X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    gdyby nie te nasze urojenia to to forum by było martwe ;)
    to prawda... apteka otwarta?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    gdyby nie te nasze urojenia to to forum by było martwe ;)

a Tworki puste:)

Gaduaaa, kassandra lubią tę wiadomość

• kassandra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to prawda... apteka otwarta?
    otwarta, w drodze do pracy kupię i w przerwie zrobie a dam znac wieczorem bo w kołchozie mam strony poblokowane - względy bezpieczeństwa itp ech tylko życie utrudniają ..;)

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • kassandra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a Tworki puste:)
    ja sie chyba niedługo tam wybiore bo takie powtarzające sie co roku manie, omamy i urojenia zaczynają mnie niepokoić ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    otwarta, w drodze do pracy kupię i w przerwie zrobie a dam znac wieczorem bo w kołchozie mam strony poblokowane - względy bezpieczeństwa itp ech tylko życie utrudniają ..;)
    chyba sobie żartujesz że mamy czekać do wieczora :D

Lago lubi tę wiadomość

• kassandra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety... zabepieczeń nie omine a net w tel mi się właśnie skończył :(

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    ja sie chyba niedługo tam wybiore bo takie powtarzające sie co roku manie, omamy i urojenia zaczynają mnie niepokoić ;)

uwaga, bo ja tam bywam, hahahahahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temp dalej sie trzyma jak po alexis, liczylam na spadek. Ale jest niewielki wiec tak jak by juz bylo po. I do tego jeszcze mam tak wrazliwe piersi i wzdete ze sie smialam do swojego eM ze mam cyce jak donice :P

• kassandra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    uwaga, bo ja tam bywam, hahahahahha
    to na miejscu sie nawzajem ponakręcamy, a co tam wakacje na koszt Państwa :)

Lago, Nats lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    U mnie temp dalej sie trzyma jak po alexis, liczylam na spadek. Ale jest niewielki wiec tak jak by juz bylo po. I do tego jeszcze mam tak wrazliwe piersi i wzdete ze sie smialam do swojego eM ze mam cyce jak donice :P
    o kurde ale masz wykres "rozjechany" czemu nie mierzyłaś temp?
    musisz mieć 6 niskich przed owu żeby można było wyznaczyć owulację

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    o kurde ale masz wykres "rozjechany" czemu nie mierzyłaś temp?
    musisz mieć 6 niskich przed owu żeby można było wyznaczyć owulację
    Nie mierzylam bo to mial byc moj cykl bezobserwacji i faktycznie nie zwracalam uwagi na sluz itd ale nie wytrzymalam i zmierzylam temp jak zobaczyl raz nisko a pozniej wysoko to pomyslalam ze cykl bezowulacyjny, ale wyglada tak jakby bylo juz po. Bo gdyby nie bylo owulki i bym byla przed to powinien byc duzo wiekszy spadek

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg, ale mi się słabo zrobiło w sklepie az musialam usiąść. Potem zemdlilo mnie na widok parówek :P Cionzunia urojona mi się włącza :D Tylko szkoda, ze nawet owulki w tym cyklu nie miałam :D

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff... wróciłam z miasta i mam bojowe zadanie. Strojenie pokoju małej na jej sobotnią imprezę urodzinową :) także zmykam wieszać balony, wstążeczki itd.

Natsik a może była a Ty sama nie wiesz :P i teraz już tylko patrzeć jak będziesz mdlała bo dzidzi daje znać o sobie :)

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ufff... wróciłam z miasta i mam bojowe zadanie. Strojenie pokoju małej na jej sobotnią imprezę urodzinową :) także zmykam wieszać balony, wstążeczki itd.

Natsik a może była a Ty sama nie wiesz :P i teraz już tylko patrzeć jak będziesz mdlała bo dzidzi daje znać o sobie :)
    Kinder Party się zapowiada - super :)

Oj nawet nie wiesz Karola jak bardzo bym tego chcaiala, ale w takie cuda nie wierzę :)
    Niech już ta malpa przychodzi i zaczynamy od Nowa.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Kinder Party się zapowiada - super :)

Oj nawet nie wiesz Karola jak bardzo bym tego chcaiala, ale w takie cuda nie wierzę :)
    Niech już ta malpa przychodzi i zaczynamy od Nowa.

Nom szaleństwo hihi 2 latka Zosia a ja pierwszy raz się wykażę zdolnościami artystycznymi hihi ;)

Kochana wierzę Ci każda z nas tak bardzo tego pragnie. A kiedy @ się ma zjawić u Ciebie?

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nom szaleństwo hihi 2 latka Zosia a ja pierwszy raz się wykażę zdolnościami artystycznymi hihi ;)

Kochana wierzę Ci każda z nas tak bardzo tego pragnie. A kiedy @ się ma zjawić u Ciebie?

O proszę. Mala artystka rośnie :)
    No właśnie u mnie to różnie, bo niestety cykle nieregularne. Także nic mi innego nie pozstaje tylko czekać. Dzisiaj mam wizytę u Gina to może się czegoś dowiem. Trochę się boję co powie :(

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    O proszę. Mala artystka rośnie :)
    No właśnie u mnie to różnie, bo niestety cykle nieregularne. Także nic mi innego nie pozstaje tylko czekać. Dzisiaj mam wizytę u Gina to może się czegoś dowiem. Trochę się boję co powie :(

Kupiłam wcześniej plastelinę to teraz nie daje mi spokoju hehe mam jej lepić i koniec :D

No tak trza czekać :/ A na którą masz wizytę? Na pewno się dowiesz co i jak tylko daj znać jak wrócisz ;) oby to były dobre wiadomości <3 w sensie że jest grochu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 11:49

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kupiłam wcześniej plastelinę to teraz nie daje mi spokoju hehe mam jej lepić i koniec :D

No tak trza czekać :/ A na którą masz wizytę? Na pewno się dowiesz co i jak tylko daj znać jak wrócisz ;) oby to były dobre wiadomości <3 w sensie że jest grochu :D
    Hehe :) może pochwal się co tam ulepilas :D
    Na 16. Hehe nie no to na pewno nie :)
    Wystraczy, ze powie że nie ma torbieli i da jakieś proszki na uregulowanie cykli i zbicie prolaktyny. Może uda mi sie go namówić na monitoring.

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hehe :) może pochwal się co tam ulepilas :D
    Na 16. Hehe nie no to na pewno nie :)
    Wystraczy, ze powie że nie ma torbieli i da jakieś proszki na uregulowanie cykli i zbicie prolaktyny. Może uda mi sie go namówić na monitoring.

Jak bd w domu bo teraz nie mam jak ;) podeślę Ci biedroneczkę hehe

No wiem wiem tak żartuję sobie pozytywnie :P ;) To inofema sobie zakup kochana może pomoże. Ja też mam za wysoką PRL i od następnego cyklu będzie inofem + Castagnus. To tam duś go żeby wszystko co możliwe zrobił i pomógł :)

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jak bd w domu bo teraz nie mam jak ;) podeślę Ci biedroneczkę hehe

No wiem wiem tak żartuję sobie pozytywnie :P ;) To inofema sobie zakup kochana może pomoże. Ja też mam za wysoką PRL i od następnego cyklu będzie inofem + Castagnus. To tam duś go żeby wszystko co możliwe zrobił i pomógł :)
    Dzięki kochaniutka jesteś :)
    To czekam na biedroneczke :D
    Inofem kupię na pewno. Ja mnie moj Gin oleje to wybieram się do innego. Zobaczymy czego się dzisiaj dowiem :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ