X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz milczę :D
    Ide wciągac obiad a pozniej znow bialy tydzień zaliczyć trza

Edit: Kimnąć jeszcze musze oć troszkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 16:37

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    W urojonej chyba Gadi :D
    Tii mi szykuje jajo sadzone, młode ziemniaczki i mleko zsiadle do tego. Mmmm aż mnie ssie z glodu

zeby nie bylo jak u Nats, owulacji nie ma, prolaktyna wysoka i cykl stracony, hahahhhah

z tym spaniem to od 3 dni z kim bym nie rozmawiala, to kazdy drzemke sobie robi w ciagu dnia

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    zeby nie bylo jak u Nats, owulacji nie ma, prolaktyna wysoka i cykl stracony, hahahhhah

z tym spaniem to od 3 dni z kim bym nie rozmawiala, to kazdy drzemke sobie robi w ciagu dnia
    ja się ostatnio uspokoiłam,ale miałam taki czas ostatnie 2 tyg że drzemałam po południami...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i kuźwa jak się smarowałam filtrem +50 do opalania to było super.. oprócz tego że się nie opalałam hahahah ale jak już dziś się nim nie posmarowałam żeby złapać jakiś koloro to co? to mam wysypkę na rękach i brzuchu... no kozak!!! :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    i kuźwa jak się smarowałam filtrem +50 do opalania to było super.. oprócz tego że się nie opalałam hahahah ale jak już dziś się nim nie posmarowałam żeby złapać jakiś koloro to co? to mam wysypkę na rękach i brzuchu... no kozak!!! :/

ta wysypka to moze od czego innego a nie od slonca?
    Laski a Wy teraz tez lykacie witamine D? Bo ja wlasnie robie rachunek sumienia z lekami i suplementami, lekarz mnie postraszyl, ze jak nie uda sie teraz naturalnie to bede brala Clo, a ja tak bardzo nie chce juz zrec tego swinstwa....Ciekawe po co ta stymulacja, skoro owulacja jest w normie

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie biorę nic oprócz kwasu foliowego i leków na tarczyce.. Brałam jakiś czas cynk.. Do vit d3 się przymierzam ale najpierw chce zbadać jej poziom żeby wiedzieć ile brać ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysypka na stowe od słońca ;) nasmarowalam się olejem kokosowym i mi lepiej :) a na tych Clo to ja się nie znam ;) hyhy

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    (Nie) dobry dzien :/
    Test negatyw więc czekam na wredotę

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello babeczki..
    Gizmo jaki test? Jaka wredote? Pewno za szybko.... Testowalas :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No miałam dzis testowac na dzień dziecka i strzelilam sikanca 10tke. Biel po oczach razi. Poza tym juz któryś dzien brzuch naparza, jacory i w ogóle. Małpa bedzie jak nic.
    Pozostalo aby zapisac sie na badanie dzidziusiow Tii. Grom wie czy dlugo sie czeka czy tak z ulicy mozna wejść. Ale o tym to w lipcu bede chyba myslec

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No miałam dzis testowac na dzień dziecka i strzelilam sikanca 10tke. Biel po oczach razi. Poza tym juz któryś dzien brzuch naparza, jacory i w ogóle. Małpa bedzie jak nic.
    Pozostalo aby zapisac sie na badanie dzidziusiow Tii. Grom wie czy dlugo sie czeka czy tak z ulicy mozna wejść. Ale o tym to w lipcu bede chyba myslec
    o kurczaki... no to smutno :(
    ściskam ... uda się następnym razem

• Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Gizmo A co to był za test?
    Bo wiesz te "10" to sa nieraz tylko na opakowaniu. O chciałam zauważyć, ze mnie też bolało jak na malpe i do dzisiaj nie zawitała :)
    Także wiesz... dopóki nie ma @ to jest nadzieja :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Gizmo .. co Ty tu pleciesz? 11dpo i Ty się tak srasz? no daj że sobie czas..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:02

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test 10super czuly z pink test. Toć dziewczynom 8-9dpo wychodzimy. Ja tam juz szans u siebie nie widze. Urojona ciaze mam :D znow przysnelam kurde no.

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yo babuny! Kurde zrobmy pakt, ze nie testujemy przed terminem @. U mnie od rana armagedon, bo mama jest z wizyta, a tu trzeba dzigi dzigi. Poszla teraz do sasiadki na ploty, a starego dobudzic nie moge, hahahahahahah Znowbeziemy kombinowac jak nastolatki i czekac na wolna chate...

Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Yo babuny! Kurde zrobmy pakt, ze nie testujemy przed terminem @. U mnie od rana armagedon, bo mama jest z wizyta, a tu trzeba dzigi dzigi. Poszla teraz do sasiadki na ploty, a starego dobudzic nie moge, hahahahahahah Znowbeziemy kombinowac jak nastolatki i czekac na wolna chate...
    i takie coś jest też przydatne :) zew młodości hahaha

• Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po upuszxzeniu krwi. Po 14 wynik. Trzymajcie kciuki. Tak mi igle wbila,ze mnie cala ręka boli. Aż mi się słabo zrobiło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:01

Lago lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    i takie coś jest też przydatne :) zew młodości hahaha

a daj spokoj mnie to tak wkurza....mam kuzynki, ktore co prawda dawno juz powychodzily za maz, ale mieszkaly z rodzicami i babcia w bloku z wielkije plyty i one po dwoje dzieci splodzily w takich warunkach. No jak ja sie pytam jak???? No chyba ze po bozemu, jak wszyscy pojda spac przy zgaszonym swietle hahahha

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja jestem po upuszxzeniu krwi. Po 14 wynik. Trzymajcie kciuki. Tak mi igle wbila,ze mnie cala ręka boli. Aż mi się słabo zrobiło.

a kiedy do lekarza???

Kurde przed chwila czytalam artykul, ze inspekcja znalazla w kuchni szpitalnej w moim miescie 12 przeterminowanych produktow o 2 miesiace. Znow zaczynam szukac szpitala, gdzie mozna rodzic po ludzku i traktuja kobiete jak kobiete a nie krowe rozplodowa.....a wiecie, ze w PL mozna rodzic prywatnie ale na NFZ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:08

• Nats Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a kiedy do lekarza???

Kurde przed chwila czytalam artykul, ze inspekcja znalazla w kuchni szpitalnej w moim miescie 12 przeterminowanych produktow o 2 miesiace. Znow zaczynam szukac szpitala, gdzie mozna rodzic po ludzku i traktuja kobiete jak kobiete a nie krowe rozplodowa.....a wiecie, ze w PL mozna rodzic prywatnie ale na NFZ?
    Powiedział, ze najwcześniej w poniedziałek. Dzisiaj będę dzwonić, żeby się już umówić konkretnie o ile beta wyjdzie :) niech zobaczę skutki braku owulacji :P

Masakra z tymi szpitalami. Czasem jak widzę zdjęcia posiłków w Internecie to aż mnie mdli na sam widok tych specjałów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:11

3500 g 54 cm <3
‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ