"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:Moj stary to ma tupet...impreza, same baby (byl maz gospodyni, ale nam wodke donosil i miecho grilowal) a ten wpada i mowi: "przyszedlem Ci tylko powiedziec ze mama nocuje u brata"...i takim oto sposobem wkrecil sie na imoreze, ja piernicze.....Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:oj no co.. miał siedzieć sam ? bez Ciebie mój zrobiłby na bank tak samo heh
nie no ja sie smialam, bo ta wiadomosc nie byla mi do niczego potrzebna, hahaha, Ufffff bo myslalam ze tylko moj ma tak posrane pomysly.....Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Przepisał mi gin
Gynoxin 1 globulki dopochwowo na noc po zakończeniu @
Betadine 1 Globulka na noc dopochwowo dzień przed zabiegiem
Piroxicam 1 tabl godzinę przed zabiegiem
Nospa i jakiś przeciwbólowy godzinę przed zabiegiem.
No i ten sumamed.
Ciekawi mnie ten zabieg, co tam mi wyjdzie... Hmm
ja piernicze,ale kuracja....przeciwbolowe i antybiotyk to ok, ale posiew robisz i bedzie wszystko ok to nie wiem po co ta reszta. Nie chce Cie straszyc, ale nastaw sie na bol. Ja poszlam na luzaka ze dam rade, a byly momenty ze prawie zjechalam...Lepiej sie nastawic na gorsze, tak mysle. A jesli chodzi i droznosc, to wiekszosc wychodzi ze wszystko ok, tylko wszystko sie tam przeczyszcza. Trzymam kciuki:) -
Lago wrote:ale takiej w domu czy takiej do ktorej musisz isc? hahah bo za taka w domu chetnie bym sie wziela, a musze isc panszczyzne odrobic i odsieziec swoje, blah!
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Macie kochane po frezji z mojego ogrodka na dobry poczatek dnia:)
ide sie ogarnac...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdb80b074241.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 09:54
Caro, Gaduaaa, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago jak ja uwielbiam frezje....
Kiedys w kwiaciarni pytalam czy dostane frezje a baba gały wywalila i pyta co to jest. Nosz kurde żeby w kwiaciarni nie wiedziala?
W dzieciństwie często mi dziadek bukieciki z nich dawal. Cudowne delikatne kwiatki i takie pachnąceGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Lago jak ja uwielbiam frezje....
Kiedys w kwiaciarni pytalam czy dostane frezje a baba gały wywalila i pyta co to jest. Nosz kurde żeby w kwiaciarni nie wiedziala?
W dzieciństwie często mi dziadek bukieciki z nich dawal. Cudowne delikatne kwiatki i takie pachnące
ja tez je kocham od dziecka.Pierwszy raz udalo mi sie wyhodowac w domu i kolory takie kiepskie wyszly, ale pachna tak,ze nawet nie trzeba sie nachylac. Wiosna zawsze mozna kupic cebulki w ogrodniczych, tanie jak barszcz. Spraw sobie na dzialke:)