"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Już poprawione. Autokorekta w telefonie
A Ty kochana na kiedy ta swoją owu obstawiasz?
I tak pięknie wyszło Lato to ja już bym chciała ale niestety trza się męczyć z tą pogodą jaka jest chociaż dziś to już nawet ciepło a na niedzielę zapowiadają 25 stopni tylko że już po weekendzie ma być znowu deszcz i ochłodzenie Dupa z tego lata będzieOwu na 13dc obstawiam wtedy kiedy pozytyw wyskoczył pełny
no ale zobaczymy co to będzie bo widzę że inofem mi miesza jak w garnku, i strasznie zapryszczyłam
chyba na dobre to on mi nie idzie
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:I tak pięknie wyszło Lato to ja już bym chciała ale niestety trza się męczyć z tą pogodą jaka jest chociaż dziś to już nawet ciepło a na niedzielę zapowiadają 25 stopni tylko że już po weekendzie ma być znowu deszcz i ochłodzenie Dupa z tego lata będzie
Owu na 13dc obstawiam wtedy kiedy pozytyw wyskoczył pełny
no ale zobaczymy co to będzie bo widzę że inofem mi miesza jak w garnku, i strasznie zapryszczyłam
chyba na dobre to on mi nie idzie
Ta pogoda mnie dobija. Już by się moglo ciepłej zrobić. My w sobotę jedziemy na wycieczkę to chociaż mam nadzieję, ze deszczu nie będzie.
Ja trzymam kciuki za Twoja owulke KarolaKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ta pogoda mnie dobija. Już by się moglo ciepłej zrobić. My w sobotę jedziemy na wycieczkę to chociaż mam nadzieję, ze deszczu nie będzie.
Ja trzymam kciuki za Twoja owulke Karola
no ale od jutra przeciez juz ma byc cieplo!Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Ja już po mierzeniu dziś trochę podskoczyła tempka ale owu dalej stoi na 9dcprzerywaną krechą więc powinno jeszcze się zmienić. Słonko u mnie to i pogoda się poprawia
oby na dłużej. Czekam na wieści dziewczyn testujących
Dawać tu szybko...
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Dawno tu nie zagladalam
Karolina dolacze sie dzis do.testerek ale jedynie z testem owulacyjnym.przed serduszkowaniem sprawdzalam.sluz malo go.bylo ale byl taki rozciagliwy ,nie pozostaje.mi nic innego jak czekam do 17 z testem
Ja testowałam ostatnio we wcześniejszych godzinach około 11 i potem najwyżej wieczorem drugi razudało się wysikać dwie krechy 13dc
Klaudyś w takim razie powodzenia i obyś szybo wysikała dwie krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 05:58
-
nick nieaktualny