"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka93 wrote:Margaretka to miłe, dziękuję. Wystarczyło na tyle, że nie będę chciała odchodzić no chyba że reszta mnie wygoni
I jasne, ze rozumiem co masz na myśli, inaczej bym nie polubiła twojego wcześniejszego długiego posta - w końcu są pewne granice wytrzymałości Ale nie da się ukryć, ze tak jest miedzy kobietami i nie tylko na forum, ale ogólnie w życiu codziennym..
Ciesze się że zostajesz I że mnie chociaż troszkę rozumiesz Nie tylko między kobietami, w ogóle między ludźmi A ja nie lubię niedomówień. Tak samo jak na forum, tak samo jak i w życiu. Albo ludzie mnie za to lubią albo nienawidzą.Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:Gadua a na czerwiec też listę robisz? Bo jak tak to ja bym się chciała zapisać
Margaretka89 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:No zrobię taka ogólną majowo czerwcowa dla naszego zacnego grona jutro rano odpale kompa i dopisze
Yeaaaaaaa
Lubię to To ja poproszę na 9 czerwca
Gizmo to widzę że jednak testujesz na dzień dziecka Trzymam kciuki żebyś zrobiła sobie piękny prezentGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:A może zapesze tym świętem? Moze jednak nie ma co liczyć na zbiegi okoliczności z pamietnymi datami? Juz mnie kurde nakreca
Kochana nie myśl w ten sposób. Nie zapeszysz, zapeszyć możesz jak tak będziesz mówić. Mów że się uda Będę mocno za Ciebie trzymać kciuki
Zołza ja też nie wiem o co kaman -
Gizmo wrote:Lago,owszem komorka jajowa żyje 12-24godz ale zdolna do zapłodnienia jest tylko okolo 6godz.
Tak niedawno czytałam.
aaaa no to wynika z tego, ze jak jest cialko to za pozno na zaplodnienie. Bosz czemu ja nie ogarnialam tej biologii w szkole, heh -
Gizmo nic nie zapeszasz Fajna data na testowanie, więc muszą być 2 kreseczki
Trzymam kciuki, żeby Wam się udało. Zresztą za każdą z Was tutaj trzymam kciuki.
Gizmo będziesz zaraz po tabletkach anty to będziesz mega plodna Tii tylko Cie ledwo dotknie, a juz zaplodniona będziesz nie ma innej opcji
3500 g 54 cm -
Nats oby Twoje słowa byly prorocze. Jak ostawilam anty w grudniu 2014 to styczeń 2015 jeszcze w dni plodne gumki byly. Starania od lutego 2015 ruszyły i do tej pory lipa. Mam nadzieje ze teraz prosto po pigulach pyknie w koncu.
zapachmalin, Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A może zapesze tym świętem? Moze jednak nie ma co liczyć na zbiegi okoliczności z pamietnymi datami? Juz mnie kurde nakreca
Zapeszyc to raczej nie zapeszysz, ale na pamietne daty tez bym nie liczyla:) Nie nakrecaj sie, w konu jak zobaczysz 2 krechy to tez bedzie pamietna data:) nawet wazniejsza niz jakis tam Dzien Dziecka:)
Gizmo, Gaduaaa, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Gizmo, piękna data na testowanko Małż ma wtedy urodziny, więc dodatkowo będę słać pozytywne fluidy for you
Margaretka Ja wspomnę po raz kolejny, że ja Was wszystkie lubić soł macz
Zamykamy temat. Pierdzielimy o starankach
Już wróciłam do domu. Mówiłam, już dzisiaj ze kocham mojego Małża? Nie?? Eee no to kocham Hehehe.
Zołzina? A Ty co?Margaretka89, zapachmalin, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)