"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
kassandra wrote:otwarta, w drodze do pracy kupię i w przerwie zrobie a dam znac wieczorem bo w kołchozie mam strony poblokowane - względy bezpieczeństwa itp ech tylko życie utrudniają ..
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:U mnie temp dalej sie trzyma jak po alexis, liczylam na spadek. Ale jest niewielki wiec tak jak by juz bylo po. I do tego jeszcze mam tak wrazliwe piersi i wzdete ze sie smialam do swojego eM ze mam cyce jak donice
musisz mieć 6 niskich przed owu żeby można było wyznaczyć owulacjęFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:o kurde ale masz wykres "rozjechany" czemu nie mierzyłaś temp?
musisz mieć 6 niskich przed owu żeby można było wyznaczyć owulację -
nick nieaktualnyUfff... wróciłam z miasta i mam bojowe zadanie. Strojenie pokoju małej na jej sobotnią imprezę urodzinową także zmykam wieszać balony, wstążeczki itd.
Natsik a może była a Ty sama nie wiesz i teraz już tylko patrzeć jak będziesz mdlała bo dzidzi daje znać o sobieNats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ufff... wróciłam z miasta i mam bojowe zadanie. Strojenie pokoju małej na jej sobotnią imprezę urodzinową także zmykam wieszać balony, wstążeczki itd.
Natsik a może była a Ty sama nie wiesz i teraz już tylko patrzeć jak będziesz mdlała bo dzidzi daje znać o sobie
Oj nawet nie wiesz Karola jak bardzo bym tego chcaiala, ale w takie cuda nie wierzę
Niech już ta malpa przychodzi i zaczynamy od Nowa.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Kinder Party się zapowiada - super
Oj nawet nie wiesz Karola jak bardzo bym tego chcaiala, ale w takie cuda nie wierzę
Niech już ta malpa przychodzi i zaczynamy od Nowa.
Nom szaleństwo hihi 2 latka Zosia a ja pierwszy raz się wykażę zdolnościami artystycznymi hihi
Kochana wierzę Ci każda z nas tak bardzo tego pragnie. A kiedy @ się ma zjawić u Ciebie? -
Karolina2787 wrote:Nom szaleństwo hihi 2 latka Zosia a ja pierwszy raz się wykażę zdolnościami artystycznymi hihi
Kochana wierzę Ci każda z nas tak bardzo tego pragnie. A kiedy @ się ma zjawić u Ciebie?
O proszę. Mala artystka rośnie
No właśnie u mnie to różnie, bo niestety cykle nieregularne. Także nic mi innego nie pozstaje tylko czekać. Dzisiaj mam wizytę u Gina to może się czegoś dowiem. Trochę się boję co powie3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:O proszę. Mala artystka rośnie
No właśnie u mnie to różnie, bo niestety cykle nieregularne. Także nic mi innego nie pozstaje tylko czekać. Dzisiaj mam wizytę u Gina to może się czegoś dowiem. Trochę się boję co powie
Kupiłam wcześniej plastelinę to teraz nie daje mi spokoju hehe mam jej lepić i koniec
No tak trza czekać A na którą masz wizytę? Na pewno się dowiesz co i jak tylko daj znać jak wrócisz oby to były dobre wiadomości w sensie że jest grochuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 11:49
-
Karolina2787 wrote:Kupiłam wcześniej plastelinę to teraz nie daje mi spokoju hehe mam jej lepić i koniec
No tak trza czekać A na którą masz wizytę? Na pewno się dowiesz co i jak tylko daj znać jak wrócisz oby to były dobre wiadomości w sensie że jest grochu
Na 16. Hehe nie no to na pewno nie
Wystraczy, ze powie że nie ma torbieli i da jakieś proszki na uregulowanie cykli i zbicie prolaktyny. Może uda mi sie go namówić na monitoring.3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Hehe może pochwal się co tam ulepilas
Na 16. Hehe nie no to na pewno nie
Wystraczy, ze powie że nie ma torbieli i da jakieś proszki na uregulowanie cykli i zbicie prolaktyny. Może uda mi sie go namówić na monitoring.
Jak bd w domu bo teraz nie mam jak podeślę Ci biedroneczkę hehe
No wiem wiem tak żartuję sobie pozytywnie To inofema sobie zakup kochana może pomoże. Ja też mam za wysoką PRL i od następnego cyklu będzie inofem + Castagnus. To tam duś go żeby wszystko co możliwe zrobił i pomógłNats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Jak bd w domu bo teraz nie mam jak podeślę Ci biedroneczkę hehe
No wiem wiem tak żartuję sobie pozytywnie To inofema sobie zakup kochana może pomoże. Ja też mam za wysoką PRL i od następnego cyklu będzie inofem + Castagnus. To tam duś go żeby wszystko co możliwe zrobił i pomógł
To czekam na biedroneczke
Inofem kupię na pewno. Ja mnie moj Gin oleje to wybieram się do innego. Zobaczymy czego się dzisiaj dowiemKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm