"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNats wrote:Dzięki kochaniutka jesteś
To czekam na biedroneczke
Inofem kupię na pewno. Ja mnie moj Gin oleje to wybieram się do innego. Zobaczymy czego się dzisiaj dowiem
Ja swoją ginke olałam i też mam zamiar iść do innego na następną wizyte ale to dopiero w czerwcu Co do inofemu to najlepiej przez aptekę internetową zamawiać wychodzi taniej i to sporoNats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ja swoją ginke olałam i też mam zamiar iść do innego na następną wizyte ale to dopiero w czerwcu Co do inofemu to najlepiej przez aptekę internetową zamawiać wychodzi taniej i to sporo
Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Wiesz co ja teraz chodze na NFZ do faceta z bardzo dużym doświadczeniem. Kiedyś był ordynatorem w szpitalu. Lubię go, bo jest konkretny i delikatny. Zawsze zagada. Ale ja potrzebuje efektów. Jak dzisiaj nic nie wyjdzie to zapisuję się prywatnie do obecnego ordynatora. Podobno jego pacjentki ciążowe przy porodzie mają "chody"
A no to pewnie kochana działaj Co by szybko efekty przyniosłoNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:A gdzie wszystkie sroki pouciekaly? Rano byl ruch jak w ulu a teraz sie rozlazly no!
Ja właśnie zaczęłam długi weekend, więc myślę że częściej uda mi się wchodzić na ovu A pozostałe laski też za pewne zaraz przybędąLago lubi tę wiadomość
-
Hej, hej, ja właśnie zaraz zbieram się do domu, bo zajęcia jeszcze miałam, zrobię jakiś obiad i będę free, więc się zamelduje lub będę lookać z krzaków
zapachmalin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
zapachmalin wrote:Hey, melduję się z mojego centrum dowodzenia światem, salonu Co słychać, jest tu ktoś?
Jestem z doskoku. Wlasnie zaglebiam sie w tajniki inseminacji:) (zawsze to slowo kojarzylo mi sie z zapladnianiem krow, no ale ok. niech i tak bedzie, hahahah)zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Hej i już po wizycie.
Nic się nie dowiedziałam oprócz tego, ze mam wyluzować, wyrzucić termometr, wyjechać na wakacje i zejde nawet niewiadomo kiedy
Aha i dostalam skierowanie do Endo na konsultacje. No cóż. Zaraz dzwonię umówić się prywatnie.
Coś jeszcze mówił o psychicznej blokadzie...
Ehh zaraz otwieram chyba wino.Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej i już po wizycie.
Nic się nie dowiedziałam oprócz tego, ze mam wyluzować, wyrzucić termometr, wyjechać na wakacje i zejde nawet niewiadomo kiedy
Aha i dostalam skierowanie do Endo na konsultacje. No cóż. Zaraz dzwonię umówić się prywatnie.
Ehh zaraz otwieram chyba wino.
a czemu do endo konsultacje?Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:otwieraj dołącz do Nas poszkodowanych
a czemu do endo konsultacje?
No i już mam wizytę u prywatnego we wtorek. Opinie ma super także zobaczymy
Oby tylko malpa nie przyszła wcześniej.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej i już po wizycie.
Ehh zaraz otwieram chyba wino.
jak ja kur.. nie lubie "dobrych rad" w stylu wyjechac na wakacje. Nie kazdy ma mozliwosci, czas i kase zeby se jezdzic po swiecie za kazdym razem jak chce dziecko zmajstrowac!
Nats no musisz prywatnie, bo na NFZ do endo zanim sie doczekasz to w menopauze wejdziesz....zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ze starszym zaszłam w lipcu z młodszym w sierpniu hah
Aha i poleciał nam wyjechać na wakacje, napić się drinka i pokochać na piasku
Z tym piaskiem kiedyś próbowałam i niedobrze to się skończyło. Ogólnie nie polecamLago lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm