"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:W urojonej chyba Gadi
Tii mi szykuje jajo sadzone, młode ziemniaczki i mleko zsiadle do tego. Mmmm aż mnie ssie z glodu
zeby nie bylo jak u Nats, owulacji nie ma, prolaktyna wysoka i cykl stracony, hahahhhah
z tym spaniem to od 3 dni z kim bym nie rozmawiala, to kazdy drzemke sobie robi w ciagu dnia -
Lago wrote:zeby nie bylo jak u Nats, owulacji nie ma, prolaktyna wysoka i cykl stracony, hahahhhah
z tym spaniem to od 3 dni z kim bym nie rozmawiala, to kazdy drzemke sobie robi w ciagu dniaFabian Cyprian Tymuś -
i kuźwa jak się smarowałam filtrem +50 do opalania to było super.. oprócz tego że się nie opalałam hahahah ale jak już dziś się nim nie posmarowałam żeby złapać jakiś koloro to co? to mam wysypkę na rękach i brzuchu... no kozak!!!Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:i kuźwa jak się smarowałam filtrem +50 do opalania to było super.. oprócz tego że się nie opalałam hahahah ale jak już dziś się nim nie posmarowałam żeby złapać jakiś koloro to co? to mam wysypkę na rękach i brzuchu... no kozak!!!
ta wysypka to moze od czego innego a nie od slonca?
Laski a Wy teraz tez lykacie witamine D? Bo ja wlasnie robie rachunek sumienia z lekami i suplementami, lekarz mnie postraszyl, ze jak nie uda sie teraz naturalnie to bede brala Clo, a ja tak bardzo nie chce juz zrec tego swinstwa....Ciekawe po co ta stymulacja, skoro owulacja jest w normie -
No miałam dzis testowac na dzień dziecka i strzelilam sikanca 10tke. Biel po oczach razi. Poza tym juz któryś dzien brzuch naparza, jacory i w ogóle. Małpa bedzie jak nic.
Pozostalo aby zapisac sie na badanie dzidziusiow Tii. Grom wie czy dlugo sie czeka czy tak z ulicy mozna wejść. Ale o tym to w lipcu bede chyba myslec -
Gizmo wrote:No miałam dzis testowac na dzień dziecka i strzelilam sikanca 10tke. Biel po oczach razi. Poza tym juz któryś dzien brzuch naparza, jacory i w ogóle. Małpa bedzie jak nic.
Pozostalo aby zapisac sie na badanie dzidziusiow Tii. Grom wie czy dlugo sie czeka czy tak z ulicy mozna wejść. Ale o tym to w lipcu bede chyba myslec
ściskam ... uda się następnym razemFabian Cyprian Tymuś -
Hej dziewczyny,
Gizmo A co to był za test?
Bo wiesz te "10" to sa nieraz tylko na opakowaniu. O chciałam zauważyć, ze mnie też bolało jak na malpe i do dzisiaj nie zawitała
Także wiesz... dopóki nie ma @ to jest nadziejaGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Yo babuny! Kurde zrobmy pakt, ze nie testujemy przed terminem @. U mnie od rana armagedon, bo mama jest z wizyta, a tu trzeba dzigi dzigi. Poszla teraz do sasiadki na ploty, a starego dobudzic nie moge, hahahahahahah Znowbeziemy kombinowac jak nastolatki i czekac na wolna chate...
Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Yo babuny! Kurde zrobmy pakt, ze nie testujemy przed terminem @. U mnie od rana armagedon, bo mama jest z wizyta, a tu trzeba dzigi dzigi. Poszla teraz do sasiadki na ploty, a starego dobudzic nie moge, hahahahahahah Znowbeziemy kombinowac jak nastolatki i czekac na wolna chate...Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:i takie coś jest też przydatne zew młodości hahaha
a daj spokoj mnie to tak wkurza....mam kuzynki, ktore co prawda dawno juz powychodzily za maz, ale mieszkaly z rodzicami i babcia w bloku z wielkije plyty i one po dwoje dzieci splodzily w takich warunkach. No jak ja sie pytam jak???? No chyba ze po bozemu, jak wszyscy pojda spac przy zgaszonym swietle hahahha -
Nats wrote:Ja jestem po upuszxzeniu krwi. Po 14 wynik. Trzymajcie kciuki. Tak mi igle wbila,ze mnie cala ręka boli. Aż mi się słabo zrobiło.
a kiedy do lekarza???
Kurde przed chwila czytalam artykul, ze inspekcja znalazla w kuchni szpitalnej w moim miescie 12 przeterminowanych produktow o 2 miesiace. Znow zaczynam szukac szpitala, gdzie mozna rodzic po ludzku i traktuja kobiete jak kobiete a nie krowe rozplodowa.....a wiecie, ze w PL mozna rodzic prywatnie ale na NFZ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:08
-
Lago wrote:a kiedy do lekarza???
Kurde przed chwila czytalam artykul, ze inspekcja znalazla w kuchni szpitalnej w moim miescie 12 przeterminowanych produktow o 2 miesiace. Znow zaczynam szukac szpitala, gdzie mozna rodzic po ludzku i traktuja kobiete jak kobiete a nie krowe rozplodowa.....a wiecie, ze w PL mozna rodzic prywatnie ale na NFZ?
Masakra z tymi szpitalami. Czasem jak widzę zdjęcia posiłków w Internecie to aż mnie mdli na sam widok tych specjałów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:11
3500 g 54 cm