Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Tak jak mój Gin mówił :D
    "Słońce, drink, seks na plaży i nawet Pani nie zauważy jak będzie Pani w ciazy" :D

To u mnie musi być ten miesiąc do cholery no! Mój P. ma urodzinki 11 więc kiedy jak nie teraz? :P

Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dlatego może najlepsze miesiące na zachodzenie to te letnie :)

tylko jak jest tak goraco to i w jajkach temp podwyzszona, a chlopaki tego nie lubia:P

Yo laski!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago w sumie racja ;)

Mykam kochane bo na chrzciny do rodziny mojego trza jechać także bd później miłego dzionka dla Was <3 bayo

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki kofane ;)

Jestem tu i patrzę z krzaczków. Nie mam pojecia co napisać. Jak gębę otworzyc. Nie ma Tii, nie ma @. Za to leb boli i wstac sie z wyra nie chce.

Miłego dzionka Wam życzę :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ściągnij tu Margaret!!!

Fajniusio ze wrocilas <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Karolina ściągnij tu Margaret!!!

Fajniusio ze wrocilas <3

Margaretka na razie nie chce wrócić. Musi chyba troszkę dłużej odpoczynek sobie zrobić. Ciebie również miło znowu widzieć, czytać i wgl kochana :) <3 mykam bd jak wrócę kochane :*

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hej laseczki kofane ;)

Jestem tu i patrzę z krzaczków. Nie mam pojecia co napisać. Jak gębę otworzyc. Nie ma Tii, nie ma @. Za to leb boli i wstac sie z wyra nie chce.

zrob kawe i gadaj. Ja tez dopiero wstalam i nie w temacie. Znaczy dawno wstalam i musialam znow do roboty jechac bo zapomnialam chyba z 5 rzeczy w tym kawy......Na szczescie dzis mam wolna chate wiec bedzie robota z relaksem na zmiane. Chyba zaczne od przegladu letniego szaf

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hej laseczki kofane ;)

nie siedź w krzakach tylko pisz, pisz ;)
    @ nie ma hyhyhyn hyhyhy ^_^ ^_^

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo za każdym razem kiedy patrze na Twój wykres to przecieram oczy ze zdumienia .. ilość serduszek jest wręcz niemożliwa hahahahaha
    jak @ przyjdzie to ja nie wiem.. badaj nasienie Tii... bo to aż niemożliwe żebyś nie załapała ... ja bym owu Ci wyznaczyła dopiero na 16dc.. i dlatego może test jeszcze nie wyszedł :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 09:35

Gizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba śniadanie trza zjesc. Az mnie ssie z głodu. Okres picia kawy na czczo jakos mi dawno przeszedł.
    Dzis musze szczypior posiekać i zamrozić. Wczoraj ze 3kilo go przywiozłam z działki. Obdzielilam tych co zawsze a i tak mi pelna micha zostala.

Gaduaaa z czego Ty się rechasz co :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Gizmo za każdym razem kiedy patrze na Twój wykres to przecieram oczy ze zdumienia .. ilość serduszek jest wręcz niemożliwa hahahahaha
    jak @ przyjdzie to ja nie wiem.. badaj nasienie Tii... bo to aż niemożliwe żebyś nie załapała ... ja bym owu Ci wyznaczyła dopiero na 16dc.. i dlatego może test jeszcze nie wyszedł :)
    No taki jest plan ze jak Tii wróci to badamy jego dzidziusie.
    A wiesz ze początkowo Of wyznaczyl mi właśnie owu na 16dc :)
    I tez tak właśnie się zastanawiam,ze chyba jestem 2dni do tylu po owu. Ale czy tak czy tak to @powinna juz być. Albo chociaż jakies plamienie a tu nic. Tylko sutki mnie mega bola a cysie juz sflaczaly

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

o ja pier.... tez przed chwila obczailam! GIZMO!!!!!! co Ty kurde bierzesz ze dajesz rade tyle??????

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    o ja pier.... tez przed chwila obczailam! GIZMO!!!!!! co Ty kurde bierzesz ze dajesz rade tyle??????
    Nic. Ja poprostu mam tak mokro z podniety ze seks sprawia mi przyjemność :D zreszta chyba w koncu trafiłam na Tego Jedynego co wie jak mi dogodzić haha. Oboje z Tii nazywamy sie demonami seksu. Kochamy to robic i tyle. No i eksperymentować rzecz jasna tez :P

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hhahahahaha no serio demony...biedni sasiezi:P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A huk z sąsiadami jak się ma chcice. Zteszta czasem poduszka idzie na dziob to mnie wtedy nie słychać :D
    To przez te tygodniowe rozstania chyba tacy z nas nimfomaniacy :P

Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam co ma byc to bedzie. Zejdźmy juz ze mnie bo mi aż głupio ze watek moze zdominuje :/
    Najgorsze aby te czekanie bo nie wiem co robic ze studiami. Jak tylko @ przyjdzie to składam papiery :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Oj tam co ma byc to bedzie. Zejdźmy juz ze mnie bo mi aż głupio ze watek moze zdominuje :/
    Najgorsze aby te czekanie bo nie wiem co robic ze studiami. Jak tylko @ przyjdzie to składam papiery :)

no bo jakby sie udalo, to na studiach mozesz dziekanke wziac, a jak pojdziesz do szkoly to obowiazkow tyyyyyyle Ci dojdzie, ze plodnych nie bedziesz miala czasu liczyc, hahahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak głupio by bylo teraz w październiku zaczac szkole a w lutym po porodzie juz urlop brac :/
    Głupia juz jestem z tym wszystkim i nie wiem co myśleć. Trza temp teraz obserwować i patrzeć w gacie czy okres juz leci.

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago kiedy wykres udostępnisz? :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago kiedy wykres udostępnisz? :P
    Wcale Gizmek, bo ja nic nie mierze i nie zapisuje. U mnie to generalnie jest tak, ze albo robie monitoring i wiem kiedy owu, albo jade na testach ovu (wiem ze gwarancji nie ma) i wtedy strzelamy z armaty. A tak to zadnych sluzow, szyjek, bolow ani temperatur. Teraz mam 2 tygodnie czekania przed soba, za tydzien pewnie zaczna sie pierwsze wkrety. No i w tym cyklu tez sie nie uda, bo testa bede robic w okolicach urodzin malza, a to byloby za pieknie, zeby dostal taki prezent, hahahhaha

‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ