"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Lago ile czasu sie starasz?? Czytałam ale juz pamięć zawodzi dobrze ze skleroza nie boli
w czerwcu bedzie rok, od 4 miesiecy robie monitoring, hormony i nasienie graja wiec powinno sie cos wykluc a sie nie wykluwa....dobrze ze jeszcze mam spora rezerwe jajnikowa wiec mam czas:) -
Radzicie seks na zgode... Wiadomo super tak jest.
Ale pytanie czy on zechce....
Wiem!
Bede udawala ze sie upilam :p
Wtedy maz mi zawsze poblaza :pkozamonia, Caro, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Radzicie seks na zgode... Wiadomo super tak jest.
Wiem!
Wtedy maz mi zawsze poblaza :p
Pokaż nóżke, zakręc się kilka razy wokół niego ponętnie to nawet nie będziesz musiała się zastanawiać czy chcepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kasia1987 wrote:Radzicie seks na zgode... Wiadomo super tak jest.
Wiem!
Wtedy maz mi zawsze poblaza :p
zacznij oralnie To nie trzeba będzie się upijać wierz mi
PS. nie znam się na działaniu śliny (bo pewnie zaraz mi to ktoś wypomni ale) ja tak zaszłam mimo, że zawsze zaczynałam od deseruKasia1987, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Hahaha najgorzej ze on slucha jakichs wywiadow na kompie a ja walcze zeby nie zasnac nim tu przyjdzie
W zeszlym cyklu raz nastawilam cichy budzik na 4 w nocy zeby wskoczyc na meza - czujecie takie poswiecenie??33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Gaduaaa wrote:To było do mnie na 100%
A co Ty klakier jestes, ze musisz odpisywac na wszystkie glupawe zaczepki w stylu "bum tarara", "rerekumkum" i "I see you"????
Dziewczyna napisala cos o gimnazjum, focha strzelila i sobie poszla. Przeciez kazdy jest tu z wlasnej nieprzymuszonej woli. Zalozyla swoj watek wiec pewnie tam jej lepiej
A teraz z grubej rury:
Zolza, dawno nie spotkalam tak infantylnej i atencyjnej osoby jak Ty:)Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny,
robilam wlasnie bikini chodakowskiej - nie wiem co sie stalo z moja kondycja ale myslalam, ze padne...
do dziewczyn z podwyzszona prolaktyna: moja gin chyba sie srednio zna na staraniach... przepisala mi dostinex bo ja wyprosilam - stwierdzila tylko, ze mam problem hormonalny - tyle to ja wiem juz od pol roku
Gaduaaa - ty kiedys zbijalas prolaktyne dostinexem. Jak duza mialas prolaktyne i jaka dawke bralas? po zbiciu prolaktyna byla juz ok? -
Kasia1987 wrote:Hahaha najgorzej ze on slucha jakichs wywiadow na kompie a ja walcze zeby nie zasnac nim tu przyjdzie
W zeszlym cyklu raz nastawilam cichy budzik na 4 w nocy zeby wskoczyc na meza - czujecie takie poswiecenie??
po prostu sama do niego idź i mu przerwij. On na bank się nie spodziewa loda skoro wie, że owu więc zobaczysz że ulegnie i będzie leciał jak ćma do ogniaCaro, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
A ja zapomniałam sie Wam pochwalić Tii wyjedzie na poczatku czerwca na czereśnie. I sam powiedzial ze jak teraz się nie uda to jak wróci z czereśni czyli lipiec sierpień to pojedziemy jego dzidziusie zbadać
Kasia1987, kozamonia, zapachmalin, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A ja zapomniałam sie Wam pochwalić Tii wyjedzie na poczatku czerwca na czereśnie. I sam powiedzial ze jak teraz się nie uda to jak wróci z czereśni czyli lipiec sierpień to pojedziemy jego dzidziusie zbadać
No proszę! Chwali się takie nastawienie, chwali. Kochany TiiGizmo, rozowyflaming, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo - brawo on!!!!! Super!!
Flaming - kochana a ile Ty masz teraz? Tej prolaktyny? Fakt ze gin sie nie popisala ... my wiemy wiecej!!!rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
rozowyflaming wrote:robilam wlasnie bikini chodakowskiej - nie wiem co sie stalo z moja kondycja ale myslalam, ze padne...
To nie Twoja kondycja jest problemem tylko ogień Ewki. Ja nie wiem co ta laska bierze ale jest przeje.ana że tak to ujmęrozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:To nie Twoja kondycja jest problemem tylko ogień Ewki. Ja nie wiem co ta laska bierze ale jest przeje.ana że tak to ujmę
tez sie zastanawiam co ona bierze wiecznie usmiechnieta, caly czas w ruchu, widac ze kocha to co robizapachmalin lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Gaduaaa - ty kiedys zbijalas prolaktyne dostinexem. Jak duza mialas prolaktyne i jaka dawke bralas? po zbiciu prolaktyna byla juz ok?
JA nie Gaduaaa, ale tez walczylam z PRL. Mi spadla ladnie po pol tabletki Bromka, ale w lutym przezylam straszne zalamanie i generalnie stres (tragiczna smierc bardzo bliskiej osoby) i mimo brania lekow poszybowala w gore....2 tygodnie temu nie bralam zupelnie nic i spadla sama powyzej normy. To chyba jest tak jak ktoras dziewczyna pisala, ze ten hormon zmienia sie mega czesto i spokoj oraz brak stresu jest zalecany -
Gizmo wrote:A ja zapomniałam sie Wam pochwalić Tii wyjedzie na poczatku czerwca na czereśnie. I sam powiedzial ze jak teraz się nie uda to jak wróci z czereśni czyli lipiec sierpień to pojedziemy jego dzidziusie zbadać
Oby nie bylo takiej potrzeby:) Zdrowe podejscie facet ma, to sie chwali:)
Gizmo lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Jak duza mialas prolaktyne i jaka dawke bralas? po zbiciu prolaktyna byla juz ok?
Wiem, ze to nie było pytanie do mnie, ale jeśli Ci to ma pomóc to ja też miałam podwyższoną prolaktynę. Co prawda pierwsze badanie miałam w sierpniu '15 i miałam 137,76 (a normalną 6,96) a po braniu bromergonu przez 4 miesiące spadło mi do 23,86 po obciążeniu więc sporo (to było w grudniu).
A teraz niestety nie wiem jaką mam, bo nie było potrzeby już robić - ale prawdopodobnie minimalną, bo wykresy są coraz ładniejsze.
Więc niestety zbicie prolaktyny może odbyć się w krótkim czasie bądź dłuższym. Mi jak narazie leci 9 miesiąc z bromkiem.rozowyflaming lubi tę wiadomość