"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Flamingo, mój Małż urodził się 1 czerwca hahah
A właśnie przed chwilą wrócił do domu. Był w sklepie i kupił mi loda. Podaje, a ja patrzę, a to Magnum. Mówię do niego "Oszalałeś!!! Takiego drogiego!!", a on "Jak coś Tobie kupuję, to nie patrzę na cenę" hahah Ciekawe. Szkoda, że jak ja coś kupuję to oczy mu z orbit wyskakują czasem :-pzapachmalin, Gaduaaa, Nats, Karolina2787, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Flamingo, mój Małż urodził się 1 czerwca hahah
A właśnie przed chwilą wrócił do domu. Był w sklepie i kupił mi loda. Podaje, a ja patrzę, a to Magnum. Mówię do niego "Oszalałeś!!! Takiego drogiego!!", a on "Jak coś Tobie kupuję, to nie patrzę na cenę" hahah Ciekawe. Szkoda, że jak ja coś kupuję to oczy mu z orbit wyskakują czasem :-p
mój robi jak ten Lemur na yt widziałyście to kiedyś?Fabian Cyprian Tymuś -
Nats, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Caro wrote:Flamingo, mój Małż urodził się 1 czerwca hahah
A właśnie przed chwilą wrócił do domu. Był w sklepie i kupił mi loda. Podaje, a ja patrzę, a to Magnum. Mówię do niego "Oszalałeś!!! Takiego drogiego!!", a on "Jak coś Tobie kupuję, to nie patrzę na cenę" hahah Ciekawe. Szkoda, że jak ja coś kupuję to oczy mu z orbit wyskakują czasem :-p
Kochany Malz
A'propo lodow ja mam grycany bakaliowe w zamrażalnikurozowyflaming lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Flamingo, mój Małż urodził się 1 czerwca hahah
hahahaha jaki kochany
mowie Ci to dobry dzien, zamawiaj cos z zalando i nie patrz na ceneCaro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:też nie wrzucam nigdzie fot.. oprócz jakiegoś fb i instagrama.. ale fb to mam mega okrojonego publicznie
to tak samo jak ja, wszystko mam na fb prywatne, przeraża mnie to jak łatwo można wykraść zdjęcia czyiś dzieci i co z nimi zrobić. Człowiek sobie sprawy nie zdaje jakie to niebezpieczne... Dlatego nie robię ogólnie takich rzeczy nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 20:18
Gaduaaa lubi tę wiadomość