"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasiula, zaliczaj pozytywa i wysyłaj oddziały
Ja Dziewczyny na dzisiaj znikam, wpadnę wieczorem podejrzeć zza krzaków.
Mamy dzisiaj małą WIELKĄ rocznicę "bycia razem ze sobą" 10 lat Kwiaty już były, teraz zostałam porwana w podróż. Ehh, niech moje endorfiny sprawią, że jajko połączy się z plemniorkiemKarolina2787, Zołza:), Gaduaaa, Nats, rozowyflaming, Marteczka93, Marteczka93, Margaretka89 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Karolina2787 wrote:Tak mi tempka zwariowała w tym cyklu że teraz nie wiadomo jak z owulką. Pierwszy cykl z inofem i liczę że wyrówna mi troszkę hormony i wgl troche ponaprawia w moim cyklu, może nie liczę że już teraz od razu w tym także też się nie nastawiam na cuda Już lukam żeby zakupić na następny cykl i chyba Castagnusa mi trza
aaa bo myslalam, ze masz jakiegos newsa, ze inofem moze cos popsuc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Kasiula, zaliczaj pozytywa i wysyłaj oddziały
Mamy dzisiaj małą WIELKĄ rocznicę "bycia razem ze sobą" 10 lat Kwiaty już były, teraz zostałam porwana w podróż. Ehh, niech moje endorfiny sprawią, że jajko połączy się z plemniorkiem
No to najlepszego kochana! miłego wieczorku i oby owocnego jak się później okażeCaro, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:aaa bo myslalam, ze masz jakiegos newsa, ze inofem moze cos popsuc.
A nie nie kochana jest spoko dobrze się pije, nie mam żadnych dolegliwości także jestem zadowolna jak na razie. Ta tempka pewnie dlatego że organizm się oswaja z nowością tak sobie tłumaczę heh.Lago, Nats lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Kasiula, zaliczaj pozytywa i wysyłaj oddziały
Mamy dzisiaj małą WIELKĄ rocznicę "bycia razem ze sobą" 10 lat Kwiaty już były, teraz zostałam porwana w podróż. Ehh, niech moje endorfiny sprawią, że jajko połączy się z plemniorkiem
bosz....przeczytalam "dostalam parawan w podroz", bawcie sie dobrze:)Caro lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Kasiula, zaliczaj pozytywa i wysyłaj oddziały
Mamy dzisiaj małą WIELKĄ rocznicę "bycia razem ze sobą" 10 lat Kwiaty już były, teraz zostałam porwana w podróż. Ehh, niech moje endorfiny sprawią, że jajko połączy się z plemniorkiemCaro lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Caro - wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy
Kaśka - ja miałam wczoraj też taki i za pozytyw uznałam. Dzisiaj wieczorem znowu sikam
Karolina - Ja od następnego cyklu też sobie inofem włączę chyba albo ziola Sroki. Zobaczę jeszcze Ale dużo dobrego o tym specyfiku słyszałam. Może bym mi coś pomogło na moje szalone cykleKarolina2787, Kasia1987, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Caro - wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy
Kaśka - ja miałam wczoraj też taki i za pozytyw uznałam. Dzisiaj wieczorem znowu sikam
Karolina - Ja od następnego cyklu też sobie inofem włączę chyba albo ziola Sroki. Zobaczę jeszcze Ale dużo dobrego o tym specyfiku słyszałam. Może bym mi coś pomogło na moje szalone cykle
Natsik kochany polecam inofem chociaż dopiero jestem na początku to powiem Ci że jest ok jeśli chodzi o smak ale słyszałam dużo dobrego o nim więc i ja polecam na dalsze efekty musimy poczekać może pod koniec cyklu coś więcej bd mogła powiedzieć. A miałam zapytać o ten Castagnus Ciebie jak długo go już bierzesz?Nats lubi tę wiadomość
-
ja to jestem generalnie anty tabletkowa i anty wspomagająca.. ale jak nadal nic nie będzie wychodziło i zrobię później badania i się okaze że cos będę musiała brać to wezmę.. póki co jem tylko kwas foliowy i używam tego żelu wspomagającego..Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Natsik kochany polecam inofem chociaż dopiero jestem na początku to powiem Ci że jest ok jeśli chodzi o smak ale słyszałam dużo dobrego o nim więc i ja polecam na dalsze efekty musimy poczekać może pod koniec cyklu coś więcej bd mogła powiedzieć. A miałam zapytać o ten Castagnus Ciebie jak długo go już bierzesz?
Jak narazie to efektem są mniej bolesne miesiączki. Zobaczymy co będzie dalej, bo na efekty trzeba poczekać trochęKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
No właśnie tez czytałam, że prolaktyne obniża. A mi się to bardzo przyda
W czwartek za tydzień mam Gina to wypytam go co i jak. Może przed wizytą zbadam też prolaktyne, bo wydaje mi się ze ona mi dużo miesza w cyklu.
Castangus to typowy lek ziołowy. Moze pomoc, a raczej nie zaszkodzi. Jeszcze słyszałam, ze na owulacje jest dobry jeszcze dong chai czy coś takiegoKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats dlatego też chcę go zakupić bo z moimi wynikami to mam tak pomieszane że sama nie dojdę do tego. Wiem że Castagnus trza brać 90 dni ale od pierwszego dnia cyklu czy obojętnie? Jak nie zaszkodzi to zakupię a wydaje mi się że jednak mam za wysoką tą prolaktynę bo są objawy
Nats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Nats dlatego też chcę go zakupić bo z moimi wynikami to mam tak pomieszane że sama nie dojdę do tego. Wiem że Castagnus trza brać 90 dni ale od pierwszego dnia cyklu czy obojętnie? Jak nie zaszkodzi to zakupię a wydaje mi się że jednak mam za wysoką tą prolaktynę bo są objawy
Ja się właśnie zastanawiałam czy mam objawy podwyższonej PRL i niestety tak. Mam trochę problem z piersiami. Robią mi się zawsze przed malpa twarde i takie jakby guzy. Już nieraz miałam USG przez to robione i nigdy nic nie wykazało i teraz sobie myślę, ze ta prolaktyna może byc prxyczyna.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ja zaczelam brać w połowie cyklu. Nic nie ma napisane, ze od 1 dnia
Ja się właśnie zastanawiałam czy mam objawy podwyższonej PRL i niestety tak. Mam trochę problem z piersiami. Robią mi się zawsze przed malpa twarde i takie jakby guzy. Już nieraz miałam USG przez to robione i nigdy nic nie wykazało i teraz sobie myślę, ze ta prolaktyna może byc prxyczyna.Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:hahahah Dong Quai Chai to taka indyjska herbata:)
Karolina2787, Lago, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNats wrote:Ja zaczelam brać w połowie cyklu. Nic nie ma napisane, ze od 1 dnia
Ja się właśnie zastanawiałam czy mam objawy podwyższonej PRL i niestety tak. Mam trochę problem z piersiami. Robią mi się zawsze przed malpa twarde i takie jakby guzy. Już nieraz miałam USG przez to robione i nigdy nic nie wykazało i teraz sobie myślę, ze ta prolaktyna może byc prxyczyna.
Ja na bank mam PMS bo przed @ zawsze ból piersi i ogólne rozdrażnienie, trądzik. W dzień @ mam taki ból brzucha aż całe uda mnie bolą i czasem się zwijam z bólu chociaż teraz i tak jest znośny kiedyś płakałam jak @ przychodziła tak cierpiałam. Co do piersi to ja sądzę że mam podwyższoną prolaktynę bo mam mały wyciek z sutków przy uciśnięciu i to mnie martwi. Dlatego ten Castagnus na ratunek chyba kupię jutro