X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Moze i tak ale nie mialam spadku takowego na owulacje ani wczorj ani dzisiaj i sama już nie wiem
    po Twoim wykresie obstawiam że owu albo jest dziś.. albo wystąpi w przeciągu do tych przysłowiowych 48godz

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa przez Ciebie mam ochote zatestowac, szczegolnie ze wlasnie dzwonila do mnie kolezanka i mowila, ze jej sie snilo ze w ciazy jestem. Ciekawe czemu skoro ja z nia o tym wogole nie rozmawialam...kurde walcze sama ze soba, bo dzis to najwczesniej 10dpo.....

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Gaduaaa przez Ciebie mam ochote zatestowac, szczegolnie ze wlasnie dzwonila do mnie kolezanka i mowila, ze jej sie snilo ze w ciazy jestem. Ciekawe czemu skoro ja z nia o tym wogole nie rozmawialam...kurde walcze sama ze soba, bo dzis to najwczesniej 10dpo.....
    przestań kup sobie cały zestaw i testuj do bólu hahaha
    ja jutro też testuje :) dawaj ze mną :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się dziś sniło ze ja byłam w ciąży.. i krwawiłam ale to przez Waldi z drugiego wątku bo przed spaniem czytałam o jej plamieniach.. ale najlepsze bylo to że to mój pierwszy sen że jestem w ciąży i najlepsze to że nie z moim mężem w niej byłam hahahah

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Jo! A bedziesz ze mna pila jak znow sie okaze ze dupa z tego wyszla? jutro 11 dpo to jednak wczesnie jest....

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    najlepsze bylo to że to mój pierwszy sen że jestem w ciąży i najlepsze to że nie z moim mężem w niej byłam hahahah

a tam nie wazne z kim wazne ze grochu w srodku! hahahhahaha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Jo! A bedziesz ze mna pila jak znow sie okaze ze dupa z tego wyszla? jutro 11 dpo to jednak wczesnie jest....
    będę z Tobą piła :) 11dpo to już jest dobry czas, probować możesz... ja jutro mam 9dpo haha i co? jak szaleć to szaleć.. co Ci szkodzi?
    ja to już przywykłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

najpredej dziś bo ja mam okres zawsze co 26 dni od bardzo bardzo dawna nie mialam nigdy dłużej. Zobaczymy jak to będzie :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    będę z Tobą piła :) 11dpo to już jest dobry czas, probować możesz... ja jutro mam 9dpo haha i co? jak szaleć to szaleć.. co Ci szkodzi?
    ja to już przywykłam

w sumie nie szkodzi nic, najwyzej bede miala zjebany czwartek zamiast poniedzialku, heheheh

Wlasnie przed chwila widzialam przes okno mojego gina, hahahahahhaa no same zbiegi okolicznosci no!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    w sumie nie szkodzi nic, najwyzej bede miala zjebany czwartek zamiast poniedzialku, heheheh

Wlasnie przed chwila widzialam przes okno mojego gina, hahahahahhaa no same zbiegi okolicznosci no!
    "wszytsko Ci mówi że masz zatestować" nanana

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    "wszytsko Ci mówi że masz zatestować" nanana

ale to z ranca dopiero, bo za duzo wody sie dzis opilam. Sikam co 15 minut

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ale to z ranca dopiero, bo za duzo wody sie dzis opilam. Sikam co 15 minut
    z rańca z rańca.. bardziej wiarygodne :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I machina ruszyla, a hamulce przestaly dzialac, kurde ale ze mnie mieczak. Dziwnie sie po dupku czuje i nie wiem czy tak ma byc, czy moze to jest TO.....dobra rano sie wyjasni....

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    I machina ruszyla, a hamulce przestaly dzialac, kurde ale ze mnie mieczak. Dziwnie sie po dupku czuje i nie wiem czy tak ma byc, czy moze to jest TO.....dobra rano sie wyjasni....
    ja mam kisiel w gaciach drugi dzień.. i jakiś dzwny ból miesiączkowy... a szczególnie nasila się jak więcej robię.. albo jak się denerwuje na dzieci

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja mam kisiel w gaciach drugi dzień.. i jakiś dzwny ból miesiączkowy... a szczególnie nasila się jak więcej robię.. albo jak się denerwuje na dzieci

u mnie czysto, a grzabac nie chce. Ja wlasnie bolu nie czuje, ale taki dyskomfort i to nie w podbrzuszu, tylko w srodku, moze to macica? W sumie nie wiem, bo mnie nigdy nie bolala, hahah. I w pachwinach dziwnie ciagnie, szczegolnie w lewej, ale to pewnie ten glupi jajcor sie przemieszcza, raz byl za macica, to moze teraz do kolana wedruje....huk go wie. W sumie z lewego nie mialam owulacji juz 4 miesiace.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    u mnie czysto, a grzabac nie chce. Ja wlasnie bolu nie czuje, ale taki dyskomfort i to nie w podbrzuszu, tylko w srodku, moze to macica? W sumie nie wiem, bo mnie nigdy nie bolala, hahah. I w pachwinach dziwnie ciagnie, szczegolnie w lewej, ale to pewnie ten glupi jajcor sie przemieszcza, raz byl za macica, to moze teraz do kolana wedruje....huk go wie. W sumie z lewego nie mialam owulacji juz 4 miesiace.
    ale mnie też w pachwnie coś mierzi...

• Nats Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testujcie kobiety :D
    Same cionzowe objawy macie :)
    Będę trzymać kciuki jutro za 4 kreski :*

Gaduaaa, Lago, Caro lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ale mnie też w pachwnie coś mierzi...

Te Ciotka, a za uchem Cie czasem nie mierzi? albo pod kolanem? (sarkazm), hahahahha
    Dobra nie gadaj juz do mnie o tym, bo sie nakrecam:))). Obiecuje Ci, ze jak zagrochujemy w tym samym czasie to normalnie przyjade do tej Irlandii Cie wykisac:PPPPP

Caro lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Testujcie kobiety :D
    Same cionzowe objawy macie :)
    Będę trzymać kciuki jutro za 4 kreski :*

Gadi bedzie pierwsza, bo wczensiej wstaje!

Caro lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa, Lago jutro testowanko? Trzymam kciukasy :-D Uraczcie Nas soczystymi dwiema kreskami. Oj nie w sumie czterema :-) B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 16:51

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
‹‹ 208 209 210 211 212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ