X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) trochę mnie nie było, ale jakoś tak czasu nie miałam ostatnio i o . Więc przepraszam :* wydaje mi się, że nie dam rady Was nadrobić więc tylko spytam czy powiększył nam się wątek o jakąś Zieloną Kropkę? :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nadrobilam wczorajszy wieczór. Kolacjo-śniadanie zjadłam. Kawę rozpuszczke wypilam. Prysznic wzięłam. Tylko seksu nie budziet bo mój Pan focha strzelił. Zjebke z rana dostal za klikanie na kompie i kazalam mu się zamknąć jak zaczął cos wargowac. No i sie zamknal na amen :( a mnie huk strzela wrrr

obstawiam,ze do obiadu mu przejdzie. Jo, Tobie wolno klikac a jemu nie.....hahahhahahha

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Dzień dobry :) trochę mnie nie było, ale jakoś tak czasu nie miałam ostatnio i o . Więc przepraszam :* wydaje mi się, że nie dam rady Was nadrobić więc tylko spytam czy powiększył nam się wątek o jakąś Zieloną Kropkę? :)
    bez kropkowo póki co :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:

no niestety z tego co mi wiadomo to jeszcze nie. Moze tak sie podswiadomie zbieramy w kupe i jak wystrzelimy z testami to kilka na raz. Podobno z okresem tak jest, ze jak kilka bab ze sobie mieszka (no a my prawie ze tu mieszkamy) to okres im sie tak reguluje, ze dostaja w tym samym czasie. Obstawiam, ze z grochami bedzie podobnie:)

Paulette, Gaduaaa, kozamonia, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to szkoda, bo myślałam, że troszkę nas przybyło :)

to na kiedy się zgrywamy wszystkie z testowaniem ? ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:

to na kiedy się zgrywamy wszystkie z testowaniem ? ;)

ja na razie nie testuje, faze oczekiwania i robieni testow przed terminem @ mam za soba, bo zawsze przychodzilo rozczarowanie i dol na kilka dni. Czekam do konca tygodnia i jak @ nie przyjdzie (a wtedy bedzie po terminie) to sikne, ale nadziei nie mam. Przywyklam juz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja na razie nie testuje, faze oczekiwania i robieni testow przed terminem @ mam za soba, bo zawsze przychodzilo rozczarowanie i dol na kilka dni. Czekam do konca tygodnia i jak @ nie przyjdzie (a wtedy bedzie po terminie) to sikne, ale nadziei nie mam. Przywyklam juz:)
    To już z górki Ci zostało :) ja w tym cyklu nie wiem czy sie dowiem czy miałam owulację czy nie, bo chciałam sobie zrobić cykl bez obserwacji no i prawie się udało :D bo nie przywiązywałam wagi do śluzu itd (zresztą ja długie cykle mam więc jeszcze nie czas na to) no ale zmierzyłam sobie 3x temp co prawda z przerwą i trochę żałuje, bo ten czas co nie mierzyłam wydaje mi się owulacyjny. bo dziś jak zmierzyłam temp to powyżej 36,7 a ja zazwyczaj mam taką temp na 2dpo . ale znowu czy to możliwe cykl 29 dniowy? przy takich pozostałych długich... trochę bezsens. no i żałuje że zmierzyłam te tempki. co prawda jutro też zamierzam to zrobić, ale tylko po to żeby spać spokojnie czy będzie spadek czy wzrost. bo może teraz mam wzrost na owulacje.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;) Miłego dnia dziewczyny ;) <3

Gizmo, Lago, Nats, kozamonia, Paulette lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    i wzajemnie :)
    ja spadywuje do pracy :*

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    ale znowu czy to możliwe cykl 29 dniowy? przy takich pozostałych długich...

mozliwe, mozliwe. Jak owu sie przesuwa to cykl tez wydluza lub skraca:)
    a nie bralas ostatnio jakichs lekow lub supli?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 10:42

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

U2!

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no niestety z tego co mi wiadomo to jeszcze nie. Moze tak sie podswiadomie zbieramy w kupe i jak wystrzelimy z testami to kilka na raz. Podobno z okresem tak jest, ze jak kilka bab ze sobie mieszka (no a my prawie ze tu mieszkamy) to okres im sie tak reguluje, ze dostaja w tym samym czasie. Obstawiam, ze z grochami bedzie podobnie:)
    Z tym okresem to się podobno nazywa syndrom francuskiego burdelu :D

Paulette, Lago, Gizmo lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    mozliwe, mozliwe. Jak owu sie przesuwa to cykl tez wydluza lub skraca:)
    a nie bralas ostatnio jakichs lekow lub supli?
    nie. tzn zrobiłam drugie podejście z inofemem, kiedyś piłam zaraz po poronieniu i później przestałam, bo nie widziałam jakoś nic zdumiewającego w swoim cyklu, ale wątpie, żeby on coś namieszał. zbyt krótko go pije .

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    faktycznie znalazłam w necie i istnieje coś takiego haha :P

Nats lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

u mnie w akademiku to sie sprawdzilo, a w sumie akademik to taki burdel, tyle ze polski, hahahahhah

Nats lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    mnie dziś i partnera ochota na serduszko rano wzieła i zmierzyłam tempke godzine wcześniej i odbił do 36,7 myśle czy duża różnica byłaby gdybym zmierzyła o 5.30

a co do spadku temperatury to jak nigdy ja go miałam w 9d+ból owulacyjny potem ból do mnie wrócił w 12dc i od 7dc do wczoraj wieczora dużo śluzu dziś juz tak go nie odczuwam pomijając nasienie ktore zalalo majty heh :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozkmine mam czy jest możliwe mieć 2 owulacje 2 jajeczka ale w odstepie 3 4 dni w sensie ze jedno peka w 9dc drugie w 12,13dc :p

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Rozkmine mam czy jest możliwe mieć 2 owulacje 2 jajeczka ale w odstepie 3 4 dni w sensie ze jedno peka w 9dc drugie w 12,13dc :p
    hmmm ja myślę że może w 9dc to nie była owulacja tylko podejście do owulacji ale bez pękniecia pęcherzyka... i teraz może dopiero oragnizm wypuścił jajeczka

zapachmalin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to się na tym kompletnie nie znam, ale wiem, że różne cuda wianki się zdarzają. Chociaż skłaniałabym się do wypowiedzi Gaduaaa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hmmm ja myślę że może w 9dc to nie była owulacja tylko podejście do owulacji ale bez pękniecia pęcherzyka... i teraz może dopiero oragnizm wypuścił jajeczka

Moze i tak ale nie mialam spadku takowego na owulacje ani wczorj ani dzisiaj i sama już nie wiem

‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ