"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, po kilkumiesięcznej przerwie powróciłam na ovu ....... tak spontanicznie ( uciekłam stąd bo w 2014 prawie w obłęd popadłam siedząc tutaj i starając sie o bobasa wiec zwiałam i odpuściłam całkiem, przestałam myślec o dziecku zupełnie, skończyłam z wymyślaniem objawów i urojoną ciążą co miesiąc hahaha ) , bo coś mnie tknęło wczoraj .... a mianowicie termin @ miałam na 16/17 a w dalszym ciągu jej nie mam i w sumie przez ostatnie miesiace @ miałam róznie i wiem, ze dwa, trzy dni opóźnienia mogą oznaczać zarówno wszystko jak i nic ale coś zwróciło moją uwagę w tym cyklu ... no to wypunktuje co
1. brak objawów @ (cycki nie bolą , brzuch płaski nie wydenty, nie jestem senna ( no może troszkę ale nie tak jak zawsze przed @ )
2. delikatne bóle brzucha, ale nie tak jak zawsze w dole tylko po bokach .... pępka i delikatne ciągnięcie prawego jajka
3. nie czuję się ociężała tylko leciutka i zadowolona, chodź wczoraj sie rozbeczałam jak dziecko któremu zabrano lizaka na jakiejś durnej scenie w serialu komediowym, nie wiem o co mi chodziło..
4. do kibelka latam co godzinę a czasami i częściej
5 straciłam apetyt, jedyne na co mam ochote to ziemniaki z ogórkiem, cebulą i kefirem...
a najlepsze jest to ze z moim partnerem w tym cyklu przytulaliśmy sie tylko raz i w dodatku on nie doszedł mimo, że przytulanie trwało .... no dłuuuugoo (upss zdaża sie najlepszym )
I albo znowu popadam w obsesje albo cud się zdarzył...
Nie wiem, od mniej więcej kwietnia zeszłego roku nawet nie pomyślałam ze mogę byc w ciąży... a teraz taka heca ha!
Tak, tak wiem najlepiej zrobić test i nie zgadywać ... z tym, że musiałam sie gdzieś wygadać w oczekiwaniu na otwarcie apteki Mojemu TŻ nie moge bo mi powie, że znowu w obłęd popadam
PS. chociaż pewnie mówiąc to miał by racje
a i jeszcze jedna rzecz.. tydzień temu dostałam jakiejś swędzącej wysypki na dłoniach, która pod wieczór znikła .... a teraz od dwóch dni mam swędzące krostki na nogach .... wiem, że to nie jest objaw ciąży ale mnie to zastanawia gdyż ogólnie mam alergie na jakieś pyłki ( wysypek nigdy nie miałam ) a w ciąży ponoć alergie mogą sie ujawnic bądź nasilić ...
Tak ja znowu oszalałam , ech ta wiosna i wysyp mam z wózkami chyba na mnie tak podziałał ..
-
kassandra wrote:Hej dziewczyny, po kilkumiesięcznej przerwie powróciłam na ovu ....... tak spontanicznie ( uciekłam stąd bo w 2014 prawie w obłęd popadłam siedząc tutaj i starając sie o bobasa wiec zwiałam i odpuściłam całkiem, przestałam myślec o dziecku zupełnie, skończyłam z wymyślaniem objawów i urojoną ciążą co miesiąc hahaha ) , bo coś mnie tknęło wczoraj .... a mianowicie termin @ miałam na 16/17 a w dalszym ciągu jej nie mam i w sumie przez ostatnie miesiace @ miałam róznie i wiem, ze dwa, trzy dni opóźnienia mogą oznaczać zarówno wszystko jak i nic ale coś zwróciło moją uwagę w tym cyklu ... no to wypunktuje co
1. brak objawów @ (cycki nie bolą , brzuch płaski nie wydenty, nie jestem senna ( no może troszkę ale nie tak jak zawsze przed @ )
2. delikatne bóle brzucha, ale nie tak jak zawsze w dole tylko po bokach .... pępka i delikatne ciągnięcie prawego jajka
3. nie czuję się ociężała tylko leciutka i zadowolona, chodź wczoraj sie rozbeczałam jak dziecko któremu zabrano lizaka na jakiejś durnej scenie w serialu komediowym, nie wiem o co mi chodziło..
4. do kibelka latam co godzinę a czasami i częściej
5 straciłam apetyt, jedyne na co mam ochote to ziemniaki z ogórkiem, cebulą i kefirem...
a najlepsze jest to ze z moim partnerem w tym cyklu przytulaliśmy sie tylko raz i w dodatku on nie doszedł mimo, że przytulanie trwało .... no dłuuuugoo (upss zdaża sie najlepszym )
I albo znowu popadam w obsesje albo cud się zdarzył...
Nie wiem, od mniej więcej kwietnia zeszłego roku nawet nie pomyślałam ze mogę byc w ciąży... a teraz taka heca ha!
Tak, tak wiem najlepiej zrobić test i nie zgadywać ... z tym, że musiałam sie gdzieś wygadać w oczekiwaniu na otwarcie apteki Mojemu TŻ nie moge bo mi powie, że znowu w obłęd popadam
PS. chociaż pewnie mówiąc to miał by racje
a i jeszcze jedna rzecz.. tydzień temu dostałam jakiejś swędzącej wysypki na dłoniach, która pod wieczór znikła .... a teraz od dwóch dni mam swędzące krostki na nogach .... wiem, że to nie jest objaw ciąży ale mnie to zastanawia gdyż ogólnie mam alergie na jakieś pyłki ( wysypek nigdy nie miałam ) a w ciąży ponoć alergie mogą sie ujawnic bądź nasilić ...
Tak ja znowu oszalałam , ech ta wiosna i wysyp mam z wózkami chyba na mnie tak podziałał ..Fabian Cyprian Tymuś -
Hej Dziołszki
Gaduaaa! A bo pewnie za wcześnie jeszcze. Czekać i się nie stresować
Teraz Lago i Angela, dawać laski fotki!!
Kassandra, każda z Nas czasem miewa gorsze dni, także wiesz. Taka rola Kobiet.. Ale słuchaj, zrób teścik i będzie wszystko jasne!
A tak w ogóle to tempka u mnie poleciała w górę po wczorajszym spadku. No ciekawe, ciekaw to...początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziołszki
Gaduaaa! A bo pewnie za wcześnie jeszcze. Czekać i się nie stresować
Teraz Lago i Angela, dawać laski fotki!!
Kassandra, każda z Nas czasem miewa gorsze dni, także wiesz. Taka rola Kobiet.. Ale słuchaj, zrób teścik i będzie wszystko jasne!
A tak w ogóle to tempka u mnie poleciała w górę po wczorajszym spadku. No ciekawe, ciekaw to...Fabian Cyprian Tymuś -
Czesc laski!
Gaduaaa - za wcześnie pewnie jeszcze. A jesteś pewna, że nawet cienia nie ma? Prosimy o foto.
Caro - jaki piękny skok! Wow! Ale Cii nie zapeszamy
Karola - pewnie na dniach tempka skoczy i przesunie Ci ta owu.
Lago, Angela - czekamy na tescikiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 07:12
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Czesc laski!
Gaduaaa - za wcześnie pewnie jeszcze. A jesteś pewna, że nawet cienia nie ma? Prosimy o foto.
Caro - jaki piękny skok! Wow! Ale Cii nie zapeszamy
Karola - pewnie na dniach tempka skoczy i przesunie Ci ta owu.
Lago, Angela - czekamy na tescikiFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Jestem pewna.. Jedynie mogę sobie jeszcze tłumaczyć tym że w nocy wstawalam siku dużo bo sobie lampkę wina strzelilam wieczorem no i rano wysikalam bardzo mało hehe
To kiedy teraz znowu test?3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny u mnie też wyznaczona owulka została na 9dc hehe. Ale mam ten cykl poplątanyFabian Cyprian Tymuś