"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Nadrobilam wczorajszy wieczór. Kolacjo-śniadanie zjadłam. Kawę rozpuszczke wypilam. Prysznic wzięłam. Tylko seksu nie budziet bo mój Pan focha strzelił. Zjebke z rana dostal za klikanie na kompie i kazalam mu się zamknąć jak zaczął cos wargowac. No i sie zamknal na amen
a mnie huk strzela wrrr
obstawiam,ze do obiadu mu przejdzie. Jo, Tobie wolno klikac a jemu nie.....hahahhahahhaGizmo lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:Dzień dobry
trochę mnie nie było, ale jakoś tak czasu nie miałam ostatnio i o . Więc przepraszam :* wydaje mi się, że nie dam rady Was nadrobić więc tylko spytam czy powiększył nam się wątek o jakąś Zieloną Kropkę?
FabianCyprian
Tymuś
-
Paulette wrote:Dzień dobry
trochę mnie nie było, ale jakoś tak czasu nie miałam ostatnio i o . Więc przepraszam :* wydaje mi się, że nie dam rady Was nadrobić więc tylko spytam czy powiększył nam się wątek o jakąś Zieloną Kropkę?
no niestety z tego co mi wiadomo to jeszcze nie. Moze tak sie podswiadomie zbieramy w kupe i jak wystrzelimy z testami to kilka na raz. Podobno z okresem tak jest, ze jak kilka bab ze sobie mieszka (no a my prawie ze tu mieszkamy) to okres im sie tak reguluje, ze dostaja w tym samym czasie. Obstawiam, ze z grochami bedzie podobnie:)Paulette, Gaduaaa, kozamonia, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:
to na kiedy się zgrywamy wszystkie z testowaniem ?
ja na razie nie testuje, faze oczekiwania i robieni testow przed terminem @ mam za soba, bo zawsze przychodzilo rozczarowanie i dol na kilka dni. Czekam do konca tygodnia i jak @ nie przyjdzie (a wtedy bedzie po terminie) to sikne, ale nadziei nie mam. Przywyklam juz:) -
nick nieaktualnyLago wrote:ja na razie nie testuje, faze oczekiwania i robieni testow przed terminem @ mam za soba, bo zawsze przychodzilo rozczarowanie i dol na kilka dni. Czekam do konca tygodnia i jak @ nie przyjdzie (a wtedy bedzie po terminie) to sikne, ale nadziei nie mam. Przywyklam juz:)
ja w tym cyklu nie wiem czy sie dowiem czy miałam owulację czy nie, bo chciałam sobie zrobić cykl bez obserwacji no i prawie się udało
bo nie przywiązywałam wagi do śluzu itd (zresztą ja długie cykle mam więc jeszcze nie czas na to) no ale zmierzyłam sobie 3x temp co prawda z przerwą i trochę żałuje, bo ten czas co nie mierzyłam wydaje mi się owulacyjny. bo dziś jak zmierzyłam temp to powyżej 36,7 a ja zazwyczaj mam taką temp na 2dpo . ale znowu czy to możliwe cykl 29 dniowy? przy takich pozostałych długich... trochę bezsens. no i żałuje że zmierzyłam te tempki. co prawda jutro też zamierzam to zrobić, ale tylko po to żeby spać spokojnie czy będzie spadek czy wzrost. bo może teraz mam wzrost na owulacje.
-
Paulette wrote:ale znowu czy to możliwe cykl 29 dniowy? przy takich pozostałych długich...
mozliwe, mozliwe. Jak owu sie przesuwa to cykl tez wydluza lub skraca:)
a nie bralas ostatnio jakichs lekow lub supli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 10:42
-
Lago wrote:no niestety z tego co mi wiadomo to jeszcze nie. Moze tak sie podswiadomie zbieramy w kupe i jak wystrzelimy z testami to kilka na raz. Podobno z okresem tak jest, ze jak kilka bab ze sobie mieszka (no a my prawie ze tu mieszkamy) to okres im sie tak reguluje, ze dostaja w tym samym czasie. Obstawiam, ze z grochami bedzie podobnie:)
Paulette, Lago, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyLago wrote:mozliwe, mozliwe. Jak owu sie przesuwa to cykl tez wydluza lub skraca:)
a nie bralas ostatnio jakichs lekow lub supli?Lago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
mnie dziś i partnera ochota na serduszko rano wzieła i zmierzyłam tempke godzine wcześniej i odbił do 36,7 myśle czy duża różnica byłaby gdybym zmierzyła o 5.30
a co do spadku temperatury to jak nigdy ja go miałam w 9d+ból owulacyjny potem ból do mnie wrócił w 12dc i od 7dc do wczoraj wieczora dużo śluzu dziś juz tak go nie odczuwam pomijając nasienie ktore zalalo majty hehWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:22
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Rozkmine mam czy jest możliwe mieć 2 owulacje 2 jajeczka ale w odstepie 3 4 dni w sensie ze jedno peka w 9dc drugie w 12,13dc :p
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:hmmm ja myślę że może w 9dc to nie była owulacja tylko podejście do owulacji ale bez pękniecia pęcherzyka... i teraz może dopiero oragnizm wypuścił jajeczka
Moze i tak ale nie mialam spadku takowego na owulacje ani wczorj ani dzisiaj i sama już nie wiem