"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka93 wrote:Kłaniam się w piękny słoneczny poranek!
I z okazji moich 23 urodzin stawiam Wam wszystkim po drineczku!
Na zdrowie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cda721e2baf0.jpg
To czego pragniesz by się spełniło a To co kochasz by Twoim bylo :-*
Narobilas mi ochoty na tego pomarańczowego
Dzień dobry tak w ogóle. U mnie @ nadal brak ale się chyba zbliża. Cycki bola, brzuch tez. O 8.30 z Tii do dentysty jade a na 9.30 z Ali do pediatry. Dziecko mi glos stracilo.Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Gaduaaa trzymam kciukasy za wyniki.
I kobieto zlituj się, nie wracaj do tej roboty. Zreszta co ja gadam. Do wrzesnia to i tak juz lokatora bedziesz miec u siebie i wtedy tylko odpoczywać bedziesz do góry pępkiemGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:To czego pragniesz by się spełniło a To co kochasz by Twoim bylo :-*
Narobilas mi ochoty na tego pomarańczowego
Dzień dobry tak w ogóle. U mnie @ nadal brak ale się chyba zbliża. Cycki bola, brzuch tez. O 8.30 z Tii do dentysty jade a na 9.30 z Ali do pediatry. Dziecko mi glos stracilo.
Ty gizmo z tym @ to ciekawe hehe testuj jutro jak nie przyjdzieGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ona po tej komunii z tych wrażeń głos straciła
Ty gizmo z tym @ to ciekawe hehe testuj jutro jak nie przyjdzie
A co do testu to mam,dzis zamiar skoczyć do rossmana po super czuly. W domu mam,tylko pink express 25tke -
Gizmo wrote:Bo się rozspiewala jak,nigdy w kościele nawet wczoraj probowala dzioba drzec. Dobrze ze dzis juz ostatni dzien białego tygodnia.
A co do testu to mam,dzis zamiar skoczyć do rossmana po super czuly. W domu mam,tylko pink express 25tke
ten biały tydzień to już przesada...po co to jest to ja nie wiem.. komunia była i finito..
leć, leć po ten test... chyba się posikam ze szczescia jak będą 2 krechy
trzymam kciuki &&&&Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Marteczka93 wrote:Kłaniam się w piękny słoneczny poranek!
I z okazji moich 23 urodzin stawiam Wam wszystkim po drineczku!
Na zdrowie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cda721e2baf0.jpg
100 lat...albo moze nie, lepiej tak z 90 kilka:PMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Dzień dobry tak w ogóle. U mnie @ nadal brak ale się chyba zbliża. Cycki bola, brzuch tez. O 8.30 z Tii do dentysty jade a na 9.30 z Ali do pediatry. Dziecko mi glos stracilo.
ej no, a kiedy do nas wrocisz tak na dobre?Gizmo lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Marteczka - wszystkiego naj, naj z okazji urodzin. Podobno cykl urodzinowy zwiększa szanse na zagroszkowanie
Gaduaaa - mam nadzieję, ze wyniki będą Ok. Koniecznie daj znać
Caro - jak się czujesz po bromku? Mi w tym cyklu OF owulke wyznaczylo chyba z 5 razy i w końcu sama nie wiem kiedy ona była
Lago - masakra z tym szpitalem, ale na NFZ to już nic chyba człowieka nie zdziwi.
Malinka - dużo zdrowia dla męża i na pewno dasz radę nawet i z 4 dzieci
Gizmo - rób testa
Gaduaaa, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:A nie myślałaś o testach alergicznych? Teraz sezon na trawy jest. Wiem cos o tym Caro tez moze się wypowiedziec
moja mama ma alergie na trawy.. i dostała ją po 40stce.. hmmmFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:to tylko mój mąż moze wziąć z lodówki z talerza ostatniego schabowego i zostawić pusty talerzyk w lodówce! wrrr
hhahahahhahaha a nie tylko Twoj:P Ja mojego ze 2 lata tresowalam, bo puste opakowania w szafkach i na polkach to byla norma....nauczyl sie, ale ostatnio znow zaczyna mu sie zdarzac! Ale ostatniwgo schabowego bym nie wybaczyla:PPPGaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:hhahahahhahaha a nie tylko Twoj:P Ja mojego ze 2 lata tresowalam, bo puste opakowania w szafkach i na polkach to byla norma....nauczyl sie, ale ostatnio znow zaczyna mu sie zdarzac! Ale ostatniwgo schabowego bym nie wybaczyla:PPP
kiedyś pamiętam jak dzieci były małe czekałam aż pójdą spać bo namierzyłam nutelle ... no i dzieci zasnęły, R. pojechał na nockę do pracy.. a ja obśliniona miałam plan zjesć nutelle .. idę po nią ... a tam co ? pusto !!! R. wszytsko wyżarł i zostawił pusty słoik w szafce ! o jaka ja byłam wściekła byście mnie widziały .... myślałam że zabiję hahahaMarteczka93, zapachmalin, kozamonia lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:hahahahahaha ! kit ze schabowym ... ale pusty talerzykw lodówce to jest doppiero chamstwo haha
kiedyś pamiętam jak dzieci były małe czekałam aż pójdą spać bo namierzyłam nutelle ... no i dzieci zasnęły, R. pojechał na nockę do pracy.. a ja obśliniona miałam plan zjesć nutelle .. idę po nią ... a tam co ? pusto !!! R. wszytsko wyżarł i zostawił pusty słoik w szafce ! o jaka ja byłam wściekła byście mnie widziały .... myślałam że zabiję hahaha
hahahahahhahah juz czuje jakby mi para z uszu poszla ze zlosci. Nie ma nic gorszego jak czlowiek sie na cos napali a tu doopa, hahahha