Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    gdyby nie te nasze urojenia to to forum by było martwe ;)
    to prawda... apteka otwarta?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    gdyby nie te nasze urojenia to to forum by było martwe ;)

a Tworki puste:)

Gaduaaa, kassandra lubią tę wiadomość

• kassandra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to prawda... apteka otwarta?
    otwarta, w drodze do pracy kupię i w przerwie zrobie a dam znac wieczorem bo w kołchozie mam strony poblokowane - względy bezpieczeństwa itp ech tylko życie utrudniają ..;)

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • kassandra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a Tworki puste:)
    ja sie chyba niedługo tam wybiore bo takie powtarzające sie co roku manie, omamy i urojenia zaczynają mnie niepokoić ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    otwarta, w drodze do pracy kupię i w przerwie zrobie a dam znac wieczorem bo w kołchozie mam strony poblokowane - względy bezpieczeństwa itp ech tylko życie utrudniają ..;)
    chyba sobie żartujesz że mamy czekać do wieczora :D

Lago lubi tę wiadomość

• kassandra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety... zabepieczeń nie omine a net w tel mi się właśnie skończył :(

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    ja sie chyba niedługo tam wybiore bo takie powtarzające sie co roku manie, omamy i urojenia zaczynają mnie niepokoić ;)

uwaga, bo ja tam bywam, hahahahahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temp dalej sie trzyma jak po alexis, liczylam na spadek. Ale jest niewielki wiec tak jak by juz bylo po. I do tego jeszcze mam tak wrazliwe piersi i wzdete ze sie smialam do swojego eM ze mam cyce jak donice :P

• kassandra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    uwaga, bo ja tam bywam, hahahahahha
    to na miejscu sie nawzajem ponakręcamy, a co tam wakacje na koszt Państwa :)

Lago, Nats lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    U mnie temp dalej sie trzyma jak po alexis, liczylam na spadek. Ale jest niewielki wiec tak jak by juz bylo po. I do tego jeszcze mam tak wrazliwe piersi i wzdete ze sie smialam do swojego eM ze mam cyce jak donice :P
    o kurde ale masz wykres "rozjechany" czemu nie mierzyłaś temp?
    musisz mieć 6 niskich przed owu żeby można było wyznaczyć owulację

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    o kurde ale masz wykres "rozjechany" czemu nie mierzyłaś temp?
    musisz mieć 6 niskich przed owu żeby można było wyznaczyć owulację
    Nie mierzylam bo to mial byc moj cykl bezobserwacji i faktycznie nie zwracalam uwagi na sluz itd ale nie wytrzymalam i zmierzylam temp jak zobaczyl raz nisko a pozniej wysoko to pomyslalam ze cykl bezowulacyjny, ale wyglada tak jakby bylo juz po. Bo gdyby nie bylo owulki i bym byla przed to powinien byc duzo wiekszy spadek

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg, ale mi się słabo zrobiło w sklepie az musialam usiąść. Potem zemdlilo mnie na widok parówek :P Cionzunia urojona mi się włącza :D Tylko szkoda, ze nawet owulki w tym cyklu nie miałam :D

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff... wróciłam z miasta i mam bojowe zadanie. Strojenie pokoju małej na jej sobotnią imprezę urodzinową :) także zmykam wieszać balony, wstążeczki itd.

Natsik a może była a Ty sama nie wiesz :P i teraz już tylko patrzeć jak będziesz mdlała bo dzidzi daje znać o sobie :)

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ufff... wróciłam z miasta i mam bojowe zadanie. Strojenie pokoju małej na jej sobotnią imprezę urodzinową :) także zmykam wieszać balony, wstążeczki itd.

Natsik a może była a Ty sama nie wiesz :P i teraz już tylko patrzeć jak będziesz mdlała bo dzidzi daje znać o sobie :)
    Kinder Party się zapowiada - super :)

Oj nawet nie wiesz Karola jak bardzo bym tego chcaiala, ale w takie cuda nie wierzę :)
    Niech już ta malpa przychodzi i zaczynamy od Nowa.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Kinder Party się zapowiada - super :)

Oj nawet nie wiesz Karola jak bardzo bym tego chcaiala, ale w takie cuda nie wierzę :)
    Niech już ta malpa przychodzi i zaczynamy od Nowa.

Nom szaleństwo hihi 2 latka Zosia a ja pierwszy raz się wykażę zdolnościami artystycznymi hihi ;)

Kochana wierzę Ci każda z nas tak bardzo tego pragnie. A kiedy @ się ma zjawić u Ciebie?

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nom szaleństwo hihi 2 latka Zosia a ja pierwszy raz się wykażę zdolnościami artystycznymi hihi ;)

Kochana wierzę Ci każda z nas tak bardzo tego pragnie. A kiedy @ się ma zjawić u Ciebie?

O proszę. Mala artystka rośnie :)
    No właśnie u mnie to różnie, bo niestety cykle nieregularne. Także nic mi innego nie pozstaje tylko czekać. Dzisiaj mam wizytę u Gina to może się czegoś dowiem. Trochę się boję co powie :(

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    O proszę. Mala artystka rośnie :)
    No właśnie u mnie to różnie, bo niestety cykle nieregularne. Także nic mi innego nie pozstaje tylko czekać. Dzisiaj mam wizytę u Gina to może się czegoś dowiem. Trochę się boję co powie :(

Kupiłam wcześniej plastelinę to teraz nie daje mi spokoju hehe mam jej lepić i koniec :D

No tak trza czekać :/ A na którą masz wizytę? Na pewno się dowiesz co i jak tylko daj znać jak wrócisz ;) oby to były dobre wiadomości <3 w sensie że jest grochu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 11:49

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kupiłam wcześniej plastelinę to teraz nie daje mi spokoju hehe mam jej lepić i koniec :D

No tak trza czekać :/ A na którą masz wizytę? Na pewno się dowiesz co i jak tylko daj znać jak wrócisz ;) oby to były dobre wiadomości <3 w sensie że jest grochu :D
    Hehe :) może pochwal się co tam ulepilas :D
    Na 16. Hehe nie no to na pewno nie :)
    Wystraczy, ze powie że nie ma torbieli i da jakieś proszki na uregulowanie cykli i zbicie prolaktyny. Może uda mi sie go namówić na monitoring.

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hehe :) może pochwal się co tam ulepilas :D
    Na 16. Hehe nie no to na pewno nie :)
    Wystraczy, ze powie że nie ma torbieli i da jakieś proszki na uregulowanie cykli i zbicie prolaktyny. Może uda mi sie go namówić na monitoring.

Jak bd w domu bo teraz nie mam jak ;) podeślę Ci biedroneczkę hehe

No wiem wiem tak żartuję sobie pozytywnie :P ;) To inofema sobie zakup kochana może pomoże. Ja też mam za wysoką PRL i od następnego cyklu będzie inofem + Castagnus. To tam duś go żeby wszystko co możliwe zrobił i pomógł :)

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jak bd w domu bo teraz nie mam jak ;) podeślę Ci biedroneczkę hehe

No wiem wiem tak żartuję sobie pozytywnie :P ;) To inofema sobie zakup kochana może pomoże. Ja też mam za wysoką PRL i od następnego cyklu będzie inofem + Castagnus. To tam duś go żeby wszystko co możliwe zrobił i pomógł :)
    Dzięki kochaniutka jesteś :)
    To czekam na biedroneczke :D
    Inofem kupię na pewno. Ja mnie moj Gin oleje to wybieram się do innego. Zobaczymy czego się dzisiaj dowiem :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ