"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Ja tylko na tych w głowie
a co ci trzeba?
ale dylemat, hahahhahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 15:10
-
Lago wrote:hahaha bo moja kotka nie chce juz jesc mortadeli, wiec zaczelam jej kupowac watrobke, ale zorientowalam sie, ze zawsze polowe jej wyzeram, wiec dzis kupilam szyjki z kurczaka bleeeeeee i zastanawiam sie czy dac jej cale czy sie pitolic i obierac z kosci...
ale dylemat, hahahhahaLago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:a Tsh "do zachodzenia" kolo 1 jest najlepsze, wiec moze nie jest tak zle co? Moze to taki chwilowy spadek?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Lago wrote:kurna nie idzie sie polapac z tymi hormonami... moze obniz lekko dawle euthyroxu co?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyLago wrote:a tak z ciekawosci, to jakie inne dragi Ci przepisal?
Przepisał mi gin
Gynoxin 1 globulki dopochwowo na noc po zakończeniu @
Betadine 1 Globulka na noc dopochwowo dzień przed zabiegiem
Piroxicam 1 tabl godzinę przed zabiegiem
Nospa i jakiś przeciwbólowy godzinę przed zabiegiem.
No i ten sumamed.
Ciekawi mnie ten zabieg, co tam mi wyjdzie... Hmm -
Gaduaaa wrote:
opowiadaj co tam u Ciebieo Ty mi powiedz.. bo Ty masz niskie TSH... jak Ci spada niżej to co robisz? podnosisz dawkę?
no ja po metizolu jadę do góry, ale to nigdy nie jest 1. zawsze w dolnych granicach normy. O ile w ogóle w normie. Mam nadzieję, że ten endo w de zrobi coś konkretnego z tym. -
zapachmalin wrote:no ja po metizolu jadę do góry, ale to nigdy nie jest 1. zawsze w dolnych granicach normy. O ile w ogóle w normie. Mam nadzieję, że ten endo w de zrobi coś konkretnego z tym.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Ba no i co zrobisz jak nic nie zrobisz
O dziwo nic mnie z rana nie boli, zero dolegliwości. Nawet brzucha nie czuje malpowego. Zupełnie tak jakbym byla juz po okresie. W pipie mokro, cycki flaki sie zrobilyFabianCyprian
Tymuś