"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nadal brak okresu mierze temp zobaczymy jak to wyglada .
Chora w tym miesiacu nie bylam I antybiotyku mnie bralam zeby sie opoznilo
Chyba ze zadzialal stres maturalny
Edit: 36,6 lecimy w dol to.moze wieczorkiem sie zjawiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 07:10
-
Czesc dziewczyny
Marteczka - trochę mały ten spadek. Może jest jeszcze nadzieja?
Karolina - tempka Ci się nie może zdecydować, albo mąż Ci w nocy kołdrę zabiera czasami
A tak ogólnie to jeszcze 2 dni i weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 07:36
3500 g 54 cm -
rozowyflaming wrote:hej dziewczyny,
robilam wlasnie bikini chodakowskiej - nie wiem co sie stalo z moja kondycja ale myslalam, ze padne...
do dziewczyn z podwyzszona prolaktyna: moja gin chyba sie srednio zna na staraniach... przepisala mi dostinex bo ja wyprosilam - stwierdzila tylko, ze mam problem hormonalny - tyle to ja wiem juz od pol roku
Gaduaaa - ty kiedys zbijalas prolaktyne dostinexem. Jak duza mialas prolaktyne i jaka dawke bralas? po zbiciu prolaktyna byla juz ok?Fabian Cyprian Tymuś -
Hej Dziewczyny,
Gaduaaa, jestem takie samego zdania co Nats. Myślę, że jak jutro wyskoczy Ci podobna lub wyższa to wyznaczy, bo to trzecia wysoka, a wcześniej miałam inna godzinę mierzenia wiec pewnie of nie bierze tego pod uwagę
Ja ogólnie się pochwale, że dokonało się, of wyznaczył owulkę na 14dc. Teoretycznie serduszka wstrzeliły się idealnie. Czas pokaże. Teraz cierpliwe należy czekać
Marteczka, nie ma @ to jest nadzieja. Spadek nie duży. Zobaczymy co będzie
Miłego dniaGaduaaa, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Lago wrote:A co Ty klakier jestes, ze musisz odpisywac na wszystkie glupawe zaczepki w stylu "bum tarara", "rerekumkum" i "I see you"????
Dziewczyna napisala cos o gimnazjum, focha strzelila i sobie poszla. Przeciez kazdy jest tu z wlasnej nieprzymuszonej woli. Zalozyla swoj watek wiec pewnie tam jej lepiej
A teraz z grubej rury:
Zolza, dawno nie spotkalam tak infantylnej i atencyjnej osoby jak Ty:)Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Tak ja miałam ponad 100 aż podejrzewali guza przysadki prawie poszłam na rezonans hehe ale dostinex ogarnął sprawę brałam pół tabletki raz w tygodniu przez kilka tygodni.. I tyle.. od tamtej pory cisza a było to z 5 lat temu3500 g 54 cm
-
Pytanie do Was moje kochane jeszcze mam.
Wczoraj przy zaczął mnie jajnik boleć. Niby nie mocno, ale taki klujacy bol. Miałam tak już parę razy, ale nigdy nie zwracalam na to uwagi, a były to sytuację jednorazowe. Myślicie, ze to może być na owulke?
Gaduaaa - a niektórymi nie warto się przejmować, zwłaszcza jak nie wiadomo o co chodzi konkretnieGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Pytanie do Was moje kochane jeszcze mam.
Wczoraj przy zaczął mnie jajnik boleć. Niby nie mocno, ale taki klujacy bol. Miałam tak już parę razy, ale nigdy nie zwracalam na to uwagi, a były to sytuację jednorazowe. Myślicie, ze to może być na owulke?
Gaduaaa - a niektórymi nie warto się przejmować, zwłaszcza jak nie wiadomo o co chodzi konkretnie
wiesz co nie wiem co to może być za kłucie bo ja mam ich tyle że sama nie wiem co i po co i kiedy...Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Kasia1987 wrote:Ja 36,7 - na razie bez skoku.
A bolalo mnie na owu wczoraj i test pozytyw byl...
Moze jutro temp wzrosnie?Kasia1987 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej ho baby:)
Gaduaaa, a ponoc to my zachowujemy sie jak z gimnazjum i nie mamy luzu, hehe. Mysle, ze przezyjesz "usuniecie". Pierdziu PRL ponad 100!!!! Grunt, ze teraz masz uregulowane
Nats moze miec to jakis zwiazek, moze jajniki trochr powiekszone sa i pobolewaja, moze ktrys sie przesuna. Moj raz sie schowal za macica i tez wpadlam w panike, ale okazalo sie ze one potrafia zmieniac poloznie. Znaczy wiesz np do gardla Ci sie nie przesunie, ale gdzies tam moze powedrowac i zmienic pozycje....hahahah
Mam glupiego psa dziewczyny. On generalnie lezy rano i czeka az sie obudzimy, wlepiajac w nas galy. Ja dzis otwieram powoli jedno oko, i slysze ogon wali w lozko pach pach....otwieram powoli drugie oko, a ogon przyspiesza pachpachpachpachpach. On codziennie rano cieszy sie jakbysmy wrocili z dalekiej podrozy. Jak tu nie kochac takiego glupka:)Gaduaaa, Marteczka93, Nats, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość