"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa przez Ciebie mam ochote zatestowac, szczegolnie ze wlasnie dzwonila do mnie kolezanka i mowila, ze jej sie snilo ze w ciazy jestem. Ciekawe czemu skoro ja z nia o tym wogole nie rozmawialam...kurde walcze sama ze soba, bo dzis to najwczesniej 10dpo.....
-
Lago wrote:Gaduaaa przez Ciebie mam ochote zatestowac, szczegolnie ze wlasnie dzwonila do mnie kolezanka i mowila, ze jej sie snilo ze w ciazy jestem. Ciekawe czemu skoro ja z nia o tym wogole nie rozmawialam...kurde walcze sama ze soba, bo dzis to najwczesniej 10dpo.....
ja jutro też testuje dawaj ze mnąFabian Cyprian Tymuś -
mi się dziś sniło ze ja byłam w ciąży.. i krwawiłam ale to przez Waldi z drugiego wątku bo przed spaniem czytałam o jej plamieniach.. ale najlepsze bylo to że to mój pierwszy sen że jestem w ciąży i najlepsze to że nie z moim mężem w niej byłam hahahah
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Jo! A bedziesz ze mna pila jak znow sie okaze ze dupa z tego wyszla? jutro 11 dpo to jednak wczesnie jest....
ja to już przywykłamFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:będę z Tobą piła 11dpo to już jest dobry czas, probować możesz... ja jutro mam 9dpo haha i co? jak szaleć to szaleć.. co Ci szkodzi?
ja to już przywykłam
w sumie nie szkodzi nic, najwyzej bede miala zjebany czwartek zamiast poniedzialku, heheheh
Wlasnie przed chwila widzialam przes okno mojego gina, hahahahahhaa no same zbiegi okolicznosci no! -
Lago wrote:w sumie nie szkodzi nic, najwyzej bede miala zjebany czwartek zamiast poniedzialku, heheheh
Wlasnie przed chwila widzialam przes okno mojego gina, hahahahahhaa no same zbiegi okolicznosci no!Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:I machina ruszyla, a hamulce przestaly dzialac, kurde ale ze mnie mieczak. Dziwnie sie po dupku czuje i nie wiem czy tak ma byc, czy moze to jest TO.....dobra rano sie wyjasni....Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja mam kisiel w gaciach drugi dzień.. i jakiś dzwny ból miesiączkowy... a szczególnie nasila się jak więcej robię.. albo jak się denerwuje na dzieci
u mnie czysto, a grzabac nie chce. Ja wlasnie bolu nie czuje, ale taki dyskomfort i to nie w podbrzuszu, tylko w srodku, moze to macica? W sumie nie wiem, bo mnie nigdy nie bolala, hahah. I w pachwinach dziwnie ciagnie, szczegolnie w lewej, ale to pewnie ten glupi jajcor sie przemieszcza, raz byl za macica, to moze teraz do kolana wedruje....huk go wie. W sumie z lewego nie mialam owulacji juz 4 miesiace. -
Lago wrote:u mnie czysto, a grzabac nie chce. Ja wlasnie bolu nie czuje, ale taki dyskomfort i to nie w podbrzuszu, tylko w srodku, moze to macica? W sumie nie wiem, bo mnie nigdy nie bolala, hahah. I w pachwinach dziwnie ciagnie, szczegolnie w lewej, ale to pewnie ten glupi jajcor sie przemieszcza, raz byl za macica, to moze teraz do kolana wedruje....huk go wie. W sumie z lewego nie mialam owulacji juz 4 miesiace.Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ale mnie też w pachwnie coś mierzi...
Te Ciotka, a za uchem Cie czasem nie mierzi? albo pod kolanem? (sarkazm), hahahahha
Dobra nie gadaj juz do mnie o tym, bo sie nakrecam:))). Obiecuje Ci, ze jak zagrochujemy w tym samym czasie to normalnie przyjade do tej Irlandii Cie wykisac:PPPPPCaro lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa, Lago jutro testowanko? Trzymam kciukasy Uraczcie Nas soczystymi dwiema kreskami. Oj nie w sumie czterema
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 16:51
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)