"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago słyszałam o przypadku, ze ojce tak córki pilnowali żeby przed ślubem nie zaszła a ona chłopakowi w trakcie obiadu rodzinnego na kolanach siedziala i wtedy pyklo
Natsik beta w kosmos Ci strzeli taka wielka bedzie.
Ja sobie troszke popłakałam. Odbylam rozmowę z Tii i decyzja podjęta. Po niedzieli składam papiery na studia. Jak będę tak czekac na Groszka w nieskończoność to nic ze sobą nie zrobię w koncu. Jak się kiedys dziecko trafi to potem bede myśleć co dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:23
Lago, Nats, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Lago słyszałam o przypadku, ze ojce tak córki pilnowali żeby przed ślubem nie zaszła a ona chłopakowi w trakcie obiadu rodzinnego na kolanach siedziala i wtedy pyklo
Natsik beta w kosmos Ci strzeli taka wielka bedzie.
Ja sobie troszke popłakałam. Odbylam rozmowę z Tii i decyzja podjęta. Po niedzieli składam papiery na studia. Jak będę tak czekac na Groszka w nieskończoność to nic ze sobą nie zrobię w koncu. Jak się kiedys dziecko trafi to potem bede myśleć co dalej.
ja piernicze, nie dla mnie takie akcje, hahahahah ja musze miec swobode, hahahha
Gizmek a czemu plakalas?? To dobrze, ze zrobiliscie plan, wtedy jest latwiej. Ja tez za kilka cykli sie poddaje i ide na zywiol z zyciem a jak sie zdarzy to sie zdarzy. A co bedziesz studiowac?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:
Gizmek a czemu plakalas?? To dobrze, ze zrobiliscie plan, wtedy jest latwiej. Ja tez za kilka cykli sie poddaje i ide na zywiol z zyciem a jak sie zdarzy to sie zdarzy. A co bedziesz studiowac?
A bo jakos przykro mi się zrobilo ze znow sie nie udalo nic zmajstrować. Planów to ja miałam,juz milion pincet i wszystko bylo odkladane ze względu na dziecko. Ale ileż tak mozna? Czeka sie i czeka i stoi ze wszystkim w miejscu.
U mnie w miescie dużego wyboru studiów nie ma. Na pielegniarstwo dzienne złożę dokumenty. Mam dość siedzenia w domu bo czuje ze sie cofam w rozwoju. I żeby nie Wy i ten watek to pewnie bym zapomniala jak się piszę i czyta. W realu w ogóle nie rozmawiam z ludźmi. Tylko dom, dzieci, dzialka.Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A bo jakos przykro mi się zrobilo ze znow sie nie udalo nic zmajstrować. Planów to ja miałam,juz milion pincet i wszystko bylo odkladane ze względu na dziecko. Ale ileż tak mozna? Czeka sie i czeka i stoi ze wszystkim w miejscu.
U mnie w miescie dużego wyboru studiów nie ma. Na pielegniarstwo dzienne złożę dokumenty. Mam dość siedzenia w domu bo czuje ze sie cofam w rozwoju. I żeby nie Wy i ten watek to pewnie bym zapomniala jak się piszę i czyta. W realu w ogóle nie rozmawiam z ludźmi. Tylko dom, dzieci, dzialka.
hahahhha Gizmek to ja na pocieszenie powiem Ci, ze mam odwrotna sytuacje. Dlabym wszystko aby miec prace nie zwiazana z przebywaniem z ludzmi. Ja od ponad 10 lat dzien w dzien kontakt z klientami mam i mnie to psychicznie wykancza, szczegolnie ze nasze spoelcznestwo jest oglupiale. Pewnie jakbym w biurze siedziala to bym nie miala takiego wstretu, ale z drugiejnstrony nie usiedzialabym na dupie za biurkiem, hahahaha. Jak to nasz Gadi mowi, wszedzie dobrze gdzie nas nie ma:)
Ty a jak bedziesz pielegniarka, to pozniej masz otwarte horyzonty pracy za granica:)Gizmo lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Kolejny dzień z Bromkiem i brak większych skutków ubocznych. Zaczynam się zastanawiać czy on e ogóle na mnie działa haha
Natsik, piękna beta Głośne i oficjalne GRATULACJE
Gizmo, dobra decyzja. Może zapomnisz o staraniach, rzucisz się w wir szkoły, nauki, nowych inspiracji, wiedzy. Poznasz nowych ludzi, odżyjesz i wtedy pyk Tego Ci życzę! I nie płakol
Lago, dobre postanowienie, dobre. Ja już się zbieram za jakieś ćwiczenia od dłuższego czasu, ale jakoś nie mogę tego zrobić. Cały czas mowie sobie "oj tam znajdziesz w ciążę i tak przytyje" no i tak se tyje, ale ciąży nie ma hahaNats, Gizmo, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:
Lago, dobre postanowienie, dobre. Ja już się zbieram za jakieś ćwiczenia od dłuższego czasu, ale jakoś nie mogę tego zrobić. Cały czas mowie sobie "oj tam znajdziesz w ciążę i tak przytyje" no i tak se tyje, ale ciąży nie ma haha
hahahahahha no ja wlasnie tak powiedzialam ginkowi, ze przeciez nie oplaca mi sie teraz meczyc i chudnac, bo zaraz bede w ciazy i znow przytyje. Popukal sie w glowe, (doslownie) i wlasnie wtedy powiedzial ze warto, bo jak teraz o to nie zadbam to bedzie tylko gorzej. Caro, ja to wogole mam lenia jesli chodzi o jakis sport, no plywanie najlepiej mi idzie, ale teraz nie mam czasu na basen jezdzic. Ja to bardziej dla zdrowotnosci bym chciala, bo kondycje to mam pozal sie Boze.... -
Lago wrote:hahahahahha no ja wlasnie tak powiedzialam ginkowi, ze przeciez nie oplaca mi sie teraz meczyc i chudnac, bo zaraz bede w ciazy i znow przytyje. Popukal sie w glowe, (doslownie) i wlasnie wtedy powiedzial ze warto, bo jak teraz o to nie zadbam to bedzie tylko gorzej. Caro, ja to wogole mam lenia jesli chodzi o jakis sport, no plywanie najlepiej mi idzie, ale teraz nie mam czasu na basen jezdzic. Ja to bardziej dla zdrowotnosci bym chciala, bo kondycje to mam pozal sie Boze....
Noo prawda, prawda co ten gin mówi. Ja kiedyś uprawiałam czynnie sport, ale kontuzje mnie zniszczyły i jakoś osiadłam z doopką. Mam plany, ale zaraz sobie pomyślę, "oj owu zaraz, no nie będę się przemęczać, oj po owu to nie wiadomo może się zagnieżdża, nie będę mu przeszkadzać, oj małpa, no nie mam siły na bieganie" hahahaGizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:mam zawalony nos na potęge i chyba od tego pęka mi głowa...
a po 6 godzinach sprzątania z bolącą głową i zajebanym nosem w 30stopniowym upale właśnie zaliczam zgon...
hahahhahaha to w Irlandi tez 30 stopni bywa??? Inhalacje ciotka na nosa, wyrko i pilot! Nalezy sie! -
Lago wrote:hahahhahaha to w Irlandi tez 30 stopni bywa??? Inhalacje ciotka na nosa, wyrko i pilot! Nalezy sie!
tylko wyrko i lapek...
no dziś jest hardcore w Irlandii..
a może mam goraczkę i mi się wydaje? nie wiem...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaFabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Kurna, a ja szukam o tym waskim kanale szyjkowym, zeby potwierdzic teorie gina i doopa blada. Dr Google wyrzuca tylko tematy ciazowe. Jak mnie lekarz wkreca to go chyba.....ukatrupie!Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:
nom, nie o cala szyjke chodzi tylko o kanal. Byl tak waski, ze lekarz nie mogl wprowadzic cewnika aby HSG zrobic. No i chcialam poczytac o takich przypadkach i o poszerzaniu tego kanalu, ale prawie nic nie ma. Dobra olewam to, test ovu wyszedl dzis pozytywny to nie ma co sobie glowy kanalami zawracac, hahahahha -
Lago wrote:nom, nie o cala szyjke chodzi tylko o kanal. Byl tak waski, ze lekarz nie mogl wprowadzic cewnika aby HSG zrobic. No i chcialam poczytac o takich przypadkach i o poszerzaniu tego kanalu, ale prawie nic nie ma. Dobra olewam to, test ovu wyszedl dzis pozytywny to nie ma co sobie glowy kanalami zawracac, hahahahha
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś