X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O żesz w mordę jeża nietoperza.. :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    O żesz w mordę jeża nietoperza.. :P
    mój pieprz Cię przeraził ? :D haha

Marteczka93 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jak mnie sutki pieką! W ogóle jakieś takie wrażliwe się zrobiły. Możliwe, ze to na owulke?

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Jeju jak mnie sutki pieką! W ogóle jakieś takie wrażliwe się zrobiły. Możliwe, ze to na owulke?
    myślę że tak ;)

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    myślę że tak ;)
    Dziwne uczucie, nie przypominam sobie żebym tak kiedyś miała, albo nie zwracalam uwagi :)

3500 g 54 cm <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa, ja to mam gorszego pieprza chyba ;-) I to niedaleko ucha, przy linii włosów. To już w ogóle na słońce wystawiony jak talalala. Niby dermatolog mówiła mi, że nie jest niebezpieczny. Mój Małż mówi na niego "RESET" :-D :-D Ja jestem zła i "latam po ścianach" to podchodzi, naciska i mówi "Trzeba Cię dzisiaj zresetować" haha :-P

Nats lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Gaduaaa, ja to mam gorszego pieprza chyba ;-) I to niedaleko ucha, przy linii włosów. To już w ogóle na słońce wystawiony jak talalala. Niby dermatolog mówiła mi, że nie jest niebezpieczny. Mój Małż mówi na niego "RESET" :-D :-D Ja jestem zła i "latam po ścianach" to podchodzi, naciska i mówi "Trzeba Cię dzisiaj zresetować" haha :-P
    hahahahahah hahahaha
    reset ! dobre !!!

Zołza:), Caro lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy dalej tu o pieprzach ???
    Chwile wolnego mam. Zebranie zaliczone u Dudi. Kasa poszla. Ali odebrana z treningu. Jeszcze po próbie Dudi odebrać i wieczór wolny. Tyle żeby zjesc kolacje w spokoju, umyć sie i lulu iść. A jutro abarot od rana latanie. I psa w końcu do fryca zawiozę :P

Nats lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze troche i do domu :)
    Coś zmęczona dzisiaj jakas jestem i plecy mnie bolą. Poproszę chłopa o jakiś masaż.
    Caro - reset hahaha :D

Caro lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A Wy dalej tu o pieprzach ???
    Chwile wolnego mam. Zebranie zaliczone u Dudi. Kasa poszla. Ali odebrana z treningu. Jeszcze po próbie Dudi odebrać i wieczór wolny. Tyle żeby zjesc kolacje w spokoju, umyć sie i lulu iść. A jutro abarot od rana latanie. I psa w końcu do fryca zawiozę :P
    i ktoś powie że kobieta która nie pracuje i jest w domu nic nie robi! szał **uja !

Nats lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Gaduaaa w kalendarzyku mam na każdy dzień cos wpisane. Dziewczyny ciągle treningi maja, próby na przedstawienia w szkole. Teraz jak Tii przyjechał to ciągle na działkę mnie gna bo on prawka nie ma. A zaraz cos mu na dzialce sie nie spodoba to co i rusz kurs do ogrodniczego albo budowlanego. Ze Kuźwa czasu wyszczac sie nie mam.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka laski laski :D

Ja żem dopiero zasiadła na dupce i się odzywam a co tam chwilkę można poklikać chociaż padnięta dziś jestem jakoś chyba przez tą pogodę do D... ciągle pada od wczoraj i nie przestaje ech... aż owulka się wystraszyła i poszła sobie już ode mnie ;) Jak humorki u Was moje Panie? :)

• Caro Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Ja żem dopiero zasiadła na dupce i się odzywam a co tam chwilkę można poklikać chociaż padnięta dziś jestem jakoś chyba przez tą pogodę do D... ciągle pada od wczoraj i nie przestaje ech... aż owulka się wystraszyła i poszła sobie już ode mnie ;) Jak humorki u Was moje Panie? :)

Hej :-)
    I co z tego, że już poszła! Ważne że podziałane i teraz ino czekać, aż się zazieleni :-D <3

Ja właśnie leżę i odopczywam, bo zjadłam cztery kawałki pizzy. Kosmos dla mnie.. Taaaka głodna byłam, a pizza dla mnie to w ogóle nowość, bo raczej nie jem. Jeszcze Małż kupił mi w sklepie puszkę "Coca - Coli" na czarną godzinę i po pizzy pewnie by smakowała oj tak.. ale nie, nie bo w doopke pójdzie. Odloze ją i obale jak @ przyjdzie ;-) :-P

Karolina2787 lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Nats Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Karola szybko ta owulka Cię nawiedziła.
    Jak się czujesz po tym inofemie czy infolicu (nigdy nie pamietam) ?:)
    U mnie humor średni, ale nie jest najgorzej. Jajcory dzisiaj cały dzień mnie kuly także myślę, ze coś tam się dzieje w końcu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 20:03

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

u mnie bardzo dobry :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro masz rację najważniejsze że terminy zaliczone :) Co do Coli to ja codzinnie muszę małą puszeczkę obalić takie małe uzależnienie.

Natsik OF wyznaczył mi na 9 dc ale myślę że zmieni tak jak we wcześniejszym cyklu bo to nie możliwe żeby była tak wcześnie. Co do Inofemu to nie widzę jakichkolwiek zmian hmmm... narazie ;)

Gaduaaa widzę że piknie :D

Nats, Caro lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Caro masz rację najważniejsze że terminy zaliczone :) Co do Coli to ja codzinnie muszę małą puszeczkę obalić takie małe uzależnienie.

Natsik OF wyznaczył mi na 9 dc ale myślę że zmieni tak jak we wcześniejszym cyklu bo to nie możliwe żeby była tak wcześnie. Co do Inofemu to nie widzę jakichkolwiek zmian hmmm... narazie ;)

Gaduaaa widzę że piknie :D

Może trzeba faktycznie poczekać, żeby efekty były :) Ja po castangusie narazie też efektów wielkich nie widzę, ale od przyszłego cyklu z ziolkami startuje. Już mam je w szafce od jakiegos czasu kupione. Także tylko zmieszać zostało i pic :)
    Podobno cuda te ziola Sroki działają także zobacZymy :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Może trzeba faktycznie poczekać, żeby efekty były :) Ja po castangusie narazie też efektów wielkich nie widzę, ale od przyszłego cyklu z ziolkami startuje. Już mam je w szafce od jakiegos czasu kupione. Także tylko zmieszać zostało i pic :)
    Podobno cuda te ziola Sroki działają także zobacZymy :)

Niby kuracja taka pełna to około 6 miesięcy trwa więc ja nie licze na cuda już po pierwszym cyklu z inof. Co zaobserwowałam to jedynie trądzik przed owu tempka to już nie patrzę nawet jaka dziwna ale to chyba normalne jak ma normować hormony, no i mocniejsze paznokcie troszkę tak mi się wydaje przynajmniej bo zawsze miałam bibułki co by się wyginały a teraz już nawet ładnej długości i się trzymają ;) pfu pfu nie zapeszam bo chciałbym chociaż raz mieć naturalnie dłuższe pazurki :) Ja właśnie od następnego cyklu startuję z Castagnusem może zauważe wtedy jakieś większe efekty :) To ziółka na zdrówko Natsik oby one pomogły :)

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Niby kuracja taka pełna to około 6 miesięcy trwa więc ja nie licze na cuda już po pierwszym cyklu z inof. Co zaobserwowałam to jedynie trądzik przed owu tempka to już nie patrzę nawet jaka dziwna ale to chyba normalne jak ma normować hormony, no i mocniejsze paznokcie troszkę tak mi się wydaje przynajmniej bo zawsze miałam bibułki co by się wyginały a teraz już nawet ładnej długości i się trzymają ;) pfu pfu nie zapeszam bo chciałbym chociaż raz mieć naturalnie dłuższe pazurki :) Ja właśnie od następnego cyklu startuję z Castagnusem może zauważe wtedy jakieś większe efekty :) To ziółka na zdrówko Natsik oby one pomogły :)
    No mam nadzieję, ze coś pomoże :)
    Dzięki kochana. Ja u Ciebie czekam na zielona kropeczke <3

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No mam nadzieję, ze coś pomoże :)
    Dzięki kochana. Ja u Ciebie czekam na zielona kropeczke <3

Dziękuję :* Lukam żeby kupić inof. na następny cykl ;)
    Kochana u Ciebie jeszcze wszystko się może zdarzyć także kciukam mocno <3

Nats lubi tę wiadomość

‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ