"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za chwile zbieram się na paradę "Wrzuć na luz". Ali ma występ reprezentacyjny układu możnego w taekwondo. Jutro od rana zawody. Juz mi się po nocach to sni caly tydzień jazda na treningi. Od poniedziałku od nowa. Seminarium tygodniowe trener zarządził bo w przyszla sobotę egzaminy na kolejne pasy.
Lago lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:moja siora ma praktyki na pediatrii... za głowe się łapie w jakim stanie są tam dzieci... a ich matki idiotki same doporowadzają do takich stanów...
to właśnie przeraża że matki zamiast udać się lekarza wolą na własną rękę leczyć dzieciaka... różne historie ogląda się w mediach...Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:ale na dachu bydynku to jeszcze nie byliscie! No we mnie nie zalamuj, ze juz wszystko obskoczyliscie....
fakt właz na dach zamknięty można by jeszcze do sąsiadów pukać i pytać się czy ich mieszkanie można przetestowaćLago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa gratuluję zdolnych chłopaków
Natsik, ale masakra.. Normalnie bym go chyba przez łeb zdzieliła jakby można było. Dupek tylko zdenerwował i tyle. To nasze NFZ to jakaś jedna wielka pomyłka.. Weź to olej i działaj jak uważasz
Lago, jak będziecie chciały to i huragana Wam pokaże. Ale to trochę jeszcze potrwa, bo nie chciałam na hura lecieć do lekarza i umówiłam się na początku lipca.
Aha! I uwielbiam Was, stare dewoty hehehe (bach lovka!)początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Szanowne Panie!
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Jestem studentką II roku kierunku położnictwo magisterskie na Collegium Medium Uniwersytetu Jagiellońskiego. Zwracam się z gorącą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, która posłuży mi do opracowania części badawczej pracy magisterskiej. Ankieta bada sferę seksualności, kierowana jest do par leczonych z powodu niepłodności i jest oczywiście w 100% anonimowa. Wypełnienie jej zajmie Paniom kilka minut.
Zachęcam do zaangażowania w poniższe badanie również swoich drugich połówek
Każda odpowiedź jest dla mnie bardzo cenna i za każdą z góry serdecznie dziękuję!
https://docs.google.com/forms/d/1eCrSjtQ3ZUSjha6y6qdw9NrasqtdR6yr-Cu7_K1eFik/viewformGizmo lubi tę wiadomość