"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:hahahah Dong Quai
Chai to taka indyjska herbata:)
Mała pomyłka
To mówisz Gaduaaa, ze progesteron?
Hmm zawsze mi się wydawało, że piersi to prolaktynawypytam gina na wizycie, ale słyszałam że wysoka PRL i niski progestron ida w parze to może ta dwojka mi miesza razem
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Jezuuu weź mi nic nie mów o indyjskich herbatach... kiedyś jak pracowałam jako koordynator i poszłam na spotkanie do dwóch gości w zarządzie osiedlowej wspólnoty, a zaprosili Nas do domu to jeden Pan zaparzył Nam indyjską herbatę.. nie wiem co to była za herbata ale ja po niej nie mogłam skleić zdania... motałam sie, mieszałam... nie umiałam odpowiadać na proste pytania aż współtowarzysze się na mnie dziwnie patrzyli hahaha także uważajcie na indyjskie herbaty! hah
haha a może tam jakiego ziółka dosypali -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Cześć Kochane.
A mnie strasznie kłuje w boku, nie mam pojęcia co to jest, jakby kolka, ale to wgl jest możliwe bez jakiegoś wysiłku?Masakra. Chyba pójdę do wanny jak mi dziecię padnie.
Nie chcialam polubic, z kom piszezapachmalin lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Nie chcialam polubic, z kom pisze
A lub lub przynajmniej widzę, że ktoś jest i czyta moje wypociny
A co do jaja Kasiu dokładnie, mega krótko a tyle kobiet wpada nie chcąc dziecka. To naprawdę jest jak los na loterii, że tak się wstrzelą, i plemniory się przygotują i zmieszczą w tych 6 godzinach -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Tak mi tempka zwariowała w tym cyklu że teraz nie wiadomo jak z owulką. Pierwszy cykl z inofem i liczę że wyrówna mi troszkę hormony i wgl troche ponaprawia w moim cyklu, może nie liczę że już teraz od razu w tym także też się nie nastawiam na cuda
Już lukam żeby zakupić na następny cykl i chyba Castagnusa mi trza
-
Jestem
Klaudyś GRATULACJE
Caro bardzo Cię lubię i nic do Ciebie nie mam, ciesze się że jesteś z nami
I żeby było jasne, nie mam nic już do żadnej z Was do kogo co miałam to już powiedziałamWięc żeby nie było- lubię Was wszystkie i wasze towarzystwo
Wszystkie Was lofciam
Caro wszystkiego najlepszego z okazji rocznicyCanti 90, Karolina2787, Nats, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:Ja wczoraj pytałam Ginę o inofem właśnie ale zaleciła mi przy Hashi Ovarin. (Inozytol, Kwas foliowy, Wit.D,Wit.B6,Wit B12 i kwas pantetenowy). Stwierrdziła, że dużo lepiej się wchłania a przy Hashi mogą być z tym problemy. Pewnie też mi tempka zeświruje od niego no ale zobaczymy
Jak na razie tydzień piję inofem także nic powiedzieć więcej nie mogę bo zmian nie widzę jedynie jutro zaczynam testować więc mam nadzieję że wykaże owulkęJakby co to zdawaj relację będziemy na bieżąco co jak u Ciebie z tym a u mnie z tym
zawsze to jakaś pomoc na kogo lepiej działa itp.
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Jak na razie tydzień piję inofem także nic powiedzieć więcej nie mogę bo zmian nie widzę jedynie jutro zaczynam testować więc mam nadzieję że wykaże owulkę
Jakby co to zdawaj relację będziemy na bieżąco co jak u Ciebie z tym a u mnie z tym
zawsze to jakaś pomoc na kogo lepiej działa itp.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziewczynki już spadać muszę więc do jutra i mam nadzieję że będziecie tu jeszcze
miłego wieczorku i dobrej nocki buziaki ja melduję się jutro rano z tempką :* papa kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 20:28
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Człowiek wyjdzie tylko na zajęcia, a tu tyle do nadrabiania
Rzeczywiście atmosfera zrobiła się co najmniej taka jaką obecnie mam za oknem - pochmurno, po deszczu i zarazem przed kolejnym deszczem
No ale cóż, jak to się mówi: "co zrobisz, nic nie zrobisz"
hmm, co ja mogłabym powiedzieć w takiej sytuacji?
Że z jednej strony ja też trochę poczułam się teraz jak "intruz". Przyszłam tu chyba nieproszona, choć wcześniej spytałam o zgodę!Ale i tak mam wrażenie, ze moja osoba dużo tu nie wnosi, zaryzykuję mówiąc że chyba nawet nie byłoby przez nikogo zauważone gdybym już tu wcale się nie udzielała.
A szkoda, bo ja Was polubiłam. Dawno nie miałam do czynienia na forum z tak zabawnymi osobami.Najwyżej będe Was tylko podczytywać..
I w sumie z daleka widać kto się tu lubi a kto niee (jak na każdym forum). I to jest prawda, ze im więcej kobiet ma ze sobą do czynienia tym gorzej. Kobiety są jak te koty, wiecznie na siebie z pazurami. Jak któraś coś przeskrobie, tak nie ma zmiłuj. Wiecznie jest jakaś rywalizacja, zazdrość itd.
ps. Gadua wpiszesz mnie na listę testerek? Czekam i czekam i widzę, że dalej mnie nie maJeśli to nie celowe, to wybaczam!
-
Karolcia dobranoc
Marteczka93 ja nic do Ciebie nie mam, a co do zaproszeń to chodziło o to że my prawie wszystkie znamy się z poprzedniego wątku. A jak stworzyłyśmy ten, to dziewczyny "ściągałyśmy tutaj" (zapraszałyśmy).
Kochana każda z nas coś tutaj wnosi. Nawet jak się mało udziela. Zostań z nami. Też Cię bardzo lubimyNaprawdę nie chciałam żadną z Was urazić, napisałam to do konkretnej osoby, nie do Was. Przepraszam jeśli odebrałyście to inaczej
To nie chodzi o to że ktoś coś przeskrobie, bo każdemu zdarza się coś napisać co innej nie spasuje, ale zdarzają się takie sytuacje, że słowa jednej osoby naprawdę mogą zaboleć... Zresztą nieważne...Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Margaretka to miłe, dziękuję. Wystarczyło na tyle, że nie będę chciała odchodzić
no chyba że reszta mnie wygoni
I jasne, ze rozumiem co masz na myśli, inaczej bym nie polubiła twojego wcześniejszego długiego posta - w końcu są pewne granice wytrzymałościAle nie da się ukryć, ze tak jest miedzy kobietami i nie tylko na forum, ale ogólnie w życiu codziennym..
Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość