"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:Gizmo ma mini piesa, takie dwa bobki to jedna reka mozna sprzatnac, haahahhahahhah
ale mi sie zachcialo cieplego paczka!!!
zaraz się okaże że mini pies robi mega kupe
pączki hmmm, zostanę przy naleśnikach mniej robotyLago, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Gizmo ma mini piesa, takie dwa bobki to jedna reka mozna sprzatnac, haahahhahahhah
ale mi sie zachcialo cieplego paczka!!!
Musze ogłoszenie jakies wstawić ze reproduktora mam z rodowodem. Wypożyczę psa na tydzień i niech zapladnia suniePosok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ten mini pies to wali petardę jak wyżeł a Kuźwa jebaka sie z niego teraz zrobil ze nie wiem. Gadam o tym Tii ze w pana sie wdal. A Tii mówi: A dziwisz sie jak się na nas napatrzyl?
Musze ogłoszenie jakies wstawić ze reproduktora mam z rodowodem. Wypożyczę psa na tydzień i niech zapladnia sunie
matko oby to nie zawsze była reguła że pies idzie w ślady pana bo nasza psina jajek już dawno nie ma ;P Pan ma - widziałamLago, Nats, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Rekord w ilości księżniczek zostal pobity. Patrzcie jakie lale
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3635f497ff93.jpg
A tu najmłodsza ksiezniczka Elsa z Krainy Lodu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c92594a71099.jpg
Też brałaś udział w biciu rekordu? bo to by tłumaczyło twoje przemarznięcie na paradzie -
Posok82 wrote:Też brałaś udział w biciu rekordu? bo to by tłumaczyło twoje przemarznięcie na paradzie
Ale babki 80letnie w kiece w kwiaty sie ubraly, diadem na głowę zarzuciły i tez startowaly no jaja jak beretyPosok82 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mi korona juz dawno z głowy spadla i wiesz... Ja w realu do Fiony ze Shreka podobna
Ale babki 80letnie w kiece w kwiaty sie ubraly, diadem na głowę zarzuciły i tez startowaly no jaja jak berety
eeeee myslalam ze tez bralas udzial. Ja lubie takie przebieranki, co roku w karnawale chodzimy na bal tematyczny -
paczajcie
http://www.pudelek.pl/artykul/94089/ojcowie_pokrzywdzeni_przez_sady_maja_nowy_wzor_intercyzy_zona_bedzie_mogla_odmowic_seksu_tylko_gdy_bedzie_miala_zwolnienie_lekarskie/
ja wiem, że pudelek itp, ale błagam
paczajcie fragment:
"Jeśli mężczyzna zagwarantuje sobie w intercyzie np. prawo do decydowania o programie telewizyjnym, długości włosów żony czy częstotliwości zbliżeń intymnych uniknie sytuacji konfliktowych, a tym samym zagwarantuje trwałość małżeństwa.
Wszystko to zostało opisane we wzorze dokumentu:
Barbara Kowalska zobowiązuje się do: noszenia długich włosów (minimum do ramion), i co najmniej w każdą niedzielę i święta, będzie chodzić w sukienkach, podczas trwania małżeństwa - czytamy w paragrafie 24. Paragraf 19. idzie jednak dalej: Żona będzie mogła odmówić mężowi współżycia seksualnego, tylko wówczas, gdy będzie miała zwolnienie lekarskie, dwa dni przed i po menstruacji."
jestem przerażona, ten świat schodzi na psy. bez jajWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 21:03
Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:paczajcie
http://www.pudelek.pl/artykul/94089/ojcowie_pokrzywdzeni_przez_sady_maja_nowy_wzor_intercyzy_zona_bedzie_mogla_odmowic_seksu_tylko_gdy_bedzie_miala_zwolnienie_lekarskie/
ja wiem, że pudelek itp, ale błagam
paczajcie fragment:
"Jeśli mężczyzna zagwarantuje sobie w intercyzie np. prawo do decydowania o programie telewizyjnym, długości włosów żony czy częstotliwości zbliżeń intymnych uniknie sytuacji konfliktowych, a tym samym zagwarantuje trwałość małżeństwa.
Wszystko to zostało opisane we wzorze dokumentu:
Barbara Kowalska zobowiązuje się do: noszenia długich włosów (minimum do ramion), i co najmniej w każdą niedzielę i święta, będzie chodzić w sukienkach, podczas trwania małżeństwa - czytamy w paragrafie 24. Paragraf 19. idzie jednak dalej: Żona będzie mogła odmówić mężowi współżycia seksualnego, tylko wówczas, gdy będzie miała zwolnienie lekarskie, dwa dni przed i po menstruacji."
jestem przerażona, ten świat schodzi na psy. bez jaj
hahahhahahahhaahahahaah mo chyba juz do konca ich pojebalo.... -
Posok82 wrote:Fiona w Shreku jest zajefajna
Znow czuje ze pierdziele jak potluczona. Drina bym jakiegos wypila.
Malina i Gadi nie mogą bo Groszki maja, Posok owu ma to tez nie pijąca.
Lago tylko Ty mi zostalas do towarzystwa przy alko Ty i Twoja ciotka
Ty tylko Ty...Ty i ja ... Haha -
Gizmo wrote:Tez jestem zaje...fajna tylko uroda niestety nie ksiazeca
Znow czuje ze pierdziele jak potluczona. Drina bym jakiegos wypila.
Malina i Gadi nie mogą bo Groszki maja, Posok owu ma to tez nie pijąca.
Lago tylko Ty mi zostalas do towarzystwa przy alko Ty i Twoja ciotka
Ty tylko Ty...Ty i ja ... Haha
mo wlasnie chcialam napisac ze ide se drina zrobic, bo bedziesz mi pisala co to BDSM, bedzie ciekawieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 21:13
-
Lago wrote:a co to jest BDSM? bo ja to tradycjonalistka jestem. Po bozemu i po ciemku, hahhaha
Aaa juz nic nie mowie bo się w język ugryzlamzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Lago poważnie nie wiesz? Myślałam ze jak obracalas sie w różnym towarzystwie to juz wszystko wiesz.
Aaa juz nic nie mowie bo się w język ugryzlam
przeca Ona Cię wkręca
A ja jakiego kurna groszka? buhahaha. no na bank. to tylko mój stary tak myśli, ale widocznie jak dłubali mu w kolanie to coś tam uszkodzili hahahahaha
Gizmo lubi tę wiadomość