X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Tez jestem zaje...fajna :P tylko uroda niestety nie ksiazeca :/

Znow czuje ze pierdziele jak potluczona. Drina bym jakiegos wypila.
    Malina i Gadi nie mogą bo Groszki maja, Posok owu ma to tez nie pijąca.
    Lago tylko Ty mi zostalas do towarzystwa przy alko :P Ty i Twoja ciotka :D
    Ty tylko Ty...Ty i ja ... Haha

a dlaczego ja nie pijąca? przed sexem wsam raz drink butelka wina.... :)

Gizmo lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głównie chodzi o uleglosc i dominację. Wiązanie i sadomasochizm. Dokladnie to co w Greyu bylo. BDSM to skrótowiec od wyrazów opisujących te klimaty. Super sprawa jak dla mnie. I cos w tym prawdy jest, ze takie związki sa na dłuższą metę. Jak to Malina powiedziala: Gwarancja trwalosci małżeństwa :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    a dlaczego ja nie pijąca? przed sexem wsam raz drink butelka wina.... :)
    A no to polewaj :)
    Ja mam bro, bo ten Hugo jakos mi nie podchodzi

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    paczajcie :D

http://www.pudelek.pl/artykul/94089/ojcowie_pokrzywdzeni_przez_sady_maja_nowy_wzor_intercyzy_zona_bedzie_mogla_odmowic_seksu_tylko_gdy_bedzie_miala_zwolnienie_lekarskie/

ja wiem, że pudelek itp, ale błagam :D

paczajcie fragment:
    "Jeśli mężczyzna zagwarantuje sobie w intercyzie np. prawo do decydowania o programie telewizyjnym, długości włosów żony czy częstotliwości zbliżeń intymnych uniknie sytuacji konfliktowych, a tym samym zagwarantuje trwałość małżeństwa.

Wszystko to zostało opisane we wzorze dokumentu:

Barbara Kowalska zobowiązuje się do: noszenia długich włosów (minimum do ramion), i co najmniej w każdą niedzielę i święta, będzie chodzić w sukienkach, podczas trwania małżeństwa - czytamy w paragrafie 24. Paragraf 19. idzie jednak dalej: Żona będzie mogła odmówić mężowi współżycia seksualnego, tylko wówczas, gdy będzie miała zwolnienie lekarskie, dwa dni przed i po menstruacji."

:| jestem przerażona, ten świat schodzi na psy. bez jaj :| :D

Ej to babki też by mogły taki papierek spisać.
    "Mąż zobowiązany jest do kupienia przynajmniej raz w miesiącu żonie nowej pary szpilek i sukienki" :D
    Jan Nowak zobowiązany jest do posiadania kaloryfera. Wymagany poziom tkanki tłuszczowej poniżej iluś tam %" :D

Gizmo - ale ten BDSM w Greyu to jakiś kulejący trochę. W ogóle nie cierpię tej "książki" i nie rozumiem jak komuś się to może podobać w jakikolwiek sposób. Jak kogoś tu uraziłam to sorry :D

Lago, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Głównie chodzi o uleglosc i dominację. Wiązanie i sadomasochizm. Dokladnie to co w Greyu bylo. BDSM to skrótowiec od wyrazów opisujących te klimaty. Super sprawa jak dla mnie. I cos w tym prawdy jest, ze takie związki sa na dłuższą metę. Jak to Malina powiedziala: Gwarancja trwalosci małżeństwa :)[/QUOTE

o kurcze tylko nie wiem czy ten mój chciałby by być tym uległym, bo ja to oczywista ze dominant :p

Gizmo lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina no jak bum cyk cyk ze nie wkrecam!

Gizmo wrote:
    Głównie chodzi o uleglosc i dominację. Wiązanie i sadomasochizm. Dokladnie to co w Greyu bylo. BDSM to skrótowiec od wyrazów opisujących te klimaty. Super sprawa jak dla mnie. I cos w tym prawdy jest, ze takie związki sa na dłuższą metę. Jak to Malina powiedziala: Gwarancja trwalosci małżeństwa :)

a bo ja greya nie ogladalam ani nie czytalam.....No niechby mojemu staremu takich igraszek sie zachcialo, to ja bym mu dala trwalosc malzenstwa, hahahhaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 21:28

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wszystkie ucichly, hahahhahahahahahhahah
    a mnie sie przypomniala scena z "chlopaki nie placza" jak Waski sobie w burdelu uzywal w kagancu i Ryba go nakryl....jak w morde szczelil BDSM

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widac ze tylko ja mam popierdzielone we łbie :/
    Ja kocham seks, dla mnie to sztuka. Nie tylko bzyk bzyk albo wsadzil i wyjął. Uwielbiam eksperymenty i nic na to nie poradzę. I wcale na starość mi się tak nie porobilo.

Natsik nie czuje sie urazona i nie sadze bym w ogóle sie urazila jesli ktos zwrocilby mi uwagę nt seksu. Juz nie nie jednej osobie powiedzialam jedno zdanie i mam spokój :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jak wszystkie ucichly, hahahhahahahahahhahah
    a mnie sie przypomniala scena z "chlopaki nie placza" jak Waski sobie w burdelu uzywal w kagancu i Ryba go nakryl....jak w morde szczelil BDSM
    Ja nie cichne. O seksie moge zawsze gadać :D taki zboczek ze mnie jest :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No to widac ze tylko ja mam popierdzielone we łbie :/
    Ja kocham seks, dla mnie to sztuka. Nie tylko bzyk bzyk albo wsadzil i wyjął. Uwielbiam eksperymenty i nic na to nie poradzę. I wcale na starość mi się tak nie porobilo.

Natsik nie czuje sie urazona i nie sadze bym w ogóle sie urazila jesli ktos zwrocilby mi uwagę nt seksu. Juz nie nie jednej osobie powiedzialam jedno zdanie i mam spokój :D

wez Gizmek nie pitol, jakie popierdzielone. Kazdy lubi co lubi i gites. Ja juz pisalam ze do wyra nikomu nie zagladam. Po to jest sex zeby sie nim bawic:P

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem tylko mega źle się czuje i tylko czytam dlatego. :(

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Tobie co Malinka??

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    ja też jestem tylko mega źle się czuje i tylko czytam dlatego. :(

ale co ci? przeziebienie?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago a slyszalas o zespoleniu dusz?? Zajebiste uczucie :) cos ...metafizycznego :P

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie chodzi mi broń Boże o seks! Pomysł akurat był dobry, gorzej z wykonaniem.
    Po prostu dla mnie ta książka kuleję pod względem pisowni, bohaterów i jako takiej fabuły. A do szału doprowadzały mnie te ciągłe wtrącenia "jego szare oczy, Ana zagryzła wargi, moja wewnętrzna bogini". Taka naiwna, cukierkowa paplanina. Mnie to nie jara. Może dlatego, że wolę trochę inne książki, ale co kto lubi.
    W każdym razie szacunek dla autorki, bo swojego czasu o Greyu mówili wszyscy :)

Mój narzeczony pojechał na 2 dniowy wieczór kawalerski także czeka mnie samotny weekend. Nie spałam sama chyba od roku :P

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie wieczorami aż dusi od tych oskrzeli. Normalnie nie umiem odpluć wydzieliny, wszystko mi wraca. A potem wyrywam w środku nocy do kibla wymiotować. Masakra. Już 4 dzień będzie. A tabletki na kaszel można tylko rano. Muszę iść po herbatę ale nie mam siły dupy z łóżka zabrać. Ale już nie jęczę, sorki :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago a slyszalas o zespoleniu dusz?? Zajebiste uczucie :) cos ...metafizycznego :P
    nieeee, ale moja dusza z dusza starego sie nigdy nie zespola, bo my to jestesmy jak ogien i woda, hahahhahah

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    no mnie wieczorami aż dusi od tych oskrzeli. Normalnie nie umiem odpluć wydzieliny, wszystko mi wraca. A potem wyrywam w środku nocy do kibla wymiotować. Masakra. Już 4 dzień będzie. A tabletki na kaszel można tylko rano. Muszę iść po herbatę ale nie mam siły dupy z łóżka zabrać. Ale już nie jęczę, sorki :)
    Może jakieś inhalacje kochana powinnaś sobie zapodać?
    Albo parówkę. Może z szałwi czy z czegoś...
    A byłaś u lekarza z tym?

Gizmo lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Może jakieś inhalacje kochana powinnaś sobie zapodać?
    Albo parówkę. Może z szałwi czy z czegoś...
    A byłaś u lekarza z tym?

nooooo MAlina z oskrzelami nie ma zartow...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee Natsik jaki samotny weekend?? A My to co??

Malina a inhalator masz?? Albo parówkę Se zrób nad miską.

Lago, Nats lubią tę wiadomość

‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ