"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:zapachmalin - zycze ci dwoch kreseczek w piatek trzynastego
@ precz, precz, precz!!!
Bo Flamingu kochany 13 w piątek to dla mnie data szczególna. Ja się urodziłam 13 w piątek może się uda? kto wie... Choć osobiście jestem na 97% pewna że @ wpadnie jeszcze przed piątkiem.rozowyflaming, Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Bo Flamingu kochany 13 w piątek to dla mnie data szczególna. Ja się urodziłam 13 w piątek może się uda? kto wie... Choć osobiście jestem na 97% pewna że @ wpadnie jeszcze przed piątkiem.
hahahaha ale fajnie
nigdy nie mow nigdy ale jak cos to powstaniesz, korone poprawisz i piers do przodu heja banana
Gaduaaa, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Nic nie spalilam szarlotka boska!!!
Koncze piec lasagne... Szpinakowa mmm
Mnie nie wpisujcie poki owulka nie przyjdzie, cholera ja wierozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ha a Wy widziały kochane jak mój wykres wygląda w tym cyklu haha jak nigdy same góry i doliny tempka skacze jak chce. Myślicie że organizm się przyzwyczajać zaczyna do inofemu? Bo chyba tylko to tłumaczy moje temperatury
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:taki kuźwa rollercoaster
No dokładnie jakieś nie wiadomo co, chociaż i tak mam nie patrzeć już na tempkę to ta jest dziwolągiem podług wcześniejszych no ale tłumaczę to tylko inofemem może organizm się przyswaja dopiero do niego. Od następnego jeszcze castagnus będzie branyrozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Karolina - mysle, ze najpierw te twoje gory i doliny to bylo na zasadzie "o mamusiu, co sie ze mna dzieje" a teraz sie organizm przyzwyczail i szykuje sie super jajo
hehe dobrze to ujęłaś kochana może się unormuje pod koniec cyklu -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:No tak jakoś wyszło, że starzy we wrześniu poszaleli a w czerwcu wózek na spacery pchali hahaha.
wyobraz sobie usmiechnieta minke nie chce sie pokazacWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 19:54
zapachmalin lubi tę wiadomość