"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Dobrze bez większych skutków ubocznych, tylko jak dostałam zastrzyk to już poczułam co to znaczy owulacja
No to git, ja sie boje jakichś zawrotów głowy itp. Może niepotrzebnie.
A wiesz że dużo dziewczyn po pierwszym clo i zastrzyku zagroszkowuje?!!!! Tak więc trzymam mocno kciuki!!!!
Generalnie na tym samym komplecie będę lecieć w tym cyklu co Ty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:po staremu..@ przyszla..prolaktyna szaleje...jutro ide po tabletki na zbicie wariatki..to moze kiedys sie uda chociaz po malu sie poddaje
Łee jeju..
Ty weź mi się tutaj nie poddawaj! Pijesz Powerade i wstajesz!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:po staremu..@ przyszla..prolaktyna szaleje...jutro ide po tabletki na zbicie wariatki..to moze kiedys sie uda chociaz powoli sie poddaje
Masakra z ta prolaktyna
Ja mam w przyszłym tygodniu Gina to mam nadzieję, ze da mi Bromka czy cos. Wydaje mi się, ze tą cholera mi miesza strasznie.
Dlatego w tym cyklu już sobie trochę odpuszczam. Właśnie zaprzyjazniam się z butelką winaZołza:), Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Masakra z ta prolaktyna
Ja mam w przyszłym tygodniu Gina to mam nadzieję, ze da mi Bromka czy cos. Wydaje mi się, ze tą cholera mi miesza strasznie.
Dlatego w tym cyklu już sobie trochę odpuszczam. Właśnie zaprzyjazniam się z butelką wina -
nick nieaktualny