"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo takie ovu lubie, ogarnełam chatę a tu pół godziny nadrabiania!!!!!! Jest super;))
Gaduaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4eb471fa6a1.jpg
Gadua ja powinnam testować 2 czerwca ale chce z wami w maju więc wpisz mnie na 31Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pogrzebałam trochę w necie no i też siebie obserwuje i was czytam i doszłam do wniosku że owulka jest wtedy kiedy nagle w środku cyklu czuje się ból miesiączkowy, taki na środku jakby pierwszy dzień @..
Ale to są wyłacznie moje przemyslenia. Z temp różnie bywa, ze śluzem myśle że jeszcze warto ustalać jak nic nie boli ale na tempo to dopiero jakoś według mnie widać jakiś 3 dni po więc za późno na planowanie serduszkowania.
-
Elunia wrote:Ja pogrzebałam trochę w necie no i też siebie obserwuje i was czytam i doszłam do wniosku że owulka jest wtedy kiedy nagle w środku cyklu czuje się ból miesiączkowy, taki na środku jakby pierwszy dzień @..
Ale to są wyłacznie moje przemyslenia. Z temp różnie bywa, ze śluzem myśle że jeszcze warto ustalać jak nic nie boli ale na tempo to dopiero jakoś według mnie widać jakiś 3 dni po więc za późno na planowanie serduszkowania.Elunia lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnykozamonia wrote:Gaduaa ja poproszę na 13 w piątek
I też chwilę miałam gości a tu już ponad 5 stron, no brawo dziewczyny
Malina mamy ten sam termin porodu! 21 stycznia!
hehe ja jak właśnie wpisałam to mi 14 Luty wyszedł. Cudowny byłby prezent na Walentynkikozamonia, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja czasem ten bol owulkowy mam a czasem nie albo tylko cmienie takie. Nigdy nie mam mocno jak na @...
Z tempka zgadzam sie z Elunia ze jak skoczy to juz zwykle po ptokach33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane