"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadę właśnie na zakupy z moimi mężczyznami i pewnie zaś nie dostanę testu dziesiątki, myślicie, że dwudziestka już wyjdzie jakby co? Bo inaczej będę sobie jak głupia wkręcać, że może jeszcze za wcześnie a nie, że nic z tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 12:13
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Jadę właśnie na zakupy z moimi mężczyznami i pewnie zaś nie dostanę testu dziesiątki, myślicie, że dwudziestka już wyjdzie jakby co? Bo inaczej będę sobie jak głupia wkręcać, że może jeszcze za wcześnie a nie, że nic z tego.
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja wysiusiałam właśnie dwie kreski na teście owu- moc taka sama jak wczoraj albo nawet ciutkę więcej
Tempka jeszcze podstawowa u mnie, myślę że jutro powinna wzrosnąć.
Serduszkowaliśmy wczoraj o 5 rano, dziś o 1 w nocy- myślicie, żeby dziś znów w nocy potegesować? Z jednej str nie chcę chłopa wystrzelać, z drugiej ginowa powiedziała, żeby dziennie w płodne, że to ściema z osłabieniem nasienia...kozamonia, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Serduszkowaliśmy wczoraj o 5 rano, dziś o 1 w nocy- myślicie, żeby dziś znów w nocy potegesować?
A Ty nie wolalabys tak na spontana jak macie ochote? Z musu to srednia przyjemnosc a i dziecka moze z tego nie byc. Ja mysle, ze za bardzo sie spinasz i analizujesz jak czesto uprawiac sex:) -
Lago wrote:A Ty nie wolalabys tak na spontana jak macie ochote? Z musu to srednia przyjemnosc a i dziecka moze z tego nie byc. Ja mysle, ze za bardzo sie spinasz i analizujesz jak czesto uprawiac sex:)
Lago dla mnie seks to żaden mus
Ja mogę się kochać 2 razy dziennie przez cały cykl nawet w @.
Jedyne co mnie powstrzymuje to informacje że jakoby osłabia się ilość i jakość nasienia, stąd moje wątpliwości.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Lago dla mnie seks to żaden mus
Ja mogę się kochać 2 razy dziennie przez cały cykl nawet w @.
Jedyne co mnie powstrzymuje to informacje że jakoby osłabia się ilość i jakość nasienia, stąd moje wątpliwości.
spoko, ja tylko nie kumam nastawiania budzika na 4 rano i pytania nas czy uwazamy, ze dzis w nocy powinnas sie kochac. Jak mozesz i chcesz to dzialaj 2 razy dziennie:)
no i jeszcze wiesz...do tanga trzeba dwojga. Ta truga strona tez powinna miec checi 2 razy dziennie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 13:10