"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa, hm hm hm.. Jutro będzie 9dpo nieprawdaż? Kurczę, patrząc na Twój wykres ewentualne zagnieżdżenie miałoby miejsce 5 dnia, tak jak u mnie. Ja robiłam test 10dpo. Może jutro spróbuj siknąć na patyka ciążowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 17:29
Gizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Gaduaaa, hm hm hm.. Jutro będzie 9dpo nieprawdaż? Kurczę, patrząc na Twój wykres ewentualne zagnieżdżenie miałoby miejsce 5 dnia, tak jak u mnie. Ja robiłam test 10dpo. Może jutro spróbuj siknąć na patyka ciążowegoFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Gadua, czyli ze co? Nadal nic nie wiadomo, nie?
A tak w ogole moja kolezanka wczoraj zrobila test owu, bo ja skusilam I wyszedl negatyw. A dzis rano siknela na ciazowy... No i sa dwie kreskiFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:nastawiałam się na tesotwanie za tydzień hyhy nie mam nawet żadnego testu
Ee no za tydzień? Hehe. Wiem, wiem że te testy owulacyjne to tak, że nigdy z nimi nie wiadomo, ale kto Ci tam wiepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja tu podczytuję Was pizga jak w kieleckim ale impra trwa. Rekord jest bity na ilość księżniczek
Gadi ja ciągle w Ciebie wierze, ze Twoje jajo okazalo litość dla dzidziusiow męża i wpuścilo jednego orla do środkaGaduaaa, Nats, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja tu podczytuję Was pizga jak w kieleckim ale impra trwa. Rekord jest bity na ilość księżniczek
Gadi ja ciągle w Ciebie wierze, ze Twoje jajo okazalo litość dla dzidziusiow męża i wpuścilo jednego orla do środkaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa no fajnie ten owulacyjny wygląda
A i podziwiam za cierpliwość. Tydzień to kupa czasu
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Musiałam się trochę zdrzemnąć z tych nerwów. O 20 mam dzwonić do swojego lekarza to się dowiem co i jak.
Teraz właśnie wpieprzylam frytki, cheesburgera i big maca No i zajechalismy do Lidla i kupiliśmy nową pościel dwustronna w fajnej cenie.
Także trochę humor lepszy
Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gaduaaa no fajnie ten owulacyjny wygląda
A i podziwiam za cierpliwość. Tydzień to kupa czasu
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Musiałam się trochę zdrzemnąć z tych nerwów. O 20 mam dzwonić do swojego lekarza to się dowiem co i jak.
Teraz właśnie wpieprzylam frytki, cheesburgera i big maca No i zajechalismy do Lidla i kupiliśmy nową pościel dwustronna w fajnej cenie.
Także trochę humor lepszyNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
a ja właśnie wróciłam z lasu i też pizga jak w kieleckim patrzyłam tylko żeby drzewo jakie nie spadło na głowę
Gaduaaa no test owulacyjny niezły ale do teściora ciążowego bym jeszcze trochę poczekała np do 12 dpo.Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość
-
a co tu sie dzieje pod moja nieobecnosc??
Gadi za wczesnie ten test no!!!
Tak pizga, ze boje sie ze mi dach zerwie, piesa prawie mi zwialo na spacerze...mialam dzis cos porobic, ale z racji tego ze mnie krew zalala robie sobie wolne. Bede sie lampic w tv:) -
Lago wrote:a co tu sie dzieje pod moja nieobecnosc??
Gadi za wczesnie ten test no!!!
Tak pizga, ze boje sie ze mi dach zerwie, piesa prawie mi zwialo na spacerze...mialam dzis cos porobic, ale z racji tego ze mnie krew zalala robie sobie wolne. Bede sie lampic w tv:)
a ja wręcz przeciwnie przez to że dzisiaj mam wolne posprzątałam, poszłam zamówić nowe okulary, w lesie pobiegałam z psem a teraz jestem głodna i naleśniki robię, tylko u mnie czas owulki a nie małpy -
Posok82 wrote:a ja wręcz przeciwnie przez to że dzisiaj mam wolne posprzątałam, poszłam zamówić nowe okulary, w lesie pobiegałam z psem a teraz jestem głodna i naleśniki robię, tylko u mnie czas owulki a nie małpy
to nie jedz! Sroka mowi, ze na glodniaka powinno sie seksowac, hahahhahahaPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:to nie jedz! Sroka mowi, ze na glodniaka powinno sie seksowac, hahahhahaha
nosz k#$%wa nie wiedziałam, a ten mój jest w pracy i to na drugą zmianę, niestety nie wytrzymam do jego powrotu będę zmuszona pożreć te naleśnikiLago lubi tę wiadomość