"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Gaduaa o.mnie zapomnialas ale nic nie szkodzi bo sama nie wiem kiedy do mnie przyjdzie @ niech nie przychodzi do.soboty bo mam w piatek ginekologa-endrokrynologaFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyWróciłam ze spacerku zrobiłam testa ale niestety jeszcze negatyw. Kupiłam Castagnusa i Wieśka większe opakowanie i z innej firmy bd chyba łykać więcej niż tylko dwa razy dziennie. Pytałam o inofem w jednej aptece to aż mi szczena opadła 8-O 130zł za 60 saszetek. Czyli bym miała przez neta 2 paczki prawie także dobrze zrobiłam że zamówiłam przez neta. Nats ja dzisiaj się tak spociłam w nocy jak szczur także mężowi oddałam kołdrę całą hehe chyba inofem pokręcił mi temperaturę.
-
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Może ktoś mi podpowiedzieć, jak krok po kroku wstawić tutaj takie ładne duże zdjęcie? Jestem ciemna w tych tematach
Ja Ci raczej nie pomogę niestety bo sama czasem mam z tym trudności. Wiem że dziewczyny wrzucają przez zapodaj ale mi też nie wychodzi to zawsze także poczekamy na kogoś bardziej ogarniętego w tych sprawach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny