X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chociaż byś mogla pierwszy dzień @ zaznaczyć i wpisać w notatce na kiedy termin kolejnej masz.
    Wiedzialabym chociaż w której fazie jestes. :P
    Tak czy inaczej trzymam i za Ciebie kciuki oby ten cykl byl szczęśliwy :)

Pare dni temu napisala do mnie kumpela ze szkoły. 6lat sie starala, z jednym jajnikiem,drugi z Pcos a dzis ma 7tydz ciąży :) strasznie sie cieszę ze jej się udalo. To jej pierwsze bobo bedzie :P

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Chyba śniadanie trza zjesc. Az mnie ssie z głodu. Okres picia kawy na czczo jakos mi dawno przeszedł.
    Dzis musze szczypior posiekać i zamrozić. Wczoraj ze 3kilo go przywiozłam z działki. Obdzielilam tych co zawsze a i tak mi pelna micha zostala.

Gaduaaa z czego Ty się rechasz co :D
    no że jest szansa cały czas... i myślę że coś z tego będzie.. mam czuja ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no że jest szansa cały czas... i myślę że coś z tego będzie.. mam czuja ;)
    Oj Gadi oby twe słowa byly prorocze <3

Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ale chociaż byś mogla pierwszy dzień @ zaznaczyć i wpisać w notatce na kiedy termin kolejnej masz.
    Wiedzialabym chociaż w której fazie jestes. :P

od nastepnego zrobie to dla Ciebie, heh

Gaduaaa, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    o to to! tak zrób :) dobry pomysł ;)

Lago lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Dodaje bezczelnie posta bo chcę zobaczyć jak mój piękny suwaczek dziś się prezentuje :D Nie zwracajcie na mnie uwagi :D ^_^ <3

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Oj nie obiecuj :D moze juz nie bedzie kolejnego cyklu hehe.

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Dodaje bezczelnie posta bo chcę zobaczyć jak mój piękny suwaczek dziś się prezentuje :D Nie zwracajcie na mnie uwagi :D ^_^ <3

mistrzyni skromnosci, ahahahhahahaha

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Oj nie obiecuj :D moze juz nie bedzie kolejnego cyklu hehe.

ja zaczynam sobie wkrecac ze moze staremu sie wyniki pogorszyly, no bo jak mozna przez 4 miechy trafiac w ovu a nic z tego nie wychodzi? No takiego pecha to nie mozna miec, heh

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

A ja wczoraj Tii pokazywałam,jak Twój Kacper tańcuje :D i mówiłam mu ze jutro 2latka konczy hehe

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja zaczynam sobie wkrecac ze moze staremu sie wyniki pogorszyly, no bo jak mozna przez 4 miechy trafiac w ovu a nic z tego nie wychodzi? No takiego pecha to nie mozna miec, heh
    Moze mąż ma plemiory giganty i faktycznie nie mogly sie przedostać przez Twój wąski kanal szyjki :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A ja wczoraj Tii pokazywałam,jak Twój Kacper tańcuje :D i mówiłam mu ze jutro 2latka konczy hehe

a skad Ty wiesz jak maly tanczy? Znow jakis link przegapilam?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a skad Ty wiesz jak maly tanczy? Znow jakis link przegapilam?
    Malina na fejsie wstawiła kilka dni temu :)

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Malina na fejsie wstawiła kilka dni temu :)

aaaaa to kapuje
    ej laski Wy tez macie manie chomikowania? Ja wlasnie robie porzadki w tzw. "pokoju zapomnianym" ja pierdziele ile tam jest zbednych rzeczy......ja nie wiem skad to sie bierze. Staram sie na biezaco wywalac niepotrzebne rzeczy, ale to co tam odkrylam to jakas masakra...

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    aaaaa to kapuje
    ej laski Wy tez macie manie chomikowania? Ja wlasnie robie porzadki w tzw. "pokoju zapomnianym" ja pierdziele ile tam jest zbednych rzeczy......ja nie wiem skad to sie bierze. Staram sie na biezaco wywalac niepotrzebne rzeczy, ale to co tam odkrylam to jakas masakra...
    ja nie chomikuje... nic oprócz moich ubrań... resztę wywalam na bierząco

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam manie prania. Piore wszystko i często. Tii gada ze na plyn do plukania zarabia bo litrami go zużywam. Smieje sie ze jeszcze aby sztućcy do pralki nie wkladam.
    Ale przyznaje się tez ze lubię zbierac różne opakowania, po serkach, lodach itp. Zawsze te pudeleczka do czegos mi się przydadzą :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja mam manie prania. Piore wszystko i często. Tii gada ze na plyn do plukania zarabia bo litrami go zużywam. Smieje sie ze jeszcze aby sztućcy do pralki nie wkladam.
    Ale przyznaje się tez ze lubię zbierac różne opakowania, po serkach, lodach itp. Zawsze te pudeleczka do czegos mi się przydadzą :D
    manie prania to ja też mam... codziennie pralka chodzić.. dzień bez prania dla mnie dniem straconym... i tez piorę wszystko co się uda wyprać.. kiedyś nawet chciałam zrobić listę bo piorę przeróżne rzeczy hahahah
    okulary kiedyś wyprałaś? ^_^ hahaha

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

kur.. jak moja mama hahahahhaha kazdy sloiczek, pudeleczko, sznureczek, drucik. A jak to cyklicznie wywalam i pozniej czegos takiego potrzebuje to oczywiscie z buzia na mnie "a nie mowilam, ze moze sie przydac, a teraz czym mam te kwiaty zwiazac...." hahahah

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    manie prania to ja też mam... codziennie pralka chodzić.. dzień bez prania dla mnie dniem straconym... i tez piorę wszystko co się uda wyprać.. kiedyś nawet chciałam zrobić listę bo piorę przeróżne rzeczy hahahah
    okulary kiedyś wyprałaś? ^_^ hahaha
    Okularów jeszcze nie. Ja dokladnie sprawdzam wszystko przed wlozeniem do pralki. Dla mnie to wielki rytual PRANIE. Najpierw segregacja białe, ciemne, kolory różowe i szare, kolory zielone i niebieskie. Wszystko segreguje i składam przed praniem. Buty to raz w tyg piorę. Na okrągło pralka u mnie chodzi. Conakmniej dwa prania dziennie musza byc :D jesli dzien odpuszczę to wtedy i trzy i cztery razy wstawiam. Potem wsio na lewa strone i wygladzam, paruje skarpety i Malo tego to jeszcze każdemu czlonkowi z rodziny przyporzadkowalam miejsce na suszarce :D. Potem jak zbieram pranie to myk na prawa strone i znów gladze, a ze duzo lenora leje to one jest tak miękkie ze bez prasowania skladam i pachniusie w szafie leży.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Okularów jeszcze nie. Ja dokladnie sprawdzam wszystko przed wlozeniem do pralki. Dla mnie to wielki rytual PRANIE. Najpierw segregacja białe, ciemne, kolory różowe i szare, kolory zielone i niebieskie. Wszystko segreguje i składam przed praniem. Buty to raz w tyg piorę. Na okrągło pralka u mnie chodzi. Conakmniej dwa prania dziennie musza byc :D jesli dzien odpuszczę to wtedy i trzy i cztery razy wstawiam. Potem wsio na lewa strone i wygladzam, paruje skarpety i Malo tego to jeszcze każdemu czlonkowi z rodziny przyporzadkowalam miejsce na suszarce :D. Potem jak zbieram pranie to myk na prawa strone i znów gladze, a ze duzo lenora leje to one jest tak miękkie ze bez prasowania skladam i pachniusie w szafie leży.

o ja pikole....zazdroszcze. U nas czesto gesto jest tak, ze pranie wisi na suszarce i na biezaco sciagamy, hahahahhahaha ja nienawidze skladac prania

‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ