"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dzień dobry ja już od 4 nie śpię a jak u Ciebie dzionek się zaczyna?
ja ledwo mówię takie mam gardło zawalone teraz
no i tak mnie szczypią plecy że nie chcesz wiedzieć..
wczoraj miało być ale niestety mój mąż ma jeszcze gorsze plecy ode mnie i nie bardzo mogliśmy leżeć na plecach hahah
ale dziś mam nadzieję że wykurujemyKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:o hej kochana ! nareszcie zawitałaś na forumie
ja ledwo mówię takie mam gardło zawalone teraz
no i tak mnie szczypią plecy że nie chcesz wiedzieć..
wczoraj miało być ale niestety mój mąż ma jeszcze gorsze plecy ode mnie i nie bardzo mogliśmy leżeć na plecach hahah
ale dziś mam nadzieję że wykurujemy
No w końcu wracam do żywych pomału Kurczę z tym gardłem to znam ten ból jakiś syrop pij kochana kuruj się, może jak się tak wygrzałaś to i gardło trochę wydobrzeje. To znowu smarowanko kremikami hehe -
Hej dziewczyny
Ja też coś spać nie mogę. Jeszcze dzisiaj do pracy idę ble!
Karola
Gaduaaa - zazdroszczę pogody u mojej siostry to samo - upały jak w środku lata w Polsce. Jak na Wyspy to rzadkie zjawisko.
Fajnie, ze mają godzinę drogi nad ocean to pakuja dzieciaki w samochód i na plażęGaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNatsik jeju Ty ciągle tylko w pracy kiedy Ty odpoczywasz?
Gaduaaa mój wczoraj zasnął sobie o 17 i oczywiście już wyspany obudził mnie bo się kręcił cwaniak się wyspał a mnie musiał obudzić i koniec już nie zasnęłam o tempka nawet spadła jak szalona w dół ech...Nats lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Hej dziewczyny
Ja też coś spać nie mogę. Jeszcze dzisiaj do pracy idę ble!
Karola
Gaduaaa - zazdroszczę pogody u mojej siostry to samo - upały jak w środku lata w Polsce. Jak na Wyspy to rzadkie zjawisko.
Fajnie, ze mają godzinę drogi nad ocean to pakuja dzieciaki w samochód i na plażę
jestem prze szcześliwa że mamy taką pogodę bo na prawdę w Irl 90% roku to deszcz... więc korzystam ile mogę !Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Natsik jeju Ty ciągle tylko w pracy kiedy Ty odpoczywasz?
Gaduaaa mój wczoraj zasnął sobie o 17 i oczywiście już wyspany obudził mnie bo się kręcił cwaniak się wyspał a mnie musiał obudzić i koniec już nie zasnęłam o tempka nawet spadła jak szalona w dół ech...Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gaduaaa u nas też było ostatnio fajnie cieplutko ale się nie opaliłam mocno troszkę skórka się zabrązowiła tylko mój za to jak cygan wygląda jego to szybko bierze słońce. Może ta moja tempka to też z niewyspania bo spałam krócej
ale normalnie ogień ... nie posmarowałam się filtrem.. teraz mam wyrzuty sumienia..choć dla mnie na moje plecy opalanie jest wskazane bo mam trądzik na plecach.. znaczy nie wiem co to jestFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:oj ja nie pokaże moich pleców.. mam kompleks
ale normalnie ogień ... nie posmarowałam się filtrem.. teraz mam wyrzuty sumienia..choć dla mnie na moje plecy opalanie jest wskazane bo mam trądzik na plecach.. znaczy nie wiem co to jest
Kochana ja kiedyś miałam całe plecy i twarz w pryszczolach. Stosowałam wszystko chyba i też opalałam się Teraz już na szczęście nie mam z tym problemu ale na twarzy za to mam mnóstwo plamek takich przebarwień i jak się mocniej opalę to jest ich więcej i dużo piegów a i tak mam ich nie mało -
Karolina2787 wrote:Kochana ja kiedyś miałam całe plecy i twarz w pryszczolach. Stosowałam wszystko chyba i też opalałam się Teraz już na szczęście nie mam z tym problemu ale na twarzy za to mam mnóstwo plamek takich przebarwień i jak się mocniej opalę to jest ich więcej i dużo piegów a i tak mam ich nie mało
nie wiem skąd to... testosteron mam w normieFabian Cyprian Tymuś -
Na szczęście jutro mam wolne
Suwaczek trochę niezgodny, bo ciaza młodsza o jakiś tydzień
Mnie też strasznie wypryszczylo na plecach. Ogólnie zawsze mi tam lubily Pryszcze wyskakiwac, ale teraz jest już kosmos.
Gaduaaa korzystaj ze słońca, bo to dużo witaminy DGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:to u mnie plecy tak teraz wyglądają że jakbym była piegowata,...
nie wiem skąd to... testosteron mam w normie
U mnie z tym się uspokoiło ale cera tłusta pozostała i od czasu do czasu coś wyskoczy ale już nie jest tak jak kiedyś. Przede mną dopiero badanie tego hormonu więc się okaże. Kolejne 200zł pójdzie na badania ech... u mnie trądzik przeszedł jak zaczęłam brać antykoncepcję i od tamtej pory już nie mam problemu -
Nats wrote:Na szczęście jutro mam wolne
Suwaczek trochę niezgodny, bo ciaza młodsza o jakiś tydzień
Mnie też strasznie wypryszczylo na plecach. Ogólnie zawsze mi tam lubily Pryszcze wyskakiwac, ale teraz jest już kosmos.
Gaduaaa korzystaj ze słońca, bo to dużo witaminy DFabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:U mnie z tym się uspokoiło ale cera tłusta pozostała i od czasu do czasu coś wyskoczy ale już nie jest tak jak kiedyś. Przede mną dopiero badanie tego hormonu więc się okaże. Kolejne 200zł pójdzie na badania ech... u mnie trądzik przeszedł jak zaczęłam brać antykoncepcję i od tamtej pory już nie mam problemuFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no to dlatego.. ja już bardzo szybko zaczęłam wlaśnie na trądzik brać antyki... 15lat miałam jak już na tym jechałam czego teraz mocno żałuję...
Gaduaaa mi anty pomogły na trądzik to nie wiem może u Ciebie coś innego zadziała a próbowałaś maści z benozilem? Np. Benzacne ja używałam i jest bardzo skuteczna nawet nadal ją mam w swojej domowej apteczce w razie jakiegoś nie spodziewanego i nieproszonego gościa