"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej laseczki jestem i ja widzę sporo pouciekało ale ja zostaję wierna mojemu wątkowi Mam nadzieję że kilka z Was chociaż ze mną zostanie.
Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac340b8be08c.jpg
Jak go oceniacie?
To szajs z allegro, jak dla mnie pozytyw
Ja też mam te z allegro i mi wyszedł mocniejszy nawet na pamiątkę zostawiłam ale możesz śmiało zaliczyć jako pozytyw myślę -
Karolciu ja chyba nigdy nie miałam mocniejszego
Dlatego ten od razu uznałam za pozytywny. Szczególnie, że wczoraj nie było ani bladzioszka ani nic. Więc to tak czy siak jest jakiś skok- pik lh u mnie
Cieszę się kurde heheh33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Karolciu ja chyba nigdy nie miałam mocniejszego
Dlatego ten od razu uznałam za pozytywny. Szczególnie, że wczoraj nie było ani bladzioszka ani nic. Więc to tak czy siak jest jakiś skok- pik lh u mnie
Cieszę się kurde heheh
W takim razie uznajemy za pozytywa super teraz trza działać działać i jeszcze raz działać!Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Aaaaaa hahahaha ten mój chyba ze mną osiwieje
Dziś rano było tegesikowanie ale już mam wrażenie, ze zbyt dawno
Dobra -KASIA USPOKOJ SIE rano znów...
Boże, nawet nie wiecie, jaki ten test to dla mnie radość...Ulga.., że jest.Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Aaaaaa hahahaha ten mój chyba ze mną osiwieje
Dziś rano było tegesikowanie ale już mam wrażenie, ze zbyt dawno
Dobra -KASIA USPOKOJ SIE rano znów...
Boże, nawet nie wiecie, jaki ten test to dla mnie radość...Ulga.., że jest.
Tak samo się cieszyłam w zeszłym cyklu z pozytywnego testu owu wiem co czujesz także świętowanie i bzykanie hihiKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam pytanie z rodzaju dociekliwych....bo jak pecherzyk peknie to komorka jajowa moze byc zaplodniona przez 12-24 godziny. A jak widac juz na USG cialko zolte to chyba juz za pozno na zaplodnienie co? Widziala ktoras kiedys na USG pekniete jajo, ale nie cialko zolte?
-
nick nieaktualnyLago wrote:Karola, ale co moze byc przy Inofemie?
Tak mi tempka zwariowała w tym cyklu że teraz nie wiadomo jak z owulką. Pierwszy cykl z inofem i liczę że wyrówna mi troszkę hormony i wgl troche ponaprawia w moim cyklu, może nie liczę że już teraz od razu w tym także też się nie nastawiam na cuda Już lukam żeby zakupić na następny cykl i chyba Castagnusa mi trzaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 17:14