"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Nadrobilam wczorajszy wieczór. Kolacjo-śniadanie zjadłam. Kawę rozpuszczke wypilam. Prysznic wzięłam. Tylko seksu nie budziet bo mój Pan focha strzelił. Zjebke z rana dostal za klikanie na kompie i kazalam mu się zamknąć jak zaczął cos wargowac. No i sie zamknal na amen a mnie huk strzela wrrr
obstawiam,ze do obiadu mu przejdzie. Jo, Tobie wolno klikac a jemu nie.....hahahhahahhaGizmo lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:Dzień dobry trochę mnie nie było, ale jakoś tak czasu nie miałam ostatnio i o . Więc przepraszam :* wydaje mi się, że nie dam rady Was nadrobić więc tylko spytam czy powiększył nam się wątek o jakąś Zieloną Kropkę?Fabian Cyprian Tymuś
-
Paulette wrote:Dzień dobry trochę mnie nie było, ale jakoś tak czasu nie miałam ostatnio i o . Więc przepraszam :* wydaje mi się, że nie dam rady Was nadrobić więc tylko spytam czy powiększył nam się wątek o jakąś Zieloną Kropkę?
no niestety z tego co mi wiadomo to jeszcze nie. Moze tak sie podswiadomie zbieramy w kupe i jak wystrzelimy z testami to kilka na raz. Podobno z okresem tak jest, ze jak kilka bab ze sobie mieszka (no a my prawie ze tu mieszkamy) to okres im sie tak reguluje, ze dostaja w tym samym czasie. Obstawiam, ze z grochami bedzie podobnie:)Paulette, Gaduaaa, kozamonia, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:
to na kiedy się zgrywamy wszystkie z testowaniem ?
ja na razie nie testuje, faze oczekiwania i robieni testow przed terminem @ mam za soba, bo zawsze przychodzilo rozczarowanie i dol na kilka dni. Czekam do konca tygodnia i jak @ nie przyjdzie (a wtedy bedzie po terminie) to sikne, ale nadziei nie mam. Przywyklam juz:) -
nick nieaktualnyLago wrote:ja na razie nie testuje, faze oczekiwania i robieni testow przed terminem @ mam za soba, bo zawsze przychodzilo rozczarowanie i dol na kilka dni. Czekam do konca tygodnia i jak @ nie przyjdzie (a wtedy bedzie po terminie) to sikne, ale nadziei nie mam. Przywyklam juz:)
-
Paulette wrote:ale znowu czy to możliwe cykl 29 dniowy? przy takich pozostałych długich...
mozliwe, mozliwe. Jak owu sie przesuwa to cykl tez wydluza lub skraca:)
a nie bralas ostatnio jakichs lekow lub supli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 10:42
-
Lago wrote:no niestety z tego co mi wiadomo to jeszcze nie. Moze tak sie podswiadomie zbieramy w kupe i jak wystrzelimy z testami to kilka na raz. Podobno z okresem tak jest, ze jak kilka bab ze sobie mieszka (no a my prawie ze tu mieszkamy) to okres im sie tak reguluje, ze dostaja w tym samym czasie. Obstawiam, ze z grochami bedzie podobnie:)
Paulette, Lago, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyLago wrote:mozliwe, mozliwe. Jak owu sie przesuwa to cykl tez wydluza lub skraca:)
a nie bralas ostatnio jakichs lekow lub supli?Lago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
mnie dziś i partnera ochota na serduszko rano wzieła i zmierzyłam tempke godzine wcześniej i odbił do 36,7 myśle czy duża różnica byłaby gdybym zmierzyła o 5.30
a co do spadku temperatury to jak nigdy ja go miałam w 9d+ból owulacyjny potem ból do mnie wrócił w 12dc i od 7dc do wczoraj wieczora dużo śluzu dziś juz tak go nie odczuwam pomijając nasienie ktore zalalo majty hehWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:22
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Rozkmine mam czy jest możliwe mieć 2 owulacje 2 jajeczka ale w odstepie 3 4 dni w sensie ze jedno peka w 9dc drugie w 12,13dc :p
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:hmmm ja myślę że może w 9dc to nie była owulacja tylko podejście do owulacji ale bez pękniecia pęcherzyka... i teraz może dopiero oragnizm wypuścił jajeczka
Moze i tak ale nie mialam spadku takowego na owulacje ani wczorj ani dzisiaj i sama już nie wiem