"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:niech chociaz jedna z nas tutaj zagroszkuje w tym miesiacu - popatrze sobie na wasze dwie kreski i moze zgapie haha
Caro, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Elunia wrote:No to git, ja sie boje jakichś zawrotów głowy itp. Może niepotrzebnie.
A wiesz że dużo dziewczyn po pierwszym clo i zastrzyku zagroszkowuje?!!!! Tak więc trzymam mocno kciuki!!!!
Generalnie na tym samym komplecie będę lecieć w tym cyklu co Ty. -
nick nieaktualnyNats wrote:Masakra z ta prolaktyna
Ja mam w przyszłym tygodniu Gina to mam nadzieję, ze da mi Bromka czy cos. Wydaje mi się, ze tą cholera mi miesza strasznie.
Dlatego w tym cyklu już sobie trochę odpuszczam. Właśnie zaprzyjazniam się z butelką wina
Natsik goracy pingwinku - ile masz prolaktyny? ja miesiac temu 30 a teraz 50 - ide jutro prosic o dostinexNats lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Masakra z ta prolaktyna
Ja mam w przyszłym tygodniu Gina to mam nadzieję, ze da mi Bromka czy cos. Wydaje mi się, ze tą cholera mi miesza strasznie.
Dlatego w tym cyklu już sobie trochę odpuszczam. Właśnie zaprzyjazniam się z butelką winarozowyflaming, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyWitaj Elunia
Laseczki nie poddajemy się i walczymy o nasze małe szczęścia!!!!!
Właśnie wróciłam od gina i... popatrzała na wyniki, wykresy itp itd i coo??
Gin stwierdziła, że jest duże prawdopodobieństwo, że owu w ogóle nie ma...
Ułożyłyśmy strategię dalszej walki z wrogiem i zobaczymy czy KTOŚ z tego wyrośnieElunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Czekam z niecierpliwością bo pod koniec tygodnia mam termin @ ale wczoraj pokusiło mnie pogrzebać i posprawdzac szyjke i już zaczyna sie taka @ robic i troche mnie to zbilo z tropu. No ale zobaczymy
kurcze..czytalam, ze wiekszosc zachodzi w pierwszych 6 cyklach z clo. Oby Tobie udalo sie w pierwszym!!! -
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Natsik goracy pingwinku - ile masz prolaktyny? ja miesiac temu 30 a teraz 50 - ide jutro prosic o dostinex
Zobaczymy co Gin powie. Słyszałam, ze najlepszą prolaktyna dla staraczek to ok 15...3500 g 54 cm -
rozowyflaming wrote:kurcze..czytalam, ze wiekszosc zachodzi w pierwszych 6 cyklach z clo. Oby Tobie udalo sie w pierwszym!!!
-
Canti 90 wrote:Witaj Elunia
Ułożyłyśmy strategię dalszej walki z wrogiem i zobaczymy czy KTOŚ z tego wyrośnieFabian Cyprian Tymuś -
A wiecie, że prolaktyna to taki hormon zmienny godzinowo? Ja byłam kiedyś zbadać i siedzą na poczekalni denerwowałam się, że jest duża kolejka, że spóźnię się do pracy, zastanawiałam się na ile wykupiłam kartę parkingową i w ogóle koleżanka z pracy zadzwoniła, że miała stłuczkę i tak z pełną głową wpadłam do tego gabinetu i prl wyszła mi 49. Szłam w tym dniu, wieczorem do endo, pokazuje jej wyniki, a ona że nie bierze ich pod uwagę i mam zrobić sobie badanie w spokojny, dzień, kiedy NAPEWNO nic nie będzie mi zaprzątać głowy i będę względnie spokojna. I poszłam. prl 20. Taka anegdotka
rozowyflaming lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyNats wrote:Ostatnio miałam 33. Teraz nie badalam, bo przez nie ma Kiedy Ale trzeba przystopowac i ruszyć dupe do labo
Zobaczymy co Gin powie. Słyszałam, ze najlepszą prolaktyna dla staraczek to ok 15...
ty gdzie masz wykres? chcialam oblukac
no ja wstrzymalam serduszka, nie ogladalam horrorow, bylam wyspana a psica mi urosla
trzymam kciuki za twoja!
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie w ogóle to gin z progesteronem rozwalił ostatnio bo powiedział że zupełnie nie ma sensu progesteronu badać, bo jak kontrolować coś i wyznaczać normy, czegoś co w ciąży zmienia zupełnie wartości i kazał mi olać badanie progesteronu w ogóle. Trochę mnie to dziwi szczerze mówiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 18:37
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:ty gdzie masz wykres? chcialam oblukac
no ja wstrzymalam serduszka, nie ogladalam horrorow, bylam wyspana a psica mi urosla
trzymam kciuki za twoja!
Caro też kiedyś wspominała, ze jak rośnie TSH to rośnie też prolaktyna. A jak Twoje TSH?3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:Witaj Elunia
Ułożyłyśmy strategię dalszej walki z wrogiem i zobaczymy czy KTOŚ z tego wyrośnie
jak to? robisz testy owu? masz skierowanie na jakies hormony? moze zrob 7dpo progesteron? jak bedzie wysoki to znaczy, ze owu byla -
nick nieaktualnyElunia wrote:Mnie w ogóle to gin z progesteronem rozwalił ostatnio bo powiedział że zupełnie nie ma sensu progesteronu badać, bo jak kontrolować coś i wyznaczać normy, czegoś co w ciąży zmienia zupełnie wartości i kazał mi olać badanie prolaktyny w ogóle. Trochę mnie to dziwi szczerze mówiąc
tylko moje cycuszki sa biale jak snieg z bieguna polnocnego hahahah wiec ja olac prolaktyny nie mogeNats lubi tę wiadomość