"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, zawsze po pozytywnym teście owu, załączam moją ulubioną zabawę "Kiedy będę miała termin porodu?" hahah.. Wychodzi, że 02-02-2017 Nooo pięknie
Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylko rano jeśli się uda go zachęcić, ewentualnie w nocy jeśli mnie obudzi jak wróci Ale wczoraj dostałam taaaaaakie wynagrodzenie, że może jakoś to zniosę Mój małż ma same nocki, więc jakoś musimy znaleźć moment. Ale jak idzie na 21 to wtedy mały zazwyczaj już śpi A tu dupa
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Ale zazdroszczę ;x mój cały tydzień na 19 chodzi zamiast na 21 i nawet nie można przed wyjściem ;x Ja siedzę i oglądam świnkę Peppę
hehe dobre i to hihi biedulko skazana na kreskówkizapachmalin, Zołza:), Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja się konkretnie powstrzymałam od testowania, bo sprawdzałam szyjkę wczoraj wieczorem i oczywiście już zaczyna schodzić i robi się miękka jak u mnie na @.
Podłamałam się strasznie, bo nie ukrywam, że w tym cyklu pokładałam wielkie nadzieje. Pokłóciłam się z mężem i dzisiaj jadę do gin po receptę na kolejne opakowanie Clo.
Ale nie mam już sił. Wiem, że nic takiego nie przeszłam i że to tylko kilka miesięcy, ale widocznie jestem za słaba psychicznie na to wszystko. Normalnie mi się już odechciało starań, a o zwykłym nie wspominając. -
cześć dziewczyny,
Ale mnie ten OF wkurza od wczoraj próbowałam tu wejść i dopiero teraz mi się udało. Płacę za premium i ciągle jakieś przerwy. Co to ma być
Monia,
Może nie wszystko jest jeszcze przesądzone. Z tą szyjką to nie zawsze jest tak, że w ciąży ona jest wysoko. Różnie kobiety mają.
Temperaturę masz spoko także trochę wiary kobieto
Trzymam dalej kciuki
zapachmalin, kozamonia lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Ja z natury jestem niecierpliwa
Zastanawiam, czy nie napisać do OF, bo kurde płacimy za to premium a od niedzieli wieczorem jest baaardzo utrudniony dostęp. O forum nie wspominam, ale kurde nawet do mojego wykresu się dostać nie mogęzapachmalin lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Ja z natury jestem niecierpliwa
Zastanawiam, czy nie napisać do OF, bo kurde płacimy za to premium a od niedzieli wieczorem jest baaardzo utrudniony dostęp. O forum nie wspominam, ale kurde nawet do mojego wykresu się dostać nie mogę
Zgadzam się z Tobą. To nie chodzi o te kilka złotych ale przy takiej ilości premium to czysty zysk. Poza tym mogli by walnąć promocją i każdej przedłużyć o 3 dni np. Nie dużo ale zawsze. Ja też właśnie z własnym wykresem mam problem. Kij z forum, wiadomo, aktualizacja, okej. Ale swoj strona tak samo do dupy.