X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie :) Dzien dobry ;) pewnie wszystkie śpią :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ja już od 4 nie śpię :/ a jak u Ciebie dzionek się zaczyna?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dzień dobry :) ja już od 4 nie śpię :/ a jak u Ciebie dzionek się zaczyna?
    o hej kochana ! nareszcie zawitałaś na forumie ;)
    ja ledwo mówię takie mam gardło zawalone teraz
    no i tak mnie szczypią plecy że nie chcesz wiedzieć..
    wczoraj miało być <3 ale niestety mój mąż ma jeszcze gorsze plecy ode mnie i nie bardzo mogliśmy leżeć na plecach hahah
    ale dziś mam nadzieję że wykurujemy ;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    o hej kochana ! nareszcie zawitałaś na forumie ;)
    ja ledwo mówię takie mam gardło zawalone teraz
    no i tak mnie szczypią plecy że nie chcesz wiedzieć..
    wczoraj miało być <3 ale niestety mój mąż ma jeszcze gorsze plecy ode mnie i nie bardzo mogliśmy leżeć na plecach hahah
    ale dziś mam nadzieję że wykurujemy ;)

No w końcu wracam do żywych pomału ;) Kurczę z tym gardłem to znam ten ból :/ jakiś syrop pij kochana kuruj się, może jak się tak wygrzałaś to i gardło trochę wydobrzeje. To znowu smarowanko kremikami :D hehe

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja też coś spać nie mogę. Jeszcze dzisiaj do pracy idę :( ble!
    Karola <3
    Gaduaaa - zazdroszczę pogody :) u mojej siostry to samo - upały jak w środku lata w Polsce. Jak na Wyspy to rzadkie zjawisko.
    Fajnie, ze mają godzinę drogi nad ocean to pakuja dzieciaki w samochód i na plażę :)

Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina a czemu już od 4 nie śpisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik jeju Ty ciągle tylko w pracy :/ kiedy Ty odpoczywasz?

Gaduaaa mój wczoraj zasnął sobie o 17 i oczywiście już wyspany obudził mnie bo się kręcił cwaniak się wyspał a mnie musiał obudzić i koniec już nie zasnęłam o tempka nawet spadła jak szalona w dół ech... :/

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Ja też coś spać nie mogę. Jeszcze dzisiaj do pracy idę :( ble!
    Karola <3
    Gaduaaa - zazdroszczę pogody :) u mojej siostry to samo - upały jak w środku lata w Polsce. Jak na Wyspy to rzadkie zjawisko.
    Fajnie, ze mają godzinę drogi nad ocean to pakuja dzieciaki w samochód i na plażę :)
    my mamy jakieś 15min nad morze więc super sprawa :) a tutat wiatr tak opala że właściwie nie czujesz nawet kiedy Cię oplala..
    jestem prze szcześliwa że mamy taką pogodę bo na prawdę w Irl 90% roku to deszcz... więc korzystam ile mogę !

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Natsik jeju Ty ciągle tylko w pracy :/ kiedy Ty odpoczywasz?

Gaduaaa mój wczoraj zasnął sobie o 17 i oczywiście już wyspany obudził mnie bo się kręcił cwaniak się wyspał a mnie musiał obudzić i koniec już nie zasnęłam o tempka nawet spadła jak szalona w dół ech... :/
    no faktycznie Ci otro poleciało .. no ale jak na ten dzień cyklu to ma prawo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa u nas też było ostatnio fajnie cieplutko ale się nie opaliłam mocno troszkę skórka się zabrązowiła tylko ;) mój za to jak cygan wygląda jego to szybko bierze słońce. Może ta moja tempka to też z niewyspania bo spałam krócej

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik super suwaczek :D <3

Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gaduaaa u nas też było ostatnio fajnie cieplutko ale się nie opaliłam mocno troszkę skórka się zabrązowiła tylko ;) mój za to jak cygan wygląda jego to szybko bierze słońce. Może ta moja tempka to też z niewyspania bo spałam krócej
    oj ja nie pokaże moich pleców.. mam kompleks ;)
    ale normalnie ogień ... nie posmarowałam się filtrem.. teraz mam wyrzuty sumienia..choć dla mnie na moje plecy opalanie jest wskazane bo mam trądzik na plecach.. znaczy nie wiem co to jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    oj ja nie pokaże moich pleców.. mam kompleks ;)
    ale normalnie ogień ... nie posmarowałam się filtrem.. teraz mam wyrzuty sumienia..choć dla mnie na moje plecy opalanie jest wskazane bo mam trądzik na plecach.. znaczy nie wiem co to jest :)

Kochana ja kiedyś miałam całe plecy i twarz w pryszczolach. Stosowałam wszystko chyba i też opalałam się :) Teraz już na szczęście nie mam z tym problemu ale na twarzy za to mam mnóstwo plamek takich przebarwień i jak się mocniej opalę to jest ich więcej i dużo piegów a i tak mam ich nie mało :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kochana ja kiedyś miałam całe plecy i twarz w pryszczolach. Stosowałam wszystko chyba i też opalałam się :) Teraz już na szczęście nie mam z tym problemu ale na twarzy za to mam mnóstwo plamek takich przebarwień i jak się mocniej opalę to jest ich więcej i dużo piegów a i tak mam ich nie mało :P
    to u mnie plecy tak teraz wyglądają że jakbym była piegowata,...
    nie wiem skąd to... testosteron mam w normie :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście jutro mam wolne :)
    Suwaczek trochę niezgodny, bo ciaza młodsza o jakiś tydzień :)
    Mnie też strasznie wypryszczylo na plecach. Ogólnie zawsze mi tam lubily Pryszcze wyskakiwac, ale teraz jest już kosmos.
    Gaduaaa korzystaj ze słońca, bo to dużo witaminy D :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to u mnie plecy tak teraz wyglądają że jakbym była piegowata,...
    nie wiem skąd to... testosteron mam w normie :)

U mnie z tym się uspokoiło ale cera tłusta pozostała i od czasu do czasu coś wyskoczy :/ ale już nie jest tak jak kiedyś. Przede mną dopiero badanie tego hormonu więc się okaże. Kolejne 200zł pójdzie na badania ech... u mnie trądzik przeszedł jak zaczęłam brać antykoncepcję i od tamtej pory już nie mam problemu :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Na szczęście jutro mam wolne :)
    Suwaczek trochę niezgodny, bo ciaza młodsza o jakiś tydzień :)
    Mnie też strasznie wypryszczylo na plecach. Ogólnie zawsze mi tam lubily Pryszcze wyskakiwac, ale teraz jest już kosmos.
    Gaduaaa korzystaj ze słońca, bo to dużo witaminy D :D
    dlatego może najlepsze miesiące na zachodzenie to te letnie :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    U mnie z tym się uspokoiło ale cera tłusta pozostała i od czasu do czasu coś wyskoczy :/ ale już nie jest tak jak kiedyś. Przede mną dopiero badanie tego hormonu więc się okaże. Kolejne 200zł pójdzie na badania ech... u mnie trądzik przeszedł jak zaczęłam brać antykoncepcję i od tamtej pory już nie mam problemu :)
    no to dlatego.. ja już bardzo szybko zaczęłam wlaśnie na trądzik brać antyki... 15lat miałam jak już na tym jechałam czego teraz mocno żałuję...

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dlatego może najlepsze miesiące na zachodzenie to te letnie :)
    Tak jak mój Gin mówił :D
    "Słońce, drink, seks na plaży i nawet Pani nie zauważy jak będzie Pani w ciazy" :D

Gaduaaa, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no to dlatego.. ja już bardzo szybko zaczęłam wlaśnie na trądzik brać antyki... 15lat miałam jak już na tym jechałam czego teraz mocno żałuję...

Gaduaaa mi anty pomogły na trądzik to nie wiem może u Ciebie coś innego zadziała a próbowałaś maści z benozilem? Np. Benzacne ja używałam i jest bardzo skuteczna nawet nadal ją mam w swojej domowej apteczce w razie jakiegoś nie spodziewanego i nieproszonego gościa ;)

‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ