"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:hahaha Caro nie podpuszczaj:)
Podpuszczam, ojjjj, podpuszczam... Dolej oliwy do tego ognia!! AHOJ przygodo!! hahhah Dzień jedyny taki w roku!Margaretka89 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Gaduaaa luuuubię Twój obiad
A spaghetti mogłabym jeść wiadrami.. No tak serio serio
Jo tyz....dla mnie slodycze moga nie istniec, ale makarony wszelakie i ziemniaki to moj zywiol. Na szczescie niedlugo bede miala swoje warzywa (bo ja jak kura lubie grzebac w ziemi) to moze sie dowitaminuje troche. No albo jak w ciaze zajde, to nie bedzie wymowek ze to ostatni dzien obzarstwa, hehe -
Caro wrote:Podpuszczam, ojjjj, podpuszczam... Dolej oliwy do tego ognia!! AHOJ przygodo!! hahhah Dzień jedyny taki w roku!
hahahah
jak kto chce to niech wylewa żale.. ja tam przyjmę wszystko na klatę - tak myśleMargaretka89 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Ja pyzy z mięsem dzisiaj robię sobie na obiad, też lubię, ale makaronów nic nie pobije to jest moja miłość
pyzy tez kocham wszelakie, ale moj malz nie bardzo, wiec je jem tylko jak mama do nas przyjedzie....wogole my w kwesti jedzenia czasem ciezko sie dogadujemy...hehhe -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Siala Baba mak... Buduje się haha
Jeszcze 15 min i go home tfu ! Go shop :p
Rozrasta się Ooo no to oby te 15, a właściwie już 12 minut szybko minie Ja w domu już od 13 hehehehhepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyCaro wrote:Rozrasta się Ooo no to oby te 15, a właściwie już 12 minut szybko minie Ja w domu już od 13 hehehehhe
Wolalabym do domu... ale trzeba szukac kiecy na impreze
A teraz wiekszosc rozkloszowana a ja w tym jak Holly Dolly wyglądam ;P
W trapezowej jak w koszuli nocnej na pizama party
Kupie sobie garsonke jak dla starszej Pani ( wiek zobowiazuje )
Caro lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Wolalabym do domu... ale trzeba szukac kiecy na impreze
A teraz wiekszosc rozkloszowana a ja w tym jak Holly Dolly wyglądam ;P
W trapezowej jak w koszuli nocnej na pizama party
Kupie sobie garsonke jak dla starszej Pani ( wiek zobowiazuje )
Oj tam, oj tam Napewno gdzieś w jakimś sklepie wisi idealna sukienka, która czeka na Twoje spojrzenie "Chcę Cię"Zołza:) lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Ja tu lookam caaalyczas jak kto ma co do mnie to na priv moze smialo walić jak boi sie gęby tu otworzyc.
Skonczylam aneks kuchenny !!!! A czuje sie jak szmata do podłogi, taka umechrana. Ale wsio od lyzeczki po gary i fugi w glazurze wypucowalam. dumna z siebie jestem teraz dalej za podłogę i chodnik jeszcze zapiorę ręcznie.
Grzmi u mnie i zaraz pompa bedzieCaro, Zołza:), Nats, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ja tu lookam caaalyczas jak kto ma co do mnie to na priv moze smialo walić jak boi sie gęby tu otworzyc.
Skonczylam aneks kuchenny !!!! A czuje sie jak szmata do podłogi, taka umechrana. Ale wsio od lyzeczki po gary i fugi w glazurze wypucowalam. dumna z siebie jestem teraz dalej za podłogę i chodnik jeszcze zapiorę ręcznie.
Grzmi u mnie i zaraz pompa bedzie -
Gizmo wrote:Ja tu lookam caaalyczas jak kto ma co do mnie to na priv moze smialo walić jak boi sie gęby tu otworzyc.
Grzmi u mnie i zaraz pompa bedzieFabian Cyprian Tymuś -
Klaudys - gratuluję
To teraz wznowienie staranek?
Ja Was wszystkie tutaj kocham. Fajnie, ze każda jest inna i każda na wszytsko trochę inaczej patrzy. Po to jest forum, żeby poglądami się wymieniać. Dajecie mi tutaj laski bardzo dużo wsparacia za co bardzo dziekuje :*
Ja też mogłam jakas głupotę kiedys walnąć, za co przepraszam. Nigdy tutaj nikogo nie chciałam urazićGaduaaa, Margaretka89 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm