"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Karolina ściągnij tu Margaret!!!
Fajniusio ze wrocilas
Margaretka na razie nie chce wrócić. Musi chyba troszkę dłużej odpoczynek sobie zrobić. Ciebie również miło znowu widzieć, czytać i wgl kochana mykam bd jak wrócę kochane :*Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Hej laseczki kofane
Jestem tu i patrzę z krzaczków. Nie mam pojecia co napisać. Jak gębę otworzyc. Nie ma Tii, nie ma @. Za to leb boli i wstac sie z wyra nie chce.
Miłego dzionka Wam życzę
zrob kawe i gadaj. Ja tez dopiero wstalam i nie w temacie. Znaczy dawno wstalam i musialam znow do roboty jechac bo zapomnialam chyba z 5 rzeczy w tym kawy......Na szczescie dzis mam wolna chate wiec bedzie robota z relaksem na zmiane. Chyba zaczne od przegladu letniego szaf -
Gizmo wrote:Hej laseczki kofane
Jestem tu i patrzę z krzaczków. Nie mam pojecia co napisać. Jak gębę otworzyc. Nie ma Tii, nie ma @. Za to leb boli i wstac sie z wyra nie chce.
Miłego dzionka Wam życzę
@ nie ma hyhyhyn hyhyhyFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo za każdym razem kiedy patrze na Twój wykres to przecieram oczy ze zdumienia .. ilość serduszek jest wręcz niemożliwa hahahahaha
jak @ przyjdzie to ja nie wiem.. badaj nasienie Tii... bo to aż niemożliwe żebyś nie załapała ... ja bym owu Ci wyznaczyła dopiero na 16dc.. i dlatego może test jeszcze nie wyszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 09:35
Gizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Chyba śniadanie trza zjesc. Az mnie ssie z głodu. Okres picia kawy na czczo jakos mi dawno przeszedł.
Dzis musze szczypior posiekać i zamrozić. Wczoraj ze 3kilo go przywiozłam z działki. Obdzielilam tych co zawsze a i tak mi pelna micha zostala.
Gaduaaa z czego Ty się rechasz coGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Gizmo za każdym razem kiedy patrze na Twój wykres to przecieram oczy ze zdumienia .. ilość serduszek jest wręcz niemożliwa hahahahaha
jak @ przyjdzie to ja nie wiem.. badaj nasienie Tii... bo to aż niemożliwe żebyś nie załapała ... ja bym owu Ci wyznaczyła dopiero na 16dc.. i dlatego może test jeszcze nie wyszedł
A wiesz ze początkowo Of wyznaczyl mi właśnie owu na 16dc
I tez tak właśnie się zastanawiam,ze chyba jestem 2dni do tylu po owu. Ale czy tak czy tak to @powinna juz być. Albo chociaż jakies plamienie a tu nic. Tylko sutki mnie mega bola a cysie juz sflaczaly -
Gaduaaa wrote:Gizmo za każdym razem kiedy patrze na Twój wykres to przecieram oczy ze zdumienia .. ilość serduszek jest wręcz niemożliwa hahahahaha
o ja pier.... tez przed chwila obczailam! GIZMO!!!!!! co Ty kurde bierzesz ze dajesz rade tyle??????
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:o ja pier.... tez przed chwila obczailam! GIZMO!!!!!! co Ty kurde bierzesz ze dajesz rade tyle??????
Lago lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Oj tam co ma byc to bedzie. Zejdźmy juz ze mnie bo mi aż głupio ze watek moze zdominuje
Najgorsze aby te czekanie bo nie wiem co robic ze studiami. Jak tylko @ przyjdzie to składam papiery
no bo jakby sie udalo, to na studiach mozesz dziekanke wziac, a jak pojdziesz do szkoly to obowiazkow tyyyyyyle Ci dojdzie, ze plodnych nie bedziesz miala czasu liczyc, hahahah -
Gizmo wrote:Lago kiedy wykres udostępnisz?