X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz milczę :D
    Ide wciągac obiad a pozniej znow bialy tydzień zaliczyć trza

Edit: Kimnąć jeszcze musze oć troszkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 16:37

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    W urojonej chyba Gadi :D
    Tii mi szykuje jajo sadzone, młode ziemniaczki i mleko zsiadle do tego. Mmmm aż mnie ssie z glodu

zeby nie bylo jak u Nats, owulacji nie ma, prolaktyna wysoka i cykl stracony, hahahhhah

z tym spaniem to od 3 dni z kim bym nie rozmawiala, to kazdy drzemke sobie robi w ciagu dnia

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    zeby nie bylo jak u Nats, owulacji nie ma, prolaktyna wysoka i cykl stracony, hahahhhah

z tym spaniem to od 3 dni z kim bym nie rozmawiala, to kazdy drzemke sobie robi w ciagu dnia
    ja się ostatnio uspokoiłam,ale miałam taki czas ostatnie 2 tyg że drzemałam po południami...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i kuźwa jak się smarowałam filtrem +50 do opalania to było super.. oprócz tego że się nie opalałam hahahah ale jak już dziś się nim nie posmarowałam żeby złapać jakiś koloro to co? to mam wysypkę na rękach i brzuchu... no kozak!!! :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    i kuźwa jak się smarowałam filtrem +50 do opalania to było super.. oprócz tego że się nie opalałam hahahah ale jak już dziś się nim nie posmarowałam żeby złapać jakiś koloro to co? to mam wysypkę na rękach i brzuchu... no kozak!!! :/

ta wysypka to moze od czego innego a nie od slonca?
    Laski a Wy teraz tez lykacie witamine D? Bo ja wlasnie robie rachunek sumienia z lekami i suplementami, lekarz mnie postraszyl, ze jak nie uda sie teraz naturalnie to bede brala Clo, a ja tak bardzo nie chce juz zrec tego swinstwa....Ciekawe po co ta stymulacja, skoro owulacja jest w normie

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie biorę nic oprócz kwasu foliowego i leków na tarczyce.. Brałam jakiś czas cynk.. Do vit d3 się przymierzam ale najpierw chce zbadać jej poziom żeby wiedzieć ile brać ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysypka na stowe od słońca ;) nasmarowalam się olejem kokosowym i mi lepiej :) a na tych Clo to ja się nie znam ;) hyhy

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    (Nie) dobry dzien :/
    Test negatyw więc czekam na wredotę

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello babeczki..
    Gizmo jaki test? Jaka wredote? Pewno za szybko.... Testowalas :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No miałam dzis testowac na dzień dziecka i strzelilam sikanca 10tke. Biel po oczach razi. Poza tym juz któryś dzien brzuch naparza, jacory i w ogóle. Małpa bedzie jak nic.
    Pozostalo aby zapisac sie na badanie dzidziusiow Tii. Grom wie czy dlugo sie czeka czy tak z ulicy mozna wejść. Ale o tym to w lipcu bede chyba myslec

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No miałam dzis testowac na dzień dziecka i strzelilam sikanca 10tke. Biel po oczach razi. Poza tym juz któryś dzien brzuch naparza, jacory i w ogóle. Małpa bedzie jak nic.
    Pozostalo aby zapisac sie na badanie dzidziusiow Tii. Grom wie czy dlugo sie czeka czy tak z ulicy mozna wejść. Ale o tym to w lipcu bede chyba myslec
    o kurczaki... no to smutno :(
    ściskam ... uda się następnym razem

• Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Gizmo A co to był za test?
    Bo wiesz te "10" to sa nieraz tylko na opakowaniu. O chciałam zauważyć, ze mnie też bolało jak na malpe i do dzisiaj nie zawitała :)
    Także wiesz... dopóki nie ma @ to jest nadzieja :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Gizmo .. co Ty tu pleciesz? 11dpo i Ty się tak srasz? no daj że sobie czas..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:02

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test 10super czuly z pink test. Toć dziewczynom 8-9dpo wychodzimy. Ja tam juz szans u siebie nie widze. Urojona ciaze mam :D znow przysnelam kurde no.

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yo babuny! Kurde zrobmy pakt, ze nie testujemy przed terminem @. U mnie od rana armagedon, bo mama jest z wizyta, a tu trzeba dzigi dzigi. Poszla teraz do sasiadki na ploty, a starego dobudzic nie moge, hahahahahahah Znowbeziemy kombinowac jak nastolatki i czekac na wolna chate...

Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Yo babuny! Kurde zrobmy pakt, ze nie testujemy przed terminem @. U mnie od rana armagedon, bo mama jest z wizyta, a tu trzeba dzigi dzigi. Poszla teraz do sasiadki na ploty, a starego dobudzic nie moge, hahahahahahah Znowbeziemy kombinowac jak nastolatki i czekac na wolna chate...
    i takie coś jest też przydatne :) zew młodości hahaha

• Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po upuszxzeniu krwi. Po 14 wynik. Trzymajcie kciuki. Tak mi igle wbila,ze mnie cala ręka boli. Aż mi się słabo zrobiło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:01

Lago lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    i takie coś jest też przydatne :) zew młodości hahaha

a daj spokoj mnie to tak wkurza....mam kuzynki, ktore co prawda dawno juz powychodzily za maz, ale mieszkaly z rodzicami i babcia w bloku z wielkije plyty i one po dwoje dzieci splodzily w takich warunkach. No jak ja sie pytam jak???? No chyba ze po bozemu, jak wszyscy pojda spac przy zgaszonym swietle hahahha

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja jestem po upuszxzeniu krwi. Po 14 wynik. Trzymajcie kciuki. Tak mi igle wbila,ze mnie cala ręka boli. Aż mi się słabo zrobiło.

a kiedy do lekarza???

Kurde przed chwila czytalam artykul, ze inspekcja znalazla w kuchni szpitalnej w moim miescie 12 przeterminowanych produktow o 2 miesiace. Znow zaczynam szukac szpitala, gdzie mozna rodzic po ludzku i traktuja kobiete jak kobiete a nie krowe rozplodowa.....a wiecie, ze w PL mozna rodzic prywatnie ale na NFZ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:08

• Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a kiedy do lekarza???

Kurde przed chwila czytalam artykul, ze inspekcja znalazla w kuchni szpitalnej w moim miescie 12 przeterminowanych produktow o 2 miesiace. Znow zaczynam szukac szpitala, gdzie mozna rodzic po ludzku i traktuja kobiete jak kobiete a nie krowe rozplodowa.....a wiecie, ze w PL mozna rodzic prywatnie ale na NFZ?
    Powiedział, ze najwcześniej w poniedziałek. Dzisiaj będę dzwonić, żeby się już umówić konkretnie o ile beta wyjdzie :) niech zobaczę skutki braku owulacji :P

Masakra z tymi szpitalami. Czasem jak widzę zdjęcia posiłków w Internecie to aż mnie mdli na sam widok tych specjałów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:11

3500 g 54 cm <3
‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ