"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa, ja to mam gorszego pieprza chyba I to niedaleko ucha, przy linii włosów. To już w ogóle na słońce wystawiony jak talalala. Niby dermatolog mówiła mi, że nie jest niebezpieczny. Mój Małż mówi na niego "RESET" Ja jestem zła i "latam po ścianach" to podchodzi, naciska i mówi "Trzeba Cię dzisiaj zresetować" haha
Nats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Gaduaaa, ja to mam gorszego pieprza chyba I to niedaleko ucha, przy linii włosów. To już w ogóle na słońce wystawiony jak talalala. Niby dermatolog mówiła mi, że nie jest niebezpieczny. Mój Małż mówi na niego "RESET" Ja jestem zła i "latam po ścianach" to podchodzi, naciska i mówi "Trzeba Cię dzisiaj zresetować" haha
reset ! dobre !!!Zołza:), Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
A Wy dalej tu o pieprzach ???
Chwile wolnego mam. Zebranie zaliczone u Dudi. Kasa poszla. Ali odebrana z treningu. Jeszcze po próbie Dudi odebrać i wieczór wolny. Tyle żeby zjesc kolacje w spokoju, umyć sie i lulu iść. A jutro abarot od rana latanie. I psa w końcu do fryca zawiozęNats lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A Wy dalej tu o pieprzach ???
Chwile wolnego mam. Zebranie zaliczone u Dudi. Kasa poszla. Ali odebrana z treningu. Jeszcze po próbie Dudi odebrać i wieczór wolny. Tyle żeby zjesc kolacje w spokoju, umyć sie i lulu iść. A jutro abarot od rana latanie. I psa w końcu do fryca zawiozęNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Ja Gaduaaa w kalendarzyku mam na każdy dzień cos wpisane. Dziewczyny ciągle treningi maja, próby na przedstawienia w szkole. Teraz jak Tii przyjechał to ciągle na działkę mnie gna bo on prawka nie ma. A zaraz cos mu na dzialce sie nie spodoba to co i rusz kurs do ogrodniczego albo budowlanego. Ze Kuźwa czasu wyszczac sie nie mam.
-
nick nieaktualnySiemka laski laski
Ja żem dopiero zasiadła na dupce i się odzywam a co tam chwilkę można poklikać chociaż padnięta dziś jestem jakoś chyba przez tą pogodę do D... ciągle pada od wczoraj i nie przestaje ech... aż owulka się wystraszyła i poszła sobie już ode mnie Jak humorki u Was moje Panie? -
Karolina2787 wrote:Siemka laski laski
Ja żem dopiero zasiadła na dupce i się odzywam a co tam chwilkę można poklikać chociaż padnięta dziś jestem jakoś chyba przez tą pogodę do D... ciągle pada od wczoraj i nie przestaje ech... aż owulka się wystraszyła i poszła sobie już ode mnie Jak humorki u Was moje Panie?
Hej
I co z tego, że już poszła! Ważne że podziałane i teraz ino czekać, aż się zazieleni
Ja właśnie leżę i odopczywam, bo zjadłam cztery kawałki pizzy. Kosmos dla mnie.. Taaaka głodna byłam, a pizza dla mnie to w ogóle nowość, bo raczej nie jem. Jeszcze Małż kupił mi w sklepie puszkę "Coca - Coli" na czarną godzinę i po pizzy pewnie by smakowała oj tak.. ale nie, nie bo w doopke pójdzie. Odloze ją i obale jak @ przyjdzieKarolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja żem dopiero zasiadła na dupce i się odzywam a co tam chwilkę można poklikać chociaż padnięta dziś jestem jakoś chyba przez tą pogodę do D... ciągle pada od wczoraj i nie przestaje ech... aż owulka się wystraszyła i poszła sobie już ode mnie Jak humorki u Was moje Panie?
Jak się czujesz po tym inofemie czy infolicu (nigdy nie pamietam) ?
U mnie humor średni, ale nie jest najgorzej. Jajcory dzisiaj cały dzień mnie kuly także myślę, ze coś tam się dzieje w końcuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 20:03
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Ja żem dopiero zasiadła na dupce i się odzywam a co tam chwilkę można poklikać chociaż padnięta dziś jestem jakoś chyba przez tą pogodę do D... ciągle pada od wczoraj i nie przestaje ech... aż owulka się wystraszyła i poszła sobie już ode mnie Jak humorki u Was moje Panie?Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyCaro masz rację najważniejsze że terminy zaliczone Co do Coli to ja codzinnie muszę małą puszeczkę obalić takie małe uzależnienie.
Natsik OF wyznaczył mi na 9 dc ale myślę że zmieni tak jak we wcześniejszym cyklu bo to nie możliwe żeby była tak wcześnie. Co do Inofemu to nie widzę jakichkolwiek zmian hmmm... narazie
Gaduaaa widzę że piknieNats, Caro lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Caro masz rację najważniejsze że terminy zaliczone Co do Coli to ja codzinnie muszę małą puszeczkę obalić takie małe uzależnienie.
Natsik OF wyznaczył mi na 9 dc ale myślę że zmieni tak jak we wcześniejszym cyklu bo to nie możliwe żeby była tak wcześnie. Co do Inofemu to nie widzę jakichkolwiek zmian hmmm... narazie
Gaduaaa widzę że piknie
Może trzeba faktycznie poczekać, żeby efekty były Ja po castangusie narazie też efektów wielkich nie widzę, ale od przyszłego cyklu z ziolkami startuje. Już mam je w szafce od jakiegos czasu kupione. Także tylko zmieszać zostało i pic
Podobno cuda te ziola Sroki działają także zobacZymyKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Może trzeba faktycznie poczekać, żeby efekty były Ja po castangusie narazie też efektów wielkich nie widzę, ale od przyszłego cyklu z ziolkami startuje. Już mam je w szafce od jakiegos czasu kupione. Także tylko zmieszać zostało i pic
Podobno cuda te ziola Sroki działają także zobacZymy
Niby kuracja taka pełna to około 6 miesięcy trwa więc ja nie licze na cuda już po pierwszym cyklu z inof. Co zaobserwowałam to jedynie trądzik przed owu tempka to już nie patrzę nawet jaka dziwna ale to chyba normalne jak ma normować hormony, no i mocniejsze paznokcie troszkę tak mi się wydaje przynajmniej bo zawsze miałam bibułki co by się wyginały a teraz już nawet ładnej długości i się trzymają pfu pfu nie zapeszam bo chciałbym chociaż raz mieć naturalnie dłuższe pazurki Ja właśnie od następnego cyklu startuję z Castagnusem może zauważe wtedy jakieś większe efekty To ziółka na zdrówko Natsik oby one pomogłyNats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Niby kuracja taka pełna to około 6 miesięcy trwa więc ja nie licze na cuda już po pierwszym cyklu z inof. Co zaobserwowałam to jedynie trądzik przed owu tempka to już nie patrzę nawet jaka dziwna ale to chyba normalne jak ma normować hormony, no i mocniejsze paznokcie troszkę tak mi się wydaje przynajmniej bo zawsze miałam bibułki co by się wyginały a teraz już nawet ładnej długości i się trzymają pfu pfu nie zapeszam bo chciałbym chociaż raz mieć naturalnie dłuższe pazurki Ja właśnie od następnego cyklu startuję z Castagnusem może zauważe wtedy jakieś większe efekty To ziółka na zdrówko Natsik oby one pomogły
Dzięki kochana. Ja u Ciebie czekam na zielona kropeczkeKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny