"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo takie ovu lubie, ogarnełam chatę a tu pół godziny nadrabiania!!!!!! Jest super;))
Gaduaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4eb471fa6a1.jpg
Gadua ja powinnam testować 2 czerwca ale chce z wami w maju więc wpisz mnie na 31
Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pogrzebałam trochę w necie no i też siebie obserwuje i was czytam i doszłam do wniosku że owulka jest wtedy kiedy nagle w środku cyklu czuje się ból miesiączkowy, taki na środku jakby pierwszy dzień @..
Ale to są wyłacznie moje przemyslenia. Z temp różnie bywa, ze śluzem myśle że jeszcze warto ustalać jak nic nie boli ale na tempo to dopiero jakoś według mnie widać jakiś 3 dni po więc za późno na planowanie serduszkowania.
-
No właśnie ja myślę że owu jest pierwszą wyższa po spadku i oczywiście jeśli się utrzyma na tym wyższym poziomie.. Też mam takie bóle przy owu o których piszeszElunia wrote:Ja pogrzebałam trochę w necie no i też siebie obserwuje i was czytam i doszłam do wniosku że owulka jest wtedy kiedy nagle w środku cyklu czuje się ból miesiączkowy, taki na środku jakby pierwszy dzień @..
Ale to są wyłacznie moje przemyslenia. Z temp różnie bywa, ze śluzem myśle że jeszcze warto ustalać jak nic nie boli ale na tempo to dopiero jakoś według mnie widać jakiś 3 dni po więc za późno na planowanie serduszkowania.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaa ja poproszę na 13 w piątek

I też chwilę miałam gości a tu już ponad 5 stron, no brawo dziewczyny
Malina mamy ten sam termin porodu! 21 stycznia!
Gaduaaa, nick nieaktualny, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Gaduaa ja poproszę na 13 w piątek

I też chwilę miałam gości a tu już ponad 5 stron, no brawo dziewczyny
Malina mamy ten sam termin porodu! 21 stycznia!
hehe ja jak właśnie wpisałam to mi 14 Luty wyszedł. Cudowny byłby prezent na Walentynki
kozamonia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja czasem ten bol owulkowy mam a czasem nie albo tylko cmienie takie. Nigdy nie mam mocno jak na @...
Z tempka zgadzam sie z Elunia ze jak skoczy to juz zwykle po ptokach
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane