonament premium zostanie przedłużony o 2 dni
Jeszcze tylko muszę zerknąć, czy tak faktycznie się stanieNats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Elunia, a mój Ci on, mój
Kozamonia, no i dobrze! Patrz ja też napiszę!! Może mi też dodadzą te 2 dni hehehhezapachmalin, kozamonia lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny