X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LAGO, LAGO ! LAGO!

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    przykro mi.... tule ! <3

Dziękuję kochana ! <3

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na LAGO :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    LAGO, LAGO ! LAGO!

Jestem, jestem, dziendoberek:)
    Musialam najpierw sprawdzic co u Was i widze to samo. Biel daje po galach! Ewidentnie robienie dziedzica nam nie wychodzi, heh

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Jestem, jestem, dziendoberek:)
    Musialam najpierw sprawdzic co u Was i widze to samo. Biel daje po galach! Ewidentnie robienie dziedzica nam nie wychodzi, heh
    kuźwa to ten wątek chyba pechowy jakiś hahaha
    tutaj nikt nie zasiał jeszcze :D

pijemy dziś dalej?
    bo ja wczoraj zaczełam :D

Lago, Angela*, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś słabo sikacie laski!
    Ale faktycznie chyba jakieś zle fatum tutaj wisi. Może jeszcze nie wszystko stracone u Was...

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    kuźwa to ten wątek chyba pechowy jakiś hahaha
    tutaj nikt nie zasiał jeszcze :D

pijemy dziś dalej?
    bo ja wczoraj zaczełam :D

hahahahahaha ja tez wczoraj winiacza pilam, chociaz maialam przeblysk ze moze odmowic, ale sie skusilam. W koncu nie moge sie ograniczac skoro nie wiem czy jestem w cionzy! W kawa znow bardzo mi smakuje wiec raczej nic z tego, hahahah, tolko po kiego wala te dolegliwosci?

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Coś słabo sikacie laski!
    Ale faktycznie chyba jakieś zle fatum tutaj wisi. Może jeszcze nie wszystko stracone u Was...

no teoretycznie jestesmy przed dniem @, a ja sikalam na 25 test. Tak dlugo nosilam go w torebce, ze nawet zapomnialam jaka ma czulosc. A tak co ma byc to bedzie i nie gadac mi tu o zadnym fatum, tylko ustawiac sie w kolejce i czekac cierpliwie na grocha! heheheh

Angela*, Nats lubią tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Coś słabo sikacie laski!

Kochana u mnie raczej napewno stracone ;)
    Nic czekam na malpiszona i do przodu ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakochałam sie wczoraj w rożowym blossom hill :) mniam mniam

Nats lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    zakochałam sie wczoraj w rożowym blossom hill :) mniam mniam

biale i rozowe bardzo lubie mocno zimne, ale to jak jest goraco na dworze. Wchodzi jak kompot, hahahahahaha.
    Wracajac do testowania to tylko mnie wscieklo to, ze nie bede mialam prezentu dla Mamy na jej swieto, bo juz sobie zaplanowalam jak jej powiem. ALE tu na forum laska na fajny podpis "chcesz rozsmieszyc Boga? Opowiedz mu o swoich planach".....no i ja wlasnie tak sie czuje z tym planowaniem teraz,hahahahahah

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    biale i rozowe bardzo lubie mocno zimne, ale to jak jest goraco na dworze. Wchodzi jak kompot, hahahahahaha.
    Wracajac do testowania to tylko mnie wscieklo to, ze nie bede mialam prezentu dla Mamy na jej swieto, bo juz sobie zaplanowalam jak jej powiem. ALE tu na forum laska na fajny podpis "chcesz rozsmieszyc Boga? Opowiedz mu o swoich planach".....no i ja wlasnie tak sie czuje z tym planowaniem teraz,hahahahahah

Hahahahahahaa :-D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja to już się nie czuję w ogóle... hah
    znowu mialam urojenia :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja to już się nie czuję w ogóle... hah
    znowu mialam urojenia :D

nie nakrecam Cie, ale jestes dopiero 9 dni po! a test 10 czy 25?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorzej że mnie czały czas w jajcorach coś ćmi.. kłuje.. nie wiem jak to nazwać.. i to od samego rana... w ostatnich cyklach na pewno tak nie miałam... więc myślałam że to moze faktycznie TO... a tu nic...
    no i niby za 4 dni @ i juz pora żeby mnie cycki bolały na nią i zrobiły się ciężkie a tu też nic.. zwariować idzie...

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    najgorzej że mnie czały czas w jajcorach coś ćmi.. kłuje.. nie wiem jak to nazwać.. i to od samego rana... w ostatnich cyklach na pewno tak nie miałam... więc myślałam że to moze faktycznie TO... a tu nic...
    no i niby za 4 dni @ i juz pora żeby mnie cycki bolały na nią i zrobiły się ciężkie a tu też nic.. zwariować idzie...

o to! to! to! Ja wlasnie przez to wczoraj robilam sobie glupie nadzieje, przez dziwne samopoczucie jakiego wczesniej nie mialam. A wszyscy mowia "obserwuj swoje cialo" a po kiego jak ono nam na emocjach tak gra? W duuuuuuupie je mam , hahahahahhaha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mało tego jeszcze Ci coś powiem... / napiszę :D haha
    ja generalnie mam jakieś wyparcie... jak czuje że się coś faktycznie mogło udać to jestem przestraszona i jakbym nie chciała tak na prawdę...wiem że to pewnie chwilowe i głupie ale niestety jakis strach mnie paraliżuje

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi i wiesz jaki jeszcze jest pozytyw??? Nie musze jechac do Irlandii, zeby Cie wycalowac, jak Ci wczoraj obiecalam, ufffff, hahahhaha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• kassandra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdyby nie te nasze urojenia to to forum by było martwe ;)

Lago lubi tę wiadomość

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ale mało tego jeszcze Ci coś powiem... / napiszę :D haha
    ja generalnie mam jakieś wyparcie... jak czuje że się coś faktycznie mogło udać to jestem przestraszona i jakbym nie chciała tak na prawdę...wiem że to pewnie chwilowe i głupie ale niestety jakis strach mnie paraliżuje

no strach jest zrozumialy, bo mimo wszystko nowy czlonek rodziny to nie zakup nowych butow, wiec tu Cie rozumiem doskonale. Ja tez mam stracha, mimo ze do decyzji o dziecku dlugo dojrzewalismy (okazuje sie ze za dlugo, hahahahhaha). Dodatkowo stoimy na rozdrozu i wstrzymujemy pewne decyzje zyciowe czekajac czy didek sie pojawi. To mnie dodatkowo jakos nakreca i niepokoi, no ale zaczynam troche nabierac podejscia mojego malza. Nie wybiegac za daleko i cieszyc sie tym co tu i teraz.

‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ