"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha bo moja kotka nie chce juz jesc mortadeli, wiec zaczelam jej kupowac watrobke, ale zorientowalam sie, ze zawsze polowe jej wyzeram, wiec dzis kupilam szyjki z kurczaka bleeeeeee i zastanawiam sie czy dac jej cale czy sie pitolic i obierac z kosci...Gaduaaa wrote:Ja tylko na tych w głowie
a co ci trzeba?
ale dylemat, hahahhahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 15:10
-
ja bym dala całe.. poradzi sobieLago wrote:hahaha bo moja kotka nie chce juz jesc mortadeli, wiec zaczelam jej kupowac watrobke, ale zorientowalam sie, ze zawsze polowe jej wyzeram, wiec dzis kupilam szyjki z kurczaka bleeeeeee i zastanawiam sie czy dac jej cale czy sie pitolic i obierac z kosci...
ale dylemat, hahahhaha
Lago lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nie wiem.. miałam 0.8 pół roku temu.. potem 1,07 pod koniec lutego no i teraz 0,71... przy czym ft4 to tylko 38%... to też słabo.. powinno być 50%Lago wrote:a Tsh "do zachodzenia" kolo 1 jest najlepsze, wiec moze nie jest tak zle co? Moze to taki chwilowy spadek?Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
no ja właśnie nie wiem ... nigdy sama na swoją rękę tego nie robiłam.. hmm i od x lat mam tsh okolo 1 wiec nawet o tym nie myślałam..Lago wrote:kurna nie idzie sie polapac z tymi hormonami... moze obniz lekko dawle euthyroxu co?Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyLago wrote:a tak z ciekawosci, to jakie inne dragi Ci przepisal?
Przepisał mi gin
Gynoxin 1 globulki dopochwowo na noc po zakończeniu @
Betadine 1 Globulka na noc dopochwowo dzień przed zabiegiem
Piroxicam 1 tabl godzinę przed zabiegiem
Nospa i jakiś przeciwbólowy godzinę przed zabiegiem.
No i ten sumamed.
Ciekawi mnie ten zabieg, co tam mi wyjdzie... Hmm -
Gaduaaa wrote:

opowiadaj co tam u Ciebie
o Ty mi powiedz.. bo Ty masz niskie TSH... jak Ci spada niżej to co robisz? podnosisz dawkę?
no ja po metizolu jadę do góry, ale to nigdy nie jest 1. zawsze w dolnych granicach normy. O ile w ogóle w normie. Mam nadzieję, że ten endo w de zrobi coś konkretnego z tym.
-
A no tak ty idziesz innym trybemzapachmalin wrote:no ja po metizolu jadę do góry, ale to nigdy nie jest 1. zawsze w dolnych granicach normy. O ile w ogóle w normie. Mam nadzieję, że ten endo w de zrobi coś konkretnego z tym.
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
może @ wcale nie przyjdzie...Gizmo wrote:Ba no i co zrobisz jak nic nie zrobisz

O dziwo nic mnie z rana nie boli, zero dolegliwości. Nawet brzucha nie czuje malpowego. Zupełnie tak jakbym byla juz po okresie. W pipie mokro, cycki flaki sie zrobily
Fabian
Cyprian
Tymuś