X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Tak jak mój Gin mówił :D
    "Słońce, drink, seks na plaży i nawet Pani nie zauważy jak będzie Pani w ciazy" :D

To u mnie musi być ten miesiąc do cholery no! Mój P. ma urodzinki 11 więc kiedy jak nie teraz? :P

Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dlatego może najlepsze miesiące na zachodzenie to te letnie :)

tylko jak jest tak goraco to i w jajkach temp podwyzszona, a chlopaki tego nie lubia:P

Yo laski!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago w sumie racja ;)

Mykam kochane bo na chrzciny do rodziny mojego trza jechać także bd później miłego dzionka dla Was <3 bayo

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki kofane ;)

Jestem tu i patrzę z krzaczków. Nie mam pojecia co napisać. Jak gębę otworzyc. Nie ma Tii, nie ma @. Za to leb boli i wstac sie z wyra nie chce.

Miłego dzionka Wam życzę :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ściągnij tu Margaret!!!

Fajniusio ze wrocilas <3

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Karolina ściągnij tu Margaret!!!

Fajniusio ze wrocilas <3

Margaretka na razie nie chce wrócić. Musi chyba troszkę dłużej odpoczynek sobie zrobić. Ciebie również miło znowu widzieć, czytać i wgl kochana :) <3 mykam bd jak wrócę kochane :*

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hej laseczki kofane ;)

Jestem tu i patrzę z krzaczków. Nie mam pojecia co napisać. Jak gębę otworzyc. Nie ma Tii, nie ma @. Za to leb boli i wstac sie z wyra nie chce.

zrob kawe i gadaj. Ja tez dopiero wstalam i nie w temacie. Znaczy dawno wstalam i musialam znow do roboty jechac bo zapomnialam chyba z 5 rzeczy w tym kawy......Na szczescie dzis mam wolna chate wiec bedzie robota z relaksem na zmiane. Chyba zaczne od przegladu letniego szaf

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hej laseczki kofane ;)

nie siedź w krzakach tylko pisz, pisz ;)
    @ nie ma hyhyhyn hyhyhy ^_^ ^_^

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo za każdym razem kiedy patrze na Twój wykres to przecieram oczy ze zdumienia .. ilość serduszek jest wręcz niemożliwa hahahahaha
    jak @ przyjdzie to ja nie wiem.. badaj nasienie Tii... bo to aż niemożliwe żebyś nie załapała ... ja bym owu Ci wyznaczyła dopiero na 16dc.. i dlatego może test jeszcze nie wyszedł :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 09:35

Gizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba śniadanie trza zjesc. Az mnie ssie z głodu. Okres picia kawy na czczo jakos mi dawno przeszedł.
    Dzis musze szczypior posiekać i zamrozić. Wczoraj ze 3kilo go przywiozłam z działki. Obdzielilam tych co zawsze a i tak mi pelna micha zostala.

Gaduaaa z czego Ty się rechasz co :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Gizmo za każdym razem kiedy patrze na Twój wykres to przecieram oczy ze zdumienia .. ilość serduszek jest wręcz niemożliwa hahahahaha
    jak @ przyjdzie to ja nie wiem.. badaj nasienie Tii... bo to aż niemożliwe żebyś nie załapała ... ja bym owu Ci wyznaczyła dopiero na 16dc.. i dlatego może test jeszcze nie wyszedł :)
    No taki jest plan ze jak Tii wróci to badamy jego dzidziusie.
    A wiesz ze początkowo Of wyznaczyl mi właśnie owu na 16dc :)
    I tez tak właśnie się zastanawiam,ze chyba jestem 2dni do tylu po owu. Ale czy tak czy tak to @powinna juz być. Albo chociaż jakies plamienie a tu nic. Tylko sutki mnie mega bola a cysie juz sflaczaly

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

o ja pier.... tez przed chwila obczailam! GIZMO!!!!!! co Ty kurde bierzesz ze dajesz rade tyle??????

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    o ja pier.... tez przed chwila obczailam! GIZMO!!!!!! co Ty kurde bierzesz ze dajesz rade tyle??????
    Nic. Ja poprostu mam tak mokro z podniety ze seks sprawia mi przyjemność :D zreszta chyba w koncu trafiłam na Tego Jedynego co wie jak mi dogodzić haha. Oboje z Tii nazywamy sie demonami seksu. Kochamy to robic i tyle. No i eksperymentować rzecz jasna tez :P

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hhahahahaha no serio demony...biedni sasiezi:P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A huk z sąsiadami jak się ma chcice. Zteszta czasem poduszka idzie na dziob to mnie wtedy nie słychać :D
    To przez te tygodniowe rozstania chyba tacy z nas nimfomaniacy :P

Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam co ma byc to bedzie. Zejdźmy juz ze mnie bo mi aż głupio ze watek moze zdominuje :/
    Najgorsze aby te czekanie bo nie wiem co robic ze studiami. Jak tylko @ przyjdzie to składam papiery :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Oj tam co ma byc to bedzie. Zejdźmy juz ze mnie bo mi aż głupio ze watek moze zdominuje :/
    Najgorsze aby te czekanie bo nie wiem co robic ze studiami. Jak tylko @ przyjdzie to składam papiery :)

no bo jakby sie udalo, to na studiach mozesz dziekanke wziac, a jak pojdziesz do szkoly to obowiazkow tyyyyyyle Ci dojdzie, ze plodnych nie bedziesz miala czasu liczyc, hahahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak głupio by bylo teraz w październiku zaczac szkole a w lutym po porodzie juz urlop brac :/
    Głupia juz jestem z tym wszystkim i nie wiem co myśleć. Trza temp teraz obserwować i patrzeć w gacie czy okres juz leci.

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago kiedy wykres udostępnisz? :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago kiedy wykres udostępnisz? :P
    Wcale Gizmek, bo ja nic nie mierze i nie zapisuje. U mnie to generalnie jest tak, ze albo robie monitoring i wiem kiedy owu, albo jade na testach ovu (wiem ze gwarancji nie ma) i wtedy strzelamy z armaty. A tak to zadnych sluzow, szyjek, bolow ani temperatur. Teraz mam 2 tygodnie czekania przed soba, za tydzien pewnie zaczna sie pierwsze wkrety. No i w tym cyklu tez sie nie uda, bo testa bede robic w okolicach urodzin malza, a to byloby za pieknie, zeby dostal taki prezent, hahahhaha

‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ