"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:to jeden z pierwszych objawów
zaczyna się wstręt do kawy...
hahahah no dlatego czekam az mnie od niej wykreci. Chociaz moja pracownica nie miala zadnych objawow, a jak poszla do lekarza i dowiedziala sie ze jest w ciazy od razu wszystko zaczelo jej smierdziec. Dziwne to.... -
Lago wrote:hahahah no dlatego czekam az mnie od niej wykreci. Chociaz moja pracownica nie miala zadnych objawow, a jak poszla do lekarza i dowiedziala sie ze jest w ciazy od razu wszystko zaczelo jej smierdziec. Dziwne to....
może oprócz senności ale że byłam młoda, dużo pracowałam i imprezowałam to nie wiedziałam wtedy że jak śpię 16godz na dobę to może być ciąża.. hah
a z drugim moim synem to od razy zapach mi przeszkdzał... oj i to bardzo wcześnie.. pamiętam jakby to było wczoraj że zachciało mi sie zupki chińskiej.. ze smakiem ją sobie zrobiłam.. czekałam aż sie zaparzy... usiadłam do niej i ten zapach mnie odrzucił.. nie posmakowałam nawet łyżki... po prostu mi śmierdziała i jej nie zjadłam.. a pierwsze 12tyg co drugi dzień prałam wykładzinę w salonie bo mi śmierdziała... Mój R. już nie mógł patrzeć na mnie jak widział jak ją piorę hahahaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:a pierwsze 12tyg co drugi dzień prałam wykładzinę w salonie bo mi śmierdziała... Mój R. już nie mógł patrzeć na mnie jak widział jak ją piorę hahaha
hhahahahahhahahaha znow moja wyobraznia zadzialala jak Gadi na kolanach jedzie szczota po wykladzinie, a maz z politowaniem patrzy popijajac kawke:)Gaduaaa, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:hhahahahahhahahaha znow moja wyobraznia zadzialala jak Gadi na kolanach jedzie szczota po wykladzinie, a maz z politowaniem patrzy popijajac kawke:)
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Jak ja bym chciała żeby mi coś zaczęło smierdziec cioznowo
hahaha ja chodze i wszystko obwachuje, ale ni chu chu nic mi nie smierdzi. Za to rozchwianie emocjonalne osiagnelo swoj szczyt, ale to nie przez hormmony tylko tak ogolnie.
Nats lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:lubie te poranne rozmówki z tobą hahaha o porodach i ciążach
hahaha tylko ja od poniedzialku mam kompletny zjazd formy, wiec nie wiadomo jak dlugo jeszcze tu bede, bo w Tworkach nie pozwalaja uzywac komputerow....
dla niewtajemniczonych www.tworki.com.plWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 08:52
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Może za słabo wachasz
A kiedy termin małpy masz?
no wlasnie nie wiem, bo ostatnia ovu opoznila mi sie tydzien, a dzis ostatnia tabletka dupka. Od jutra do soboty powinna przyjsc. Jak zawsze mialam krotkie cykle, tak ten sie ciaaaaaaagnie jak glut -
Hey hi hello
Marteczka, piękny sen, piękny Oby się spełnił!
Gizmo, ojojoj oby to Twoje jajo zaowocowało!! Trzymam kciuki za owocną owulką!
Piszecie o wstręcie do kawy, ja od jakiegoś czasu wszędzie czuję papierosy, a kubki śmierdzą mi mokrym psem. Hahaha Ale nie, nie to nie objaw cionżuni jakby co, bo to już się ciągnie długo
Gaduaaa, Gizmo, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hey hi hello
Marteczka, piękny sen, piękny Oby się spełnił!
Gizmo, ojojoj oby to Twoje jajo zaowocowało!! Trzymam kciuki za owocną owulką!
Piszecie o wstręcie do kawy, ja od jakiegoś czasu wszędzie czuję papierosy, a kubki śmierdzą mi mokrym psem. Hahaha Ale nie, nie to nie objaw cionżuni jakby co, bo to już się ciągnie długoFabian Cyprian Tymuś -
Nadrobilam wczorajszy wieczór. Kolacjo-śniadanie zjadłam. Kawę rozpuszczke wypilam. Prysznic wzięłam. Tylko seksu nie budziet bo mój Pan focha strzelił. Zjebke z rana dostal za klikanie na kompie i kazalam mu się zamknąć jak zaczął cos wargowac. No i sie zamknal na amen a mnie huk strzela wrrr